پاسخ: چطور با PC NETWORK آشنا شدید ؟ (همه شرکت کنن)
با سلام و تشکر
فکر مي کنم توي سايت تبيان از اقاي مهندس فلاحي پرسيدم که مي خوام توي سخت افزار تخصص پيدا کنم ايشون هم سايتهاي زيادي رو معرفي کردن وبعدش اومدم توي pcnetwork وحالا هم که عاشقش شدم و به هيچ وجه حاضر نيستم جاي ديگه اي برم :Love-PCN~!:
بارها گفتم با اينکه اينترنتم داغون است و سرعت 24 کيلو و هزينه 50.000 تومان . با اين حال به عشق pcnetwork تحمل مي کنم و هر روز سر مي زنم و همينجا دوباره از تمامي دوستانم در اين انجمن بي نظير به خاطر کمکهاشون تشکر ويژه دارم :Love-PCN~!:
به اميد موفقيت روز افزون بچه هاي شهر سخت افزار و پيشرفت روز افزون سايت و انجمن :11():
با تشکر:Love-PCN~!:
نقل قول:
با سلام و تشکر
فکر مي کنم توي سايت تبيان از اقاي مهندس فلاحي پرسيدم که مي خوام توي سخت افزار تخصص پيدا کنم ايشون هم سايتهاي زيادي رو معرفي کردن وبعدش اومدم توي pcnetwork وحالا هم که عاشقش شدم و به هيچ وجه حاضر نيستم جاي ديگه اي برم
بارها گفتم با اينکه اينترنتم داغون است و سرعت 24 کيلو و هزينه 50.000 تومان . با اين حال به عشق pcnetwork تحمل مي کنم و هر روز سر مي زنم و همينجا دوباره از تمامي دوستانم در اين انجمن بي نظير به خاطر کمکهاشون تشکر ويژه دارم
به اميد موفقيت روز افزون بچه هاي شهر سخت افزار و پيشرفت روز افزون سايت و انجمن
با تشکر
اشکم رو در آوردی آقا:cry:
وجود دوستای خوبی مثل شما باعث میشه که همه عاشق این فروم بشن:Love-PCN~!:
راستش من درست یادم نمیاد چطوری آشنا شدم چون مال خیلی وقت پیش بود فقط یادمه که اولین سایت سخت افزاری بود که باهاش آشنا شدم و خیلی چیزا ازش یاد گرفتم ...
در ضمن بچه هاش هم خیلی بامرام هستن
من ميخواستم يه PC بخرم خوب گفتم يه تحقيقي كرده باشم در مورده Pc
كه اين سايت خيلي جيگر به پستم خورد:Love-PCN~!:
منم. یه سالی که با این سایت آشنا شدم. میخواستم یه سیستم توپ ببندم که پسرعموم این سایتو بهم معرفی کرد. مام اومدیم تو این سایت. یه سیستم توپ که بستم هیچ حالا با کمک این سایت خودم شدم یه پا مشاور خرید سیستم. حالا هر کس میخواد سیستم خوب بخره میاد با من مشورت میکنه. PCNetwork دوست داریم,PCNetwork دوست داریم.:Love-PCN~!::Love-PCN~!::Love-PCN~!::Love-PCN~!::1. (10):
توی یک سایتی میخواستم برنامه ای دانلود کنم که لینک داد اینجا و من هم مجبور شدم ثبت نام کردم و اومدم اینجا:1. (5):
دنبال آموزش آورکلاک با مادربرد Asus می گشتم دیگه داشتم نا امید می شدم آموزش با مادربرد گیگارو پیدا کردم اما من P5Q رو میخواستم تا به طور اتفاقی به این فروم برخوردم که دیدم چه قدر حرفه ای اینجا هست و خوشبختانه یکی بم یاد داد و الان هم دارم خیلی چیزهای زیاد تری یاد می گیرم . من خیلی این فرومو رو دوست دارم و هرگز اینجا رو ترک نمی کنم
از تمامی مدیران و کاربران این فروم بسیا بسیار متشکرم
پاسخ : چطور با PC NETWORK آشنا شدید ؟ (همه شرکت کنن)
من بازی مرغهای دیوانه 3 رو دوست داشتم و از طرق گوگل سرچ کردم،(البته یه نسخه ازین بازی داشتم که زود قطع میشد)،بعد واسه دانلود باید عضو میشدم.ولی موفق به دانلود بازی نشدم.و آقا شهریار هم که بعنوان مدیریت سایت بم خوش آمد گفتن.منم وارد پروفایلم شدم و فعالیت بچه های فروم رو که دیدم خیلی خوشم اومد،الانم عاشقه پی سی نتورکم،همه ی شورو نشاطم شده توو فروم اومدن،حتی خونه دوستامم نمیرم.ازمم شاکین.....
دیگه هم قید بازی مرغهای دیوانه رو زدم.
:love:
من اشکان هستم ......I LOVE U PC NETWORK
:cool:
از طریق سرچ برای اورکلاک در گوگل