مطمئنی اون کسی که توی اون فیلم س ک س ی هست زهرا امیرابراهیمیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پسر_تنها
کاربر افتخاری انجمن
مطمئنی اون کسی که توی اون فیلم س ک س ی هست زهرا امیرابراهیمیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پسر_تنها
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"زهرا امیرابراهیمی" بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص جریانات پیش آمده اخیر در طی این چند هفته كه از وی در محافل خبری و مطبوعاتی منتشر شده است ، نسبت به این اتفاقات واكنش نشان داد .
امیر ابراهیمی با انتقاد از جریانات اخیر كه به وی نسبت داده شده است ، گفت : پاییز امسال برایم یاد آور بدترین خاطره ها را ساخت ، تلخ و وهن آور . به قول اخوان " ابرهای همه عالم در دلم می گریند "...چون من از این اتفاق غیر انسانی در رنجم و خدای هنر را شاهد می گیرم نه برای خودم و فردیت خودم ، بلكه برای آنكه حرمت یك انسان و یك زن چنین لگد مال شد زیرا براین باورم بار سنگین تهمت و بی حرمتی را به یك انسان تحمیل كردن ، گناهی بس گران و درد آور است. وی افزود : در جامعه ما من اولین و آخرین قربانی این گونه تهمت های ناروا و برچسب های غیر انسانی نیستم و نخواهم بود . چون تا زمانی كه حس بی مسئولیتی و لاقیدی در بعضی انسانهای كوته فكر و كوچك وجود داشته باشد این اعمال شبه روانی هم رخ خواهد داد ، و جالب اینكه در ایران - ملقب و مشهور به سرزمین ناموس و كیان - چرا باید چنین شهروندانی غیر ایرانی و بدون حمیت و تعصب داشته باشیم .
امیر ابراهیمی در ادامه گفت : این اتفاق صرفا به خاطر كسب پول و شاید هم نوعی تفنن غیر اخلاقی باشد و به خیال خامشان دیگر قانون و چارچوبی نیست و جامعه افسار گسیخته و بی اصول شده است .
این بازیگر سینما و تلویزیون در بخش دیگری از صحبتهای خود خاطر نشان كرد : بعضی وقت ها بد نیست ما مدعیان آزادی و انسانیت ؛ خود را لحظه ای به جای دیگر ی بگذاریم و این در هر دین و كیش و آئینی مر سوم است ؛ من هم بنا به این رسم ادیان ، دقیقا خودم را به جای سه نفر گذاشتم . اول به جای پدری گذاشتم كه هر روز چهره ی زرد و غمگین دخترش را می بیند و شاید هم برای دلسوزی بر رخ سردش بوسه ای بزند و شاید هم نمی دانم در خفا و كنج خلوت از تیشه برداشتن مدعیان به سوی ناموسش بگرید و مردانه بار غم بر د وش كشد و یا خود را جای مادری می گذارم كه با شنیدن خبر خودكشی جگر گوشه اش همان لحظه قلبش باز ایستد كه در آرزوی مادر شدن دخترش روزگار را می گذراند ،و یا خود را به جای دوستی می گذارم كه شرمش را با غیرت و شرف ایرانی می خورد تا كه شاید دست به كاری زند كه حقی را باز ستاند . در هر سه حال ، هر انسانی كه بویی از انسانیت به مشامش رسیده باشد ؛ ناراحت می شود .
امیر ابراهیمی درباره شایعات اخیری كه در خصوص خودكشی وی در برخی رسانه ها منتشر شده است ، گفت : من خودم را جای تمام وجود خودم گذاشتم كه برای اثبات این بی حرمتی به شخصیت زن و انسان به سان اشرف مخلوقات . رفتاری كالائی داشتن با آن ، فقط تصمیم گرفتم كه بایستم و به حرمت شرف و كیان قهرمانی ایران تاریخ ، بگویم و فریاد بزنم كه من " زنم و انسانم " و علاوه بر آن به عنوان یك هنرمند باید به جلا و صلابت زن ایرانی فكر كنم و از حرمت زنان و دختران هم كیش و زبانم دفاع كنم ... و تنها وسیله و لبزار من همان هنر من است . بازیگر نقش زهره در سریال نرگس خاطر نشان كرد :تكذیب من دردی را دوا نمی كند ، چه را تكذیب كنم ؟ وجود بلاهت را ؟.... من خود عین انكارم ! و می دانم نسل نو و جوان و هم نسل خودم در ایران چنین عرصه را برای جولان بی غیرتان و عدوهای ابله كیان و ناموس ایران ، فراهم نمی كنند .
وی افزود : من ساكن كوچك وادی هنرم . عزمم را جزم كردم تا بیشتر از پیش در زمینه كاری ام فعال تر باشم و با نوجستن و تكاپو در عرصه هنر ، به عنوان یك زن ایرانی حركت كنم . حركتی برای نو جستن و زیستن و آموختن ؛ فعلا قصد هیچ گفتگویی با رسانه ای را ندارم و فقط به مردمان سرزمین قمر و پروین و فروغ و بزرگان هنر و ادب می گویم من زنده ام . لازم به یادآوری است گفته های این بازیگر به معنای رد یا تایید صحبتهای وی نیست ؛ به همین منظور گروه فرهنگ و هنر ایلنا آماده دریافت نظرات و پاسخ مراجع محترم انتظامی و قضایی در خصوص این ماجراست .
خوب حرف زده ولی یکم ادبی گفته که گند زده...
