به به مثل ژنرال هاي us army شدم . دست گلت درد نكنه دادا .باشه يه بريوني مهمونت بشيم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی زحمت
SSA Leopard
انجام شد امیر عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام سال نو مبارک درصورت امکان زحمت کشیدهPhotography Lover
انجام شد «شین» عزیز! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار پوزش میخوام اساتید
بنده کار تکنسین در خدمات فنی سامسونگ (سام سرویس هستم)البته کوچیک دوستان و اساتید هستم.و رشته اصلیم سخت افزار هستش و البته کار تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ (لپ تاپ حتی سخت افزاری)انجام میدم.جسارتا میخوام تحت عنوان تعمیر کار کامپیوتر یا لپ تاپ باشه.مدیریت پیشنهاد و نظرتون چی هستش؟
مسلح شو به آنچه در توان داری!
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شهرسختافزار خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Laptop Repairman
Laptop Serviceman
یا اگه خودتون پیشنهاد دیگهای دارید بگید.
سپاس
با سپاس فراوان استاد گرامی laptop serviceman فکر میکنم بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-06-14)
عنوان کاربریتون تغییر کرد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-06-14), aryaiee (01-06-14), Reza Eshraghi (01-06-14)
بسیار ممنون لطف کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks