من از زمانی که چیزایی در مورد مثلث برمودا شنیدم شدید علاقه داشتم برم اونجا، حتی به قیمتی که بلایی سرم بیاد.(حتی مرگ)
من نمی تونم حس کنج کاویم رو ارضا کنم تا زمانی که از اون چیز سر در نیارم.
راستش من اطلاعات چندانی ندارم. ولی شنیدم قضیه مغناطیس قوی این منطقه هستش. که به نظر من قضیه فراتر از این حرفاست.اما یه سوال در این زمونه که اینقد علم پیشرفت کرده پس چرا تلاش نمی کنند این معما رو حل کنند؟؟؟
در مورد موجودات فضایی هم شاید وجود داشته باشن اما چیزایی که من توی لینک فیلم ها مستندی که دوستان گذاشته بودن دیدم شبیه به یک هواپیما بود.
راستش این کشور ها و دولت مرد ها و سیاست مدارها این قدر بازی در میارن و اینقدر موارد محرمانه دارند که حد و مرز نداره.به احتمال قوی بیشتر این چیز ها آزمایشات و دست یافته های بشری هستش.واگه اینطور نیست خیلی جالبه که این چیزا توی جاهایی، اتفاق می یفته که از نظر تکنلوژی پیشرفته هستن. وگر نه کی توی ایران تونسته ادعا کنه کسی بشقاب پرنده یا همچین چیزایی دیده و ازش تونسته عکس بگیره؟
یه نکته جالب اینه که توی کشور های اروپایی و امریکا به جای دیدن افراد دینی مثل مسیح همه چیز های دارای تکنولوژی می بینند در حالی که توی ایران و بعضی کشور های دیگه افراد دینی رو مردم می بینند؟
واقعا جالب نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks