آسون نیست ولی بالاخره شدنیه، ایرانی محدودیت نمی شناسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته مراحلش (کپی کردن تو Notepad و تغییرات و دوباره اجرا کردن) برای خودمم سخته اما خب در بعضی شرایط خاص نیازه که این سختی رو بکشم.
نمونه اش تو انجمن وب هاستینگ تاک یه بار یکی بر ضد بقیه حرف بدی زد من می خواستم پست بالایی رو تشکر کنم حواسم نبود حرف بد اون طرف رو تشکر کردم که چون خدا رو شکر صبح زود بود زیاد کسی آنلاین نبود و تونستم با این روش رفع رجوش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم مخ کامپیوتر نیستم این یکی از ساده ترین چیزایی که اگه حتی HTML هم بلد باشید احتمالاً می دونیدش.
به روش مقدار دهی در آدرس صفحه (URL) در form های HTML میگن متد GET و اینم همون متد GET هستش که اینجا کوئری do (که تو انگلیسی هم به معنای انجام دادن هست) کاری که می خواد انجام بده رو طلب میکنه و این کار هم در انجمن ساز vBulletin یه سری واژه های از پیش تعیین شده داره که من این واژه post_thanks_remove_user رو از انجمن خود vBulletin خارجی پیدا کردم و یه post_thanks_remove_all هم برای حذف تمامی تشکر های یه پست هست که فقط دسترسی ناظم یا مدیر انجمن داشته باشیم می تونیم انجام بدیم.
همین من فقط یکم فضولی و کنجکاوری تو این کوئری ها و مقدار هاشون کردم وگرنه اگه مخ بودم الان بیکار نمی چرخیدم ببینم کجا می تونم بلانسبت یه چرت و پرتی بگم سرم گرم شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks