کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

پاسخ: ادعای عجیب وزیر؛ افزایش 9 برابری سرعت اینترنت!
 پاسخ: ادعای عجیب وزیر؛ افزایش 9 برابری سرعت اینترنت!
                برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Salar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من...کسانی که داعیه این رو دارند که برای عمل آمده اند پس باید عمل کنند...هنر خاصی نیست گاهی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اوقات اعتراف کردن به کارای نشده...بله این حرف رو دقیقاً من از روز اولی که وزیر ارتباط سخن گفت تو گوشم دارم...حداقل 3 سال فقط ادعای این رو دارند که توانایی ارائه ی اینترنت ملی و اینارو دارند...این که خواهیم کرد که نشد حرف!!!!!!!!!!!پس کی؟؟؟؟؟تا کی؟؟؟؟؟؟تا کی عوام فریبی و مردم رو با امید واهی سرگردون کردن؟؟؟؟؟؟
من اصولاً با حرف کاری ندارم!!!!اتفاقی که افتاده و منو شما داریم حس می کنیم و می بینیم چی جوریه؟؟؟؟آیا با اون حرفا سنخیتی داره؟؟؟؟یا همش شعار بوده....؟؟؟؟بله دوست عزیز من امروز به شما قول می دم که شما در آینده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینترنت 4 مگ بر ثانیه خواهید داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کلام این روزگاران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا بشینید تا من به شما اردئه بدم...حرف از رو شکم زدن که کاری نداره...ببینید که آیا زیرساخت هاش فراهم شده یا نه....ما ماشالله ماشالله بعد از 10000 سال تو ایران داریم تبلیغ کارای اینترنتی رو می کنیم هنوز مردم به دو تا سایت اعتماد ندارند که ازش خرید کنن و ...بعدش حرف از چیزایی می زنیم که گهگاهی خودمون اون هارو حتی با پررویی کامل در گفتار هم نقض می کنیم!!!!می گیم اینترنت با سرعت 56 واس مردم بسه یا مثلاً 128 می شه 5 هزار تومن وقتی بالاتر از 128 رو باید نخبه باشی و مسائل دیگر شما اصلاً بگو 256 512 و اینا مفت...!!!!اینا یه جور دیگر دروغ پردازی...
لطفاً گول این حرفارو نخورید ..ما گوشمون پر از این بحثا...چش رو باز کنید ببینید و حس کنید!!!!بعد باور کنید...تو ایران تنها چیزی که گناه نیست دروغ گفتن و سر مردم رو کلاه گذشتن اگر کسی نتونه بهش می گن طرف هیچی حالیش نیست...!!!!!!!!!!!!بیاییم دروغ هارو باور نکنیم...عمل رو ببینیم....اگرم بهمون گفتن شونصد تا طرح کار شده بگیم نشونمون بدید تا ما ببینیم و باور نکنیم...
من اینترنت بالا می خوام شما به من ارائه بدید و نگید ایشالله فرصت بدید درست می شو...اونم نه یه سال دو سال............!بعد از گذشت چند سال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بگیم که بله راست ی گید قیمتا بد است سرعت بد است...هنر کردین ما خودمونم داریم می بینیم اما گفتین و چه کردین!!!!!!!!!!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks