پاسخ: همياري براي رونق بيشتر سايت
نقل قول:
1-هر كاربر يك خبر بذاره
2-از مظالب سايتهاي ديگه استفاده كنيد
نمیشه خب من گرفتم فیلم توی سایتم گزاشتم گفتم الا اینجا هم بزارم گزاشتم بعد 2 روز هم پاک شد
من نمی فهم من اینجا تاپیک میزنم مگه بهم چیزی میدن که بعضی ها فک می کنن من برای منفعت شخصی اینکار رو کردم و پاک می کنن
دست به دست هم فروم رو دوباره راه بندازيم
خودت خسته نکن بهادر جان تا چند وقت دیگه فروم به سرونوشت بقیه فروم های مشابه میره :great:
فقط در صورتی که همه چی مثل اول بشه که تو پست قبلی گفتم :whistle:
من چند مورد رو متذکر بشم و یکسری مسایل رو برای بعضی ها روشن کنم
در حال حاضر چند مشکل هست که بزودی رفع میشه ولی من قبلش یک صحبت کلی با همه ی کاربر ها دارم :
در ایران ، در فروم ها چند نکته هست که با بقیه کشور ها فرق میکنه
یک از اون ها اینه که بعضی ها فقط دوست دارن یکی بهشون یاد بده و اصلا نمیخوان چیزی به کسی یاد بدهند !!
ببینید دوستان یک چیزی رو رک بگم ، اینکه فروم همیشه تعداد زیادی پست داشته باشه ملاک نیست و گرنه میشه روزانه کلی پست زد مثل خیلی انجمن های دیگه که اصلا هیچ ارزشی ندارند
- هرکسی فقط میتونن توی همون زمینه جواب بدهند که تخصص داره خودم رو مثال میزنم اگر موردی باشه که بلد باشه میگم ولی وقتی بلد نباشم نمیگم ، چون عقیده دارم اطلاع ندادن بهتر از اطلاعات غلط دادنه !!
- هرکسی یک زندگی واقعی هم داره و مشکلات واقعی !! تا وقتی طرف درگیر مشکلات خودش هست نباید انتظار داشته باشیم بتونه بصورت کاملا فعال باشه هرچند عده ای هستن که از کار خودشون هم میزنن تا به دیگران کمک کنن
- وقتی کسی به موضوعی علاقه نشون نده کسی که مسول اون موضوع هست دلسرد میشه و ...
- بعضی ها میان بجای اینکه همه ی حرف هاشون رو توی یک پست پشت سر هم بنویسند اقدام به نوشتن چند کلمه در پست های متعدد میکنن و این باعث میشه تعداد صفحه ها بالا بره و دیگران وقت نکنن بخونن و جواب بدند
یک مشکل که توی اکثر جاها دیدم اینه که کاربر وقتی میخواد عضو بشه اصلا نمیاد قوانین رو بخونه و ببینه چه باید ها و نباید هایی وجود داره بعد که پست مخالف قوانین میدهند میگن ....
در آخر یک چیزی رو فراموش نکنیم اونم اینه که ما باید خودمون رو تغییر بدیم بعد از دیگران تغییر رو بخوایم تا وقتی ما منظر باشیم دیگران تغییر کنند وضع تغییر نخواهد کرد
اگر حرفی زدم که از بحث خارج بود به بزرگی خودتون ببخشید
موفق باشید
امیر
سلام
راستش خیلی موارد بود که بدجوری چند روزه سره دلم مونده ولی نمیدونم چجوری بزنم .
خوشبختانه اکثرش گفته شد ولی یه موردی که خیلی جالبه برام ، تا اونجایی که میدونم تو این انجمن و تقریبا توی هر انجمن حرفه ای دیگه ای ، کپی برداری از سایت های فارسی خلاف قوانین هست و مخصوصا تو همین فرم هم حتی عنوان کردن مطلب از سایت های خارجی بدونه قرار دادن منبع هم مورد داره .
پس برام خیلی جالبه که بدونم چجوریه که بعضی ها علاوه بر انجام این کار ، بقیه رو هم تشویق به این کار میکنن و اسمش هم می ذارن کمک و رونق به سایت !!!
موردی هم که برام جالبه اینه که چرا خیلی ها فکر میکنن فروم ارث پدریشون هست و یه جورایی فروم به خاطر 1000 تا پستی که دادن بهشون مدیون هست ! نمیدونم چرا جدیدا مد شده که هرکی می خواد فعالیت کنه باید یه چیزی این وسط گیرش بیاد حالا یا مالی یا عرفانی ! از پول گرفته تا مقام ! البته کلا همه جا این موضوع هست ، نمیدونم این رنگ کاربری یا دو کلمه ای که زیره یوزر نوشته میشه چه چیزی داره که بعضی ها واسش سر و دست میشکونن و تهدید میکنن ! آخه مگه این همه کاربری که شب تا صبح جون کندن و چهار تا چیز یاد ملت دادن واسه اون دو کلمه بوده ؟؟؟ یعنی واقعا نمیشه با کاربر ساده بودن ، مفید واقع شد ؟
ارزش آدم ها یا به عبراتی یوزر ها به ارزش هر پستشون هست ، نه نام کاربریشون !
عذر می خوام از لهنی که به کار بردم .
نقل قول:
سلام
وقتی پست میدیم پاک می شه چیکار کنیم دیگه
یادش بخیر یک سال پیش همین موقع ها بود چه فعالیتی میکردم
الان میام 2 تا تاپیک میزنم روز بعدش هر دوش نیستند خب من چیکار کنم دیگه
مثلا همین یک خفته پیش اومدم یک فیلم گزاشتم دو روز بعدش تاپیک نبود خب آدم دلسرد میشه خب میگه چرا فعالیت کنم وقتی تشکر که هیچ حالتو هم یگیرن
بنده به همراه سایر دوستان عزیز پست های این تاپیک را پاسخ میدیم و دوستان هم امیدواریم توی یک بحث موثر شرکت کنند ...
اولین پاسخ مربوط به شما هست امیرجان . اون تاپیکی که شما فرمودید یکیش دانلود سریال Second Chance یا سفری دیگر بود ، درسته ؟
امیرجان شاید از دید عموم این جور مسائل اهمیتی نداشته باشه ولی دانلود این گونه سریال ها باعث ف یل ل ترینگ دوباره انجمن میشه و برای همین تاپیک پاک شد .
البته سیستم ربات ترش را دوباره داریم روش کار میکنیم روی vB4 که وقتی درست بشه بعد از پاک شدن به شما اطلاع میده که چرا پاک شده و این مسائل پیش نمیاد . :love:
نقل قول:
من فقط از یه چیزی ناراحتم اونم حضور بسیار بسیار کمرنگ مدیران سایت هست به خصوص شهریار جان.:love:
:1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1):
:Love-PCN~!:
سعید جان بنده درگیر درس خواندن هستم امسال و حضوری کمرنگ دارم برخلاف 4 سال گذشته که در اکثر اوقات بنده حضور داشتم . اما دوستان عزیزم مثل مهراد جان ، ساسان جان ، بهنام جان و ... کار هایی که مربوط به وظیفه کاری بنده بوده را انجام میدند و از این بابت خیالتون راحت باشه . :love:
نقل قول:
همه ی مشکلات از وقتی شروع شد که ورژن 4 ویبولتین نصب شد،درسته ورژن چهار وی بی اومده ولی خیلی سایت ها به خاطر بعضی مشکلاتش هنوز ازش استفاده نمیکنند،سانسور شدن پست ها هم که به خودی خود اینجا حال ادمو میگرفت،دیگه با وجود کندی صفحه ها با این نور الا نور شد
حمید جان سانسور شدن پست ها دلیلش خیلی واضح هست ! برای اینکه انجمن همانند 3 مرتبه گذشته ف ی ل تر نشه .
