منم موافقم هم پستها كم شده هم جاي عضو افتخاري انجمن كه بسيار با اخلاق و دوست داشتني كه با حوصله بسيار و دقيق جواب ميدادند خيلي خاليست بله درست حدس زديد جناب مهندس عمراني عزيز اميدوارم هرجا كه باشند سلامت و موفق باشند
منم موافقم هم پستها كم شده هم جاي عضو افتخاري انجمن كه بسيار با اخلاق و دوست داشتني كه با حوصله بسيار و دقيق جواب ميدادند خيلي خاليست بله درست حدس زديد جناب مهندس عمراني عزيز اميدوارم هرجا كه باشند سلامت و موفق باشند
|
|
کاربر شهرسختافزار
تازگی ها محیط پی سی نتورک به محیطی خشک و غیر انعطاف پذیر تبدیل شده،از نظر آزادی بیان که اینطور بود و با تغییر غالب و مشکلات سرور سایت و... بترم شده،به طور مثال من تا دو هفته فکر میکردم پی سی نتورک مشکل داره و سرورش داون هست،بعد از نیما پرسیدم بهم گفت سالمه و تونستم با یه ای پی دیگه بیام،از کجا معلوم خیلی ها مثل من نباشند؟از این حرفها گذشته امیدوارم همه چیز به حالت عادی برگرده منظورم از نظر رواج و بازدید کننده هست
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
NVIDIA>ATI (02-05-10)
SSA Super V.I.P
منکر این مساله نمیشم ، ولی قالب جدید فکر نمی کنم تاثیری گذاشته باشه ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
arven_andomil (03-05-10), nima_hl (02-05-10), NVIDIA>ATI (02-05-10)
به نظرم افراد خیلی کم شدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
سلام
والا سوادم اونقدری نیست که بتونم در مورد استایل جدید ، سرور یا آمار صحبت کنم ولی مشکل شخصی خودم رو مینویسم شاید مشکل دوستان دیگه هم همین باشه
روال کارم اینه که وارد فروم میشم روی ارسالهای جدید کلیک میکنم ، تاپیکهائی که مورد علاقم هستش رو باز میکنم و اونها رو میخونم و اگر بتونم جواب میدم
این سیکل قبل از عید از موقع ورود تا باز کردن کل تاپیکها کمتر از 1 دقیقه طول میکشید و بین کارهام پستها رو میخوندم یا جواب میدادم
ولی حالا وارد فروم میشم ( صفحه اول خیلی دیرتر از گذشته باز میشه )
روی ارسالهای جدید کلیک میکنم ، فایر فاکس برای حداقل ۱ دقیقه فکر میکنه و از هر 10 باز 8-9 بار دیتابیس ارور میده
اگر شانس بیارم و بعد از 1-2 دقیقه ارسالهای جدید رو بهم نشون بده کلی زمان میبره که صفحات انتخابی رو باز کنه
الان خیلی از تاپیکها از دستم در رفته و این داره هر روز بدتر میشه
از دید شخصی قیافه فروم هر جور که میخواد باشه مهم نیست ولی این ارورها و تاخیرها بدترین چیزیه که میتونه مخاطب یه سایت یا فروم رو فراری بده
البته این پستم گلایه از مدیران زحمت کش فروم نیست ، فقط میخواستم نقطه نظرم رو بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (03-05-10), D J V A H I D (03-05-10), Hamid2547 (03-05-10), Moein (03-05-10), mohammad1985 (04-05-10), NVIDIA>ATI (03-05-10)
عضو VIP شهرسختافزار
منم بارها و بارها گفتم که این مشکل رودارم ... اگه کسی دیگه این مشکل رو داره بگه تا یه فکری به حالش بشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (03-05-10), K1LOU (03-05-10), mohammad1985 (04-05-10), NVIDIA>ATI (03-05-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد من كه بايد بگم قيد فاير فاكس رو زدم . چون با توجه به سرعت كم اينترنت من اصلا باز نميشه . من حالا فقط با اپرا وارد ميشم و اون هم كه خوب خيلي كند باز ميشه
اميدوارم با پيگيري اين مشكل حل بشه
با تشكر
Comodo Internet Security
NVIDIA>ATI (03-05-10)
کاربر افتخاری
منم فايرفاكس دارم ولي اصلا مشكلي ندارم ... نه با بالا اومدن صفحه ها نه دير باز شدنشون...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
nima_hl (03-05-10)
کاربر شهرسختافزار
منم مشکلی که نیما میگه رو دارم،تازه مال من اصلا بدون فیلی تر شکن پی سی نتورک برام باز نمیشه،حالا سریع باز شدنش بماندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
عضو VIP شهرسختافزار
موضوع اصلی سر اینه که با کلیک روی ارسالهای جدید ارور دیتابیس ارور و سرویس آن اویلیبل میده و از هر 20 بار یک بارش باز میشه ... از نظر سرعت مشکل نداریم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (04-05-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks