از استاد امیر حسین @XFXForce به عنوان مدیر انجمن سخت افزار و استاد امید @AMD>INTEL به عنوان مدیر ارشد تقاضا می کنم اجازه بدن آقای سجاد خطی در تاپیکی سیستم های مورد نظرشون رو با ذکر دلایل با جزئیات دقیق برای کاربران معرفی کنن تا همگی از اطلاعات ایشون استفاده کنیم. مهم نیست ایشون بالاترین اطلاعات رو نداره مهم اینه که همین اطلاعات خیلی به همه ما کمک می کنه و من به این رسیدم که باید با دید درست سیستم انتخاب کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته از استاد امیر حسین هم تقاضا می کنم ایشون هم توی تاپیک مورد نظر سیستم های خودشون رو پیشنهاد بدن چون از نظر اطلاعات سخت افزاری و قطعات رتبه شماره یک ایران هستن و اطلاعات دقیقی در سخت افزار دارن.
دانش نرم افزاری بالا و سخت افزاری در حد متوسط آقا سجاد و دانش سخت افزاری بسیار بالای استاد امیرحسین می تونه در انتخاب بهتر سیستم برای کاربران مفید باشه و خیلی خوب می شد اگه خود استاد امیر حسین هم در صدرتی که کسی نیازی به سیستم داشت مسئولیت خرید سیستم رو برای این کاربران تضمین می کرد.
این نظر منه باز هرچی اساید بگن
Bookmarks