در مورد سرعت صفحات یک نکته ای را باید خدمت دوستان عرض کنم که ما روی این مسئله سرعت کم توی vB4 کار کردیم و بهینه سازی های زیادی از زمان آپگرید انجام شده و مدتی پیش هم که در جریان بودید سرور را عوض کردیم که سرور جدید بسیار قدرتمند هست و سرعت لود صفحات به هیچ وجه دیگه پایین نیست و همچنین لود آخرین ارسال ها و ... که مشکل داشت و بعضی وقت ها با خطا مواجه میشد هم دیگه وجود نداره و مواردی که هنوز بعد از آپگرید هست را داریم روش کار میکنیم که باز هم بهتر بشه .
نقل قول:
سانس^ور رو من مواجه نشدم . فقط من تو بازارچه نميتونم تاپيك بزنم . نميدونم چرا
دقیقاً لینک انجمنی را که نمیتونید توش تاپیک بزنید را بگید لطفاً تا رسیدگی بشه .
نقل قول:
من که کلا از وقتی عماد و چندتا دوستان رفتن اصلا حال کار کردن ندارم :1. (36)::cry:
یادش بخیر با عماد و چندتا دوستان چه خبر های ای که ترجمعه میکردیم ومیزاشتیم تو انجمن :1. (28):
شهریار که کلا خودش 1 ماه یکبار میاد یک بار ریفلش میکنه میره :whistle: :lol:
فروم وقتی میادی تو مثل بیابون میمونه اسمپمر هم که کلا تو تایپنگ زیاد شده و کلا الان بعضی هاشونم کاربر فعال گرفتن :whistle:
محمود جان ...
وقتی بلال مرد دیگه کسی اذان نگفت ؟
اولین کسی که تیم خبری را رها کرد شما بودید محمود جان ...
محمود جان شما خودت یک زمانی مسئولیت داشتی در قبال کاربران توی اون زمان که نوبت شما بود واقعاً سعی کردید در پیشرفت انجمن ؟ واقعاً سعی کردید تاپیک های جدید بزنید ، توی بحث ها شرکت کنید و ... ؟
محمود جان توی یک انجمن اینترنتی توی همه جای دنیا توی سال های مختلف افراد زیادی میرند و افراد زیادی میاند که شاید بهتر از قبلی ها باشند . این خیلی طبیعی هست که توی محیطی که فعالیت ها به صورت داوطلبانه هست و حقوقی پرداخت نمیشه افراد به خاطر مشکلاتشون توی زندگی شخصی یا ... برند و فعالیت نکنند . این دلیل میشه که دیگه کسی فعالیت نکنه ؟
خیلی ها رفتند ولی خیلی ها هم اومدند که کم کم جای خالی بقیه را پر کردند . خود شما میتونستید با فعالیت خودتون توی زمینه خبر کمک کنید ولی نکردید . توی انجمن هایی که سابقه کاریشون بیشتر از ما هست توی همین ایران این قضیه را ببینید که چند نسل تیم مدیریت عوض شدند ، کاربران عوض شدند و در مجموع کسی نمیتونه به قاطعیت بگه که اون زمانی بهتر بوده یا الان .
شما واقعاً برای پیشرفت انجمن پیشرفت کنید ببینید آیا بقیه عوامل به کمکتون میاد یا در مقابلتون . :give_rose:
محمود جان تا زمانی که بخوایم روی رفته ها ، نشده ها و ... بحث کنیم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم . باید واقعاً هدف را پیشرفت و خدمت گذاشت تا واقعاً تحولی رخ بده .
