سلام
من هم از جستجوی گوگل با این فروم آشنا شدم الحق که فروم فعالیه بخصوص حالاکه فروم سخت افزار خرابه .
Printable View
سلام
من هم از جستجوی گوگل با این فروم آشنا شدم الحق که فروم فعالیه بخصوص حالاکه فروم سخت افزار خرابه .
سلام دوست عزیز ..
باعث خوشحالیه که شما هم به عضویت فروم پی سی نتورک در آمدید.
امیدوارم مطالب دوستان در این فروم مورد استفاده شما قرار گیرد.
ممنون و موفق باشی د ..
من هم از جستجو در گوگل با این سایت اشنا شدم
بعد به فکرم رسید که عضو شوم
وخوشحالم که در این سایت عضو شده ام
گوگل ! دنبال کرک ویستا بودم. اگرچه اینجا مشکلم حل نشد .اما دیدم سایت مفیدیه و عضو شدم.
سلام دوست من ..نقل قول:
ما هم از حضور شما در این فروم خوشحالیم.
امیدوارم تلاش های دوستان در این فروم مورد رضایت شما قرار گیرد.
سلام دوست من ..نقل قول:
حضور شما را تبریک میگویم.
امیدوارم موفق باشید.
ماجرا طولانیه
یکی از دوستان که فروشگاه سخت افزار دارن و چند سالی بود همدیگه رو میشناختیم به من گفتن یه نفر پیدا کردیم که دقیقا مثل تو داره صحبت میکنه. خلاصه شماره ما رو به ایشون و شماره ایشون رو به ما دادن گفتن برین با هم آشنا بشین. ..... و این طور شد که ما یه نفر پیدا کردیم ( و خیلی از بابت این آشنایی خوشحالم :party:)
ایشون کسی نبودن جز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ایشون اول ما رو عضو تیم SSA کردن و گفتن رکورد بزنین ! تا میتونین
ما هم زدیم ( و داریم میزنیم که خواب رو از ما گرفته )
بعدش اصرار کردن که عضو فروم تیم بشم . از ایشون اصرار و از ما انکار (چون تو هیچ فروم ایرانی عضو نبودم)
خلاصه بازم مثل همیشه ایشون موفق شدن ( همیشه از ایشون شکست میخورم و کم میارم و فکر کنم به خاطر اینه که بدجوری خراب معرفتشونم ) و ما رو قانع کردن تا اینجا عضو بشم و با دوستای خوبم آشنا بشم.
اسم همه ی دوستان رو بخوام بیارم طولانی میشه ولی جا داره از دوستای عزیزم علی آقا , آقا نیما و آقا آرمان عزیز تشکر ویژه ای کنم .
من از طریق آقای trance آشنا شدم
نقل قول:
خوش امدی عزیز.:love:اقای بابکی یکی از دوستای صمیمی و قدیمی بنده است که نمایندگی اوزانگ(avajang) رو داره.بیشتر اوقات برای خرید قطعات سیستم مزاحم ایشون میشم.:wink:
امیدواریم از اطلاعات مفید و پربار شما بهره مند بشیم.:cool:
ماجرا به سال 82 و 83 برمیگرده وبلاگی بود به نام وبلاگ تخصصی سخت افزار که مدتها بعد که داشتم صفحات قدیمی ذخیره شده روی سیستم رو بازبینی میکردم دوباره دیدمش که نمی دونم همون شهر سخت افزار بود یا چیز دیگه ای ! به هر حال اینجا رو پیدا کردم و عضو شدم .
من به وسیله دوستم سیامک که نمیدونم اکانتش توی سایت چیه
به هر حال سایت خیلی مفیدیه