من بيشتر توزيع قلك به دوستان هست . من فقط به عنوان نوكر اين بچه هاي مريض بهشون خدمت ميكنم . ميدونم چقدر درد داره اين مريضي .
قلك عملي تر هست . قبض سخته . دوستاني كه ميخوان شركت كنند . بگند من قلك رو براشون بگيرم . بعد از تحويل قلك به محك قبض تحويل قلكشون رو اسكن ميكنم ميدم . هر كي حاضره اعلام كنه . يعني pm بزنه اسم و فاميل و آدرس تا براش قلك رو بگيرم . اگر اين عملي شد .سال بعد كمك به بنياد ms ميكنيم
بيائيم انسانيت خودمون رو ثابت كنيم . من به عنوان واسطه هستم . داروهاي بيماري سرطان خيلي بالاست
بچه هائي كه تهران هستند . تو ايام عيد آماده باشند تا يك ميتينگ براي ديدن اين كودكان بذاريم .
من خودم به عنوان بنيانگذار اين حركت و 2 نفر ناظر هم به خاطر عدم سو استفاده من بايد باشند .
من منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

.gif)

Bookmarks