بهادر جان اگه واقعاً میخوایند برای پیشرفت انجمن کاری کنید توی مسائل حاشیه ای نرید ! مسائل و دعوا های گرین و دریا کامپیوتر کسی که راهش انداخت شما بودید . اگه واقعاً میخوایند باعث پیشرفت بشید سعی کنید با کیفیت پست بزنید و از مسائل حاشیه ای پرهیز کنید . :love:
نقل قول:
نباید به دمبال این باشیم که دیگران کار کنند و خودمون بی حرکت بمونیم
واقعاً چرا همیشه باید انتقاد کنیم در حالی که خودمون کاری نمیکنیم ؟ چرا باید صبر کنیم همیشه بقیه تاپیک بزنند ، پست بزنند تا ما استفاده کنیم ؟ آیا زمانی نمیشه که ما پست بزنیم و بقیه استفاده کنند ؟
چرا توی انجمن هایی مثل XS تعداد تاپیک هایی مثل این تاپیک کم هست ؟
اگه مضمون این تاپیک هست که واقعاً پیشرفت کنیم باید واقعاً هم کار کنیم ! نمیشه همیشه منتظر باشیم تا بقیه کار کنند و نمیشه هم همیشه منتظر یک فضای ایده آل برای کار کردن باشیم . اگه واقعاً بحث پیشرفت هست ، کسانی که میتونند کمک کنند باید بدون پیش فرض ، شرط و ... شروع کنند به کمک کردن و کار کردن برای پیشرفت .
تحول با کار کردن ، پیشنهاد و انتقاد همزمان ایجاد میشه نه فقط انتقاد بدون عمل ...
نقل قول:
پس منتظر شروعی دوباره هستیم
من هم همینطور فکر می کنم بچه ها کمتر شدن و کمتر پستهای مفید میدن یادم هست یه بار آقای موسوی در پستی گفتن که هیچ سئوالی در pcnetwork بی جواب نمی مونه ولی حالا می بینم سئوالهای بی جواب هم در انجمن داریم
امیدوارم با تلاش دوباره شما انجمن به روال قبلش برگرده
با تشکر
دوست من متاسفانه یک سری مشکلات شخصی، مجال فعالیت در دنیای مجازی رو نمی داد. انشاالله برگردیم به روزهای اوج گذشته . به کمک همه دوستان برای رسیدن به این هدف نیاز داریم .
یه موردی فکر میکنم موثر واقع شه ، الان اینجا تیم مشاوره سخت افزاری داریم ، چرا چنین چیزی در مورد بخش های مختلف فروم نداشته باشیم ، مثلا بخش اخبار ، بخش مشکلات سخت افزاری و ...
مثل بخش مشاوره که سرپست مشخص و یک گروه مشخص داره ، بخش های دیگه به چند نفر مشخص سپرده بشه تا فشار روی مدیر بخش کمتر شه .
ایجاد همچین گروه هایی هم فکرنکنم کاره سختی باشه ، نهایت با یه فراخوان و تعهد انجام پذیره .
نقل قول:
بنده به همراه سایر دوستان عزیز پست های این تاپیک را پاسخ میدیم و دوستان هم امیدواریم توی یک بحث موثر شرکت کنند ...
اولین پاسخ مربوط به شما هست امیرجان . اون تاپیکی که شما فرمودید یکیش دانلود سریال Second Chance یا سفری دیگر بود ، درسته ؟
امیرجان شاید از دید عموم این جور مسائل اهمیتی نداشته باشه ولی دانلود این گونه سریال ها باعث ف یل ل ترینگ دوباره انجمن میشه و برای همین تاپیک پاک شد .
البته سیستم ربات ترش را دوباره داریم روش کار میکنیم روی vB4 که وقتی درست بشه بعد از پاک شدن به شما اطلاع میده که چرا پاک شده و این مسائل پیش نمیاد .
سلام
دلیلشو مدیر بخش بهم گفتند ولی به خاطر یک چیز کوچیک ولی اگه گفته بودند به خاطر فیل هست خودم قبل از اینکه ایشون پاک کنند ویرایش می کردم (چون خود من هم فیل شدم درست همون روزی که اینجا فیل شد تا دوهفته هم باز نشد)
به من گفتند چون لینک یک فروم دیگه رو هم گزاشتی پاک میشه (یعنی نباید کپی رایت حمایت بشه؟)
ممنون شهیار جان