Ramin_Zero1818 (06-03-09)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

ایرانسل برترین سرویس دهنده مخابراتی سال کشور
 ایرانسل برترین سرویس دهنده مخابراتی سال کشور
                در نخستین دوره "جوایز فناوری ایران (ایتا)"، شبکه تلفن همراه ایرانسل به عنوان برترین سرویس دهنده مخابراتی کشور در سال 1387 انتخاب و معرفی شد. به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در بخش اصلی نخستین دوره جوایز فناوری ایران (ایتا) که به همت هفته نامه تخصصی عصر ارتباط و با حضور مدیران ارشد بخش های خصوصی و دولتی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در محل مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران برگزار شد، هیات داوران نخستین دوره جوایز فناوری ایران اعلام کرد به سبب پیشرو بودن در ارایه خدمات نوین تلفن همراه، عنوان سرویس دهنده برتر مخابراتی کشور در سال 1387 را از آن ایرانسل می داند. براساس این گزارش، برترین ها در بخش اصلی جوایز فناوری ایران از میان 28 نامزد انتخاب شدند که در بخش برترین ارائه کننده خدمات مخابراتی، شبکه های تلفن همراه ایرانسل، همراه اول و تالیا نامزد دریافت تندیس زرین ایتا بودند که در این میان شبکه تلفن همراه ایرانسل عنوان برترین سرویس دهنده مخابراتی کشور در سال 1387 را کسب کرد. شبکه تلفن همراه ایرانسل طی 28 ماه فعالیت خود، توانسته با توسعه پرشتاب شبکه و عرضه ده ها سرویس ارزش افزوده و نوین، جایگاه خود را به عنوان راهبر بازار و اپراتور پیشرو در ارائه خدمات نوین تلفن همراه تثبیت نماید. جوایز فناوری ایران با عنوان اختصاری ایتا، در تلاش است تا با نگاه همهجانبه به خلاقیتها و ابداعات در حوزه تولید، ارایه خدمات وتوزیع کالا و خدمات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات، انتخاب هایی منصفانه و قابل توجه برای مصرفکنندگان، تولیدکنندگان و توزیعکنندگان طی یک سال داشته باشد.
Ramin_Zero1818 (06-03-09)
|  | 

عضو VIP شهرسختافزار

عضو VIP شهرسختافزار

پاسخ: ایرانسل برترین سرویس دهنده مخابراتی سال کشور
                آره جون خودشون.
ايرانسل چي داره جز دق دادن...
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (06-03-09)
                هر چی باشه از همراه آخر بهتره !

عضو VIP شهرسختافزار

عضو VIP شهرسختافزار

ببینید من الان دارم با همراه اول هم gprs استفاده میکنم و هم mms ...!!! هر دو با سرعت بالا ( نه که بالا) بلکه در مقایسه با ایرانخل ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ضمن اینکه از نظر آنتن دهی هم همراه اول حرف اول رو میزنه !!! تازه اینکه ایرانسل وقتی که sms فارسی میده یا میگیره ... اگه بیشتر از 2 تا sms شد یا نمیره ... یا ناقص میره !!! کاملا بالعکس همراه اول !!! خیلی چیزای دیگه هست... ایرانسل هم به نظر من فقط به درد تک زنگ زدن میخوره و بس !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (06-03-09), Ramin_Zero1818 (06-03-09)

عضو VIP شهرسختافزار

عضو VIP شهرسختافزار

كاملا وحيد جان درست ميگن از اين دوستمون ميخوام عيب همراه اول رو بگه....
اصلا من ميگم ما هم يه نظر سنجي بزاريم ببينيم كودوم بيشتر طرفدار داره
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (06-03-09), Labyrinth (06-03-09)

عضو VIP شهرسختافزار

عضو VIP شهرسختافزار

|  | 
                الکی الکی جنگ راه انداختیم ! این مشکلاتی که شما داشتید من تا حالا نداشتم با ایرنسل الانم 2 ساله ایرانسل دارم راضیم ! هر چند ایرانسل بدجور پوزه همراه آخر رو به خاک مالید ! اگه ایرانسل نبود هنوز داشتن سیک کارتاشونو به قیمت میلیونی می کردن توی پاچه مردم ! سیم کارتهایی که هیچی نداشتن ! mms و gprs هم فقط برای رقابت با ایرانسل گذاشته شد ! وگرنه الان هیچی نداشتین اوپراتوری که تازه سال 82 SMS رو فعال کرد !!!
البته ایرانسل هم مشکلاتی داره دلیل اصلیش برمیگرده به حجم زیاده مشترکاش چون فقط بلدن مشتری جذب کنن بدون پشتیبانی ! ولی زمانی که شبکه شون تکمیل بشه نه تنها از همراه آخر کم نمیاره بلکه سر تر هم میشه !
همراه آخر دیگه بعد این همه سال اگه نخواد آنتن درست حسابی داشته باشه باید درش رو گل بگیرن ! هر چند هنوزم خیلی مشکل داره و نقاط کورشم کم نیست !
G E N E R A L ™ (07-03-09)

عضو VIP شهرسختافزار

عضو VIP شهرسختافزار

ميشه بگي تو كدوم شهر استفاده ميكني ما هم بيايم اونجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
™Ali (07-03-09), D J V A H I D (07-03-09)

عضو VIP شهرسختافزار

عضو VIP شهرسختافزار

کرج هستم و تهران هم محله کارمه !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks