هدف مهم بوده گرايش ها هميشه فرق داشته
Printable View
هدف مهم بوده گرايش ها هميشه فرق داشته
من فقط از یه چیزی ناراحتم اونم حضور بسیار بسیار کمرنگ مدیران سایت هست به خصوص شهریار جان.:love:
:1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1)::1~@$S (1):
:Love-PCN~!:
همه ی مشکلات از وقتی شروع شد که ورژن 4 ویبولتین نصب شد،درسته ورژن چهار وی بی اومده ولی خیلی سایت ها به خاطر بعضی مشکلاتش هنوز ازش استفاده نمیکنند،سانسور شدن پست ها هم که به خودی خود اینجا حال ادمو میگرفت،دیگه با وجود کندی صفحه ها با این نور الا نور شد
سانس^ور رو من مواجه نشدم . فقط من تو بازارچه نميتونم تاپيك بزنم . نميدونم چرا
يك روز گرم تابستون بود سال 2004 بود . قبلش نت زياد ميومدم . قبلش شبكه هاي BBS هم تجربه كرده بودم . با فروم پرشين آشنا شدم . وقت زيادي براي فروم هاي مختلف گذاشتم . ساعتهائي كه ميتونستم كار ديگه كنم . علاقم HELP TO HELP بود . هر كي سوالي ميپرسيد سعي ميكردم جواب بدم . خيلي چيزها تو فروم ياد گرفتم سعي كردم هر چي ياد گرفتم به بقيه هم ياد بدم . ولي الان نگاه ميكنم شايد يك فرم ميزدم وضعيت بهتري داشتم . شايد بعضي ديگه به خودشون اجازه نميدادن با جعل مطلب و .... من رو تحقير كنند. همه فقط 2 سالي ميبينند من براي گذران زندگي جائي مشغولم رو ميبينند. من براي عشقم كردم . تاوانش هم دارم ميدم . شايد سال 2005 خيلي از افراد فعلي نبودند . ولي بهتون قول ميدم هر جاي ديگه بودم الان توسط شركت ها حمايت ميشدم . بيخال اينارو گفتم كه فروم جاي اشتراك گذاري معلومات هست . تمام عنوانهاكشكه احترام آدمها به چيزي هست كه دارند نه به عنوانشون
هر روز به عشق دوستاني كه هنوز منو قبول دارند پست ميزنم .
سلام
من خودم 100 درصد قبولت دارمنقل قول:
هر روز به عشق دوستاني كه هنوز منو قبول دارند پست ميزنم .
توی هر فروم آموزش مثل همین جا رفتم شما هم دیدم هستی یا مثلا یک چیزی توی گوگل سرچ کردم دیدم مال شما (حالا اسم فروم ها رو نمی برم ولی شما رو توی بیش از 3-4 فروم دیدم که فعالیت می کنید و آموزش می دید)
همین یک ماه پیش بود که فک کنم شما از مدیر بازنشسته شدید به خدا خیلی ناراحت شدم اون موقع دیگه فهمیدم همه از اینجا رفتن
مثلا گلادیاتور (ژنرال) هر روز میومدم یک خبر گزاشته بود اما الان خیلی وقته یک خبر ندیدم
خیلی ها اینجا بودن ولی نیستن الان
هر روز هم یک نفر میبینم که شهریار جان میاد مینویسه فلان نفر بدلیل مشکلات شخصی دیگه در کنار ما نیستند
همه چیز هم از وی بی 4 شروع نشد فیل شدن سایت هم دخالت کرد
:1. (21):
درسته من تازه اومدم ، ولی منم قبولت دارم ،نقل قول:
اینکه بعضی دوستان راجب فلان شرکت بعضی حرفها رو تو این جمع مطرح می کنن کار درستی نیست ، بهتره راجب کیفیت کالا بحث بشه ، نه شرکت ، یا شرکت های خاص
من و امثال من که تازه وارد این بازار شدیم از شما مدیران عزیز و استادان انتظار داریم که جنس خوب و با کیفیت رو بهمون معرفی کنید نه اینکه برای دریافت پورسانت و یا رکورد شکنیه بازاری فروم رو تبدیل به بازار بورس کنید.
پست های آقا امید رو من زیاد بررسی کردم ، اکثراً جهت آشنایی بوده که مثلاً فلان شرکت فلان جنس با این کیفیت رو تولید کرده و یا پاسخ دادن به سئوال هایی بوده که هیشکی بهش جواب ندادن.
شاید مشکلاتی زیادی دست به دست هم داده باشن
ولی همیشه قرار نیست افرادی اموزش بگذارند و افرادی دیگر استفاده کنند!
همیشه اقتضا می کنه که افراد جدید وارد میدان بشن!
شاید توقع ما اینه که دیگران فعالیت کنیم! به شخصه من کلی وقته عضو این فروم هستم ولی بجز در مواردی محدود سعی در اطلاع رسانی نکردم
اما جناب بهادر جان شما اگر یکم در نحوه پست هاتون تغیر اعمال کنید دیگه هیچ حرفی برای گفتن نمی مونه
من به شخصه روی شما و دیگر دوستان حساب وا می کنم و اصلا قرار نیست اینجا کسی به کس دیگه تظکر بده، هر فردی می تونه طرظ فکرش رو تغییر بده
مثلا اگر شما می بینید که بعضی از افراد گله مند هستند نیاز نیست خودتون رو ناراحت کنید، بلعکس نگاه کنید کجای کار مشکل داشه که این نگرانی پیش اومده.
نباید به دمبال این باشیم که دیگران کار کنند و خودمون بی حرکت بمونیم
من كارشناس ارشذ تحقيقات دريا هستم . كساني هم از شركتهاي شاب و انفورماتيك گستر هستند . من بيشتر بهم حمله ميشه . من مجبور به دفاع به خاطر روي گل رفقا چشم