پاسخ: چطور با PC NETWORK آشنا شدید ؟ (همه شرکت کنن)
من داشتم search ميكردم ببينم سايت تخصصي برا سخت افزار پيدا ميشه
چشمم به pcnetwork خورد. البته فكر ميكنم محيطش خيلي صميمي و دوستانه نيست (شايد تازه عضو شدم اينطوريه)
خودم اينجا هستم ، خيلي محيط صميميه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز هنوز یک ماه از عضویتتون نگذشته. اگر فعالیتتون رو ادامه بدید با دوستان بیش تری آشنا میشید و می بینید یکی از دوستانه ترین فروم های ایران همین جاست. باور ندارید سری به پروفایل بچه ها بزنید :give_rose:
سلام
باطري دوربينم من و به اين سايت كشوند، تو گوگل كه سرچ مي دادم اتفاقي اين سايت و باز كردم،
از حق نگذريم سايت خوبي .....
سپاس و تشكر از كليه عزيزاني كه اين سايت و مي چرخونند...
من و سعید (امپراطور) و بهنام (کینگ) توی وبلاگ Pantium همکار بودیم که سعید جان بهم پیشنهاد داد بیام اینجا...اون موقع اسمش همون شهر سخت افزار بود...یادش بخیر.
بنده به دنبال بروبچ تخصص سخت افزار بودم که به بحث و گفتگو بنشینم اما پیدا نمی کردم
یه روزی دنبال چنتا مقاله در مورد اور بودم که یه هو سرنوشت پایمان را در این کشور سخت افزار انداخت:gasp:
داشتم واسه Core i7 تحقیق میکردم تو گوگل پیدا کردم اینجا رو تنها سایتی بود که مقاله داشت در مورد Nehalem کلی حال کردم باهاش . یه مشورت هم از بچه ها گرفتیم واسه سیستم دیگه بعد از اون پا بند شدیم . :1. (38)::1. (21):
ظاهرا در درجه اول گوگل و بعد انجمن P30 بانی خیر شدن :1. (38): و این دوستان خوب رو اینجا جمع کردن.
ای کاش یه نظر سنجی هم توی این قسمت راه مینداختین که درجه رضایت دوستان رو اینجا میدیدیم:yes:
از طریق یکی از دوستام که طراح وب است
سلام
من با Google serch با سایت شما آشنا شدم.
پاسخ : چطور با PC NETWORK آشنا شدید ؟ (همه شرکت کنن)
اقا ما به خدا کار بدی نکردیم!!!!:1. (28):
این منو اغفال کرد :love:
:love:Musketeer™ Pro
ایشون الان یکی از فعالان اینجاست :11():
چند ماه پیش این اقا ادرس تایپیک دوتا الستار رو به من داد منم جوون بودم و بی تجربه خام شدم و اومدم اینجا ثبت نام کردم !!
ولی واقعا جای با حالیه
البته منظوری نداشتم