شما با این حرفاتون دارید مغز رو به طور کامل با یه کامپیوتر مقایسه میکنید مثلا اون بالا نتیجه گرفتیم که اینها قابل مقایسه نیستن !!
همون رشته هایی که شما مثال زدید که مغز مثلا با 1000 رشته سروکار داره ( اصلا رشته هایی که مغز روشون پردازش میکنه با CPU
قابل مقایسه است ؟!!! مثلا من می تونم هم راه برم هم ببینم و هم حرف بزنم ( این 3 رشته ) اما می تونم هم به حرفای یک نفر گوش کنم و هم یه متن رو با دقت بخونم؟؟!! ( اینمشد 2 رشته)
حرف من اینه که مغز چند کار غریزی رو میتونه موازی انجام بده( مثل راه رفتن رو با هر کار دیگه ای بدون تداخل میتونه انجام بده ولی کارایی که نیاز به تجزیه و تحلیل ( به قولی پردازش) دارن رو نمیتونه با هم انجام بده
در جواب دوست عزیزمون که گفتن هم تایپ میکنن هم جواب مادرشونو میدن مطمئن باشید شما این 2 کار رو باهم انجام نمیدید ولی مغزتون بین این 2 عمل خیلی سریع سوئچ میکنه ( مثل یه CPU تک هسته ای
که با اینکه تک هسته است اما هم میشه باهاش آهنگ گوش داد هم یه برنامه نصب کرد و ظاهرا به نظر میاد داره موازی انجام میشه در صورتی که در واقع ممکنه 1 تایم به پخش موزیک اختصاص داده بشه و 2 تایم به برنامه
نصب و اونقدر این سوئچ سریعه که شما وقفه ای حس نمیکنید

Bookmarks