من چند مورد رو متذکر بشم و یکسری مسایل رو برای بعضی ها روشن کنم
در حال حاضر چند مشکل هست که بزودی رفع میشه ولی من قبلش یک صحبت کلی با همه ی کاربر ها دارم :
در ایران ، در فروم ها چند نکته هست که با بقیه کشور ها فرق میکنه
یک از اون ها اینه که بعضی ها فقط دوست دارن یکی بهشون یاد بده و اصلا نمیخوان چیزی به کسی یاد بدهند !!
ببینید دوستان یک چیزی رو رک بگم ، اینکه فروم همیشه تعداد زیادی پست داشته باشه ملاک نیست و گرنه میشه روزانه کلی پست زد مثل خیلی انجمن های دیگه که اصلا هیچ ارزشی ندارند
- هرکسی فقط میتونن توی همون زمینه جواب بدهند که تخصص داره خودم رو مثال میزنم اگر موردی باشه که بلد باشه میگم ولی وقتی بلد نباشم نمیگم ، چون عقیده دارم اطلاع ندادن بهتر از اطلاعات غلط دادنه !!
- هرکسی یک زندگی واقعی هم داره و مشکلات واقعی !! تا وقتی طرف درگیر مشکلات خودش هست نباید انتظار داشته باشیم بتونه بصورت کاملا فعال باشه هرچند عده ای هستن که از کار خودشون هم میزنن تا به دیگران کمک کنن
- وقتی کسی به موضوعی علاقه نشون نده کسی که مسول اون موضوع هست دلسرد میشه و ...
- بعضی ها میان بجای اینکه همه ی حرف هاشون رو توی یک پست پشت سر هم بنویسند اقدام به نوشتن چند کلمه در پست های متعدد میکنن و این باعث میشه تعداد صفحه ها بالا بره و دیگران وقت نکنن بخونن و جواب بدند
یک مشکل که توی اکثر جاها دیدم اینه که کاربر وقتی میخواد عضو بشه اصلا نمیاد قوانین رو بخونه و ببینه چه باید ها و نباید هایی وجود داره بعد که پست مخالف قوانین میدهند میگن ....
در آخر یک چیزی رو فراموش نکنیم اونم اینه که ما باید خودمون رو تغییر بدیم بعد از دیگران تغییر رو بخوایم تا وقتی ما منظر باشیم دیگران تغییر کنند وضع تغییر نخواهد کرد
اگر حرفی زدم که از بحث خارج بود به بزرگی خودتون ببخشید
موفق باشید
امیر

Bookmarks