در حالت کلی مغز دارای دو دسته کار هست ، یکی کارهای ارادی ، یکی غیر ارادی !
طرز نگاه کردن شما به موضوع کمی مسله دار هست چون شما اگر با دقت بیشتر به سیستم مغز خودتون نگاه کنید و همنطور کامپیوتر میبینید محدودیت های کامپیوتر رو در نظر نگرفتید ، من چند نمونه از کارهای مغز رو میگم.
1 - نگهداشتن خاطرات و بیشتر وقایع و پردازنش اونها در زمان مورد نیاز ، در مقابل کامپیوتر با در نظر نگرفتن محدودیت های حجمی و ... باید برای این کار چند قطعه رو داشته باشه و در بدن انسان کار هارد ، پردازنده ، سیستم عامل ، گرافیک و ... رو فقط مغز انجام میده.
2 - ایستادن در یک اتوبوس رو در نظر بگیرید ، تلفن شما زنگ میزنه و شما گوشی رو برمیدارید و شروع میکنید به صحبت کردن در میون صحبت باید یاداشتی رو بخونید و در یادداشت نکته ای وجود دارد که باید یاداوری شود ( خاطره ) در این هنگام اتوبوس میزنه روی ترمز و شما اندکی جا به جا میشود ، به نظر شما مغز چند کار رو داره با هم انجام میده ؟
3 - در بالا گفتید که مغز نسبت به کامپیوتر ضعف داره و من جواب شما رو با یک مثال و چند سوال میدم .
آیا کامپیوتر شما در زمانی که یک پردازش بسیار سنگین داره وقتی میخواد همزمان چند کار رو انجام بده کند نمیشه ؟
آیا کامپیوتر دارای محدودیت پردازشی نیست ؟
آیا یک رایانه میتونی همزمان دوتا موس داشته باشه و هر کدوم یک کار رو انجام بدن ؟
علت اینکه شما این حرف رو میزنید عدم آگاهی از ساختار پردازنده هست چون در واقع پردازنده هیچ وقت هیچ کاری رو همزمان انجام نمیده و در اصل بصورت مرحله به مرحله این کار انجام میشه بطور مثال یک پردازنده ی 4 هسته و 8 رشته ای 4 هسته داره یعنی فرض کنید مثالش میشه چهار مغز و 8 خط فرمان در صورتی که مغز یک هسته هست با بیش از 10000 خط فرمان که هر کدوم رو یک قسمت از مغز انجام میده. از طرفی دیگه هدف کامپیوتر فقط اعمال پردازشی هست ولی مغز در اصل داره کل بدن شما رو کنترل میکنه ، راه رفتن ، غذا خوردن و هزار کار دیگه ، شاید مغز نتونه عدد پی رو تا 1 میلیون رقم حساب کنه ولی کار جالبتری میکنه اونم اینه کاری میکنه که شما راه برید و درصورتی که داشتید با صورت زمین میخوردید دست ها رو برای محافظ از صورت به کار میگیره یا خیلی موارد دیگه.
در هر حال بحث خوبی شد و من خوشحالم

Bookmarks