باتشکر شهریار:23:
زهرا (زهرا امیر ابراهیمی) جان بدان که یوسف هم که پیامبر خدا بود چنین تهمتی رو تجربه کرد.به خود ببال که تو هم برگزیده شده ای که تحمل کنی،همانند یوسف پیامبر خدا
(یادم رفت که منبع جمله چی بود...)
|
|
کاربر افتخاری انجمن
مرسی شهریار جون...
منبعش چیه؟
Administrator
فکر کنم خبرگزاری آفتاب باشه ...
سپاس
कभी हार
یادم نیست عزیز یکی توی یاهو بهم داد من هم کپی کردم گذاشتم تا خبر داغ بود...
باتشکر شهریار
कभी हार
زهرا امیرابراهیمی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر ایران که چندی
است نقل محافل شده و یک فیلم مبتذل از وی روی سی دی دست به دست
بین مردم میگردد ساعاتی پیش به جرم خودش اعتراف کرد .
دوستانی که اصرار داشتند آن شخص زهرا امیرابراهیمی نبوده بدانند
زهرا امیرابراهیمی که با نقش زهره و در سریال نرگس به شهرت رسید
بعد از اینکه نظریه کارشناسان نیروی انتظامی را مبنی بر صحت داشتن
آن فیلم و منتسب بودن آن شخص به خودش شنید به جرم خود اعتراف
کرد .
زهرا امیرابراهیمی گفت :
آن شخص که در فیلم بوده نامزد من هست .
زهرا امیرابراهیمی فردا صبح به دادگاه فرستاده خواهد شد .
واما بشنوید از هنر پیشه مرد فیلم سکسی زهرا امیر ابراهیمی
این مرتیکه بی وجدان که همونطور که توی فیلم میشه فهمید که قصدش از این سکس چیه یکی از صدا برداران صدا و سیمای به ظاهر اسلامیه این یارو دستیار کارگردان هم هستش که احتمالا زورگیری کرده.این موجود به ظاهر آدم در حال حاظر متواری است و آخرین خبر اینه که بعد از اینکه گندشو حسابی زده به آمریکا فرار کرده .
اما بلافاصله بعدش این هم خبر بعدی :
خبرگزاری آریا –یک سایت خبری، از دستگیری متهم پرونده فیلم منتسب به زهرا امیرابراهیمی هنرپیشه یک فیلم پربیننده تلویزیونی (نرگس) خبر داد.
به گزارش سرویس هنری آریا ، سایت عصر ایران خبر داد که مردی که پس از تکثیر و توزیع سی دی غیراخلاقی به دبی فرار کرده بود، توسط ماموران اینترپل دستگیر شد.
گفته می شود قرار است اینترپل، متهم دستگیر شده را به پلیس ایران تحویل دهد تا مقامات قضایی به پرونده او رسیدگی کنند.
در همین حال امیرابراهیمی در گفت و گویی که " بانی فیلم" آن را انتشار داد، اعلام کرد که به زودی در یک نمایش نقش آفرینی می کند.
این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: نمایشنامه را خوانده ام و آمادگی خود را برای حضور در صحنه اعلام کرده ام.
وی گفت: درحال حاضر فیلم سینمایی «حافظ» و «سفر به هیدالو» را به ترتیب به کارگردانی «ابوالفضل جلیلی» و «مجتبی راعی» آماده پخش دارم.
امیرابراهیمی در مورد سی دی پخش شده و شایعه خودکشی اش توضیح داد: من از طریق پلیس امنیتی در حال پیگیری شایعات هستم.
بازیگر سریال های «نرگس» و «کمکم کن» ادامه داد: من در سلامت کامل به سر می برم و هیچ دلیلی بر خودکشی نمی بینم و از تمام رسانه ها و اشخاصی که شایعه پراکنی کرده اند، شکایت کرده ام و مسوولان امنیتی در حال پیگیری این مساله هستند.
وی در این گفت و گو که پیش از بیانیه اخیرش انتشار یافته با تکذیب تمامی مصاحبه هایی که در مورد این مساله از او در رسانه های گوناگون به چاپ رسیده و در سایت های اینترنتی درج شده، تاکید کرده است تا چند روز دیگر تکلیف تمامی این شایعات و مسائل مشخص خواهد شد.
گفته می شود گروه تحقیقاتی RESCUE SQUAD با تهیه 85 فریم از این فیلم و مقایسه با تصاویر این بازیگر دلایل قابل استنادی برای تبرئه زهرا امیرابراهیمی به مقامات مسئول ارائه کرده است.
با آرزوی رهایی زهرا امیر ابراهیمی از این ماجرا ...
شهریار:26:
اینترپل پلیس بین المللی این مرد را دستگیر کرده در دبی و قرار است تحویل پلیس ایران دهد...
این هم به روایتی دیگر از سایت قطره :
کاربر شهرسختافزار
اینترپل چیه؟؟؟ اینها چه حرفیه
خبر بصورتی خیلی بچگانه نقل شده و قظپطعا صحت نداره
اگه ممکنه منبعش رو ذکر کنید
شایعه پراکنی هم نکنید
کاربر شهرسختافزار
بابا اين حرف ها چيه !!
طرف مگه مخ خر خورده بياد بگه من توفيلم سكسي بودم ؟!!!
كجايي بابا - 100 تا تكذبيه ازش اومد - همون RESCUE SQUAD ثابت كرد كه خدش نيست . اعلاميه خودش تو سايت ها چاپ شد و ......
============
بابا بي خيال اين بنده خدا بشيد ! گناهش خر ما رو هم مي گيره ها !!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks