سلام آقا امیر حسینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درسته .
من بجز دو پیام قبلی ، بهشون هم گفته بودم .
قبلا ، در نظراتی که دوستان در کامنت همون تاپیک ها برای درخواست سیستم میذاشتن ، گاها و تک و توک کمک میکردم که بعضی از دوستان گفتن بهتره نظری در این باره ندم که جای تعجب بود برام .
آخه توجه به انتقادات ، اون هم انتقاداتی که دقیق ترین اسناد را دارن ، باعث اعتبار بیشتر خودشون میشه . هر چند عموم مردم شاید زمان خرید ، به این موارد توجه نکنن اما مشاوره میگیرن چون این نکات را نمیدونن ، پس کس دیگه ای اینها را براشون لحاظ کنه . که اصلا گوش نمیدن .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . اصلا هر حرفه ای این طوره .
منِ نوعی هم بخاطر بزرگ بودنِ فرضا مباحث برنامه نویسی که ۱۰۰۰ قسمت ئه ۱ ساعته طول میکشه ، نمیتونم بگم در ۵ قسمت ، همه ی اینها را خلاصه میکنم و میگم ، بعد میگم این ۵ قسمت ، بهترین آموزش برنامه نویسی هست .
بلکه فرضا ساختش 5 سال یا 10 سال یا 20 سال هم طول بکشه ، آروم آروم کارم را هر بار جلوتر میبرم .
هر کاری ، پیچیدگیِ خودش را داره . اصلا تخصص در یه کاری ، یعنی همین دیگه . چون پیچیدگی های اون مطلب ، زیاد میشه .
البته این کار ، به اون پیچیدگی ها هم نیست (ولی قطعا خیلی بیشتر از چیزی هه که این دوستان ، بصورت ژانر نرم افزار ، در سایت اعلام میکنن) .
یعنی لازم نیست که برای تک تکِ بازی ها ، سیستم متفاوت ارائه کنن (هر چند ، دقیق ترین حالت اش اینه) .
بلکه دسته بندی های بازی که معمولا سیستم هایی متفاوت از هم را میطلبه را میشه جدا کرد (بازی های استراتژیک و یا سبک و غیر استراتژیک) .
از اون طرف هم قطعا هر نرم افزاری (مخصوصا پرکاربردها) ، لازمه که براشون تقریبا یه تاپیکی مجزا بزنن که بلندای توضیحات نیازمندی های سخت افزاری بعضی از این نرم افزارها (مثل افترافکت) ، به بلندای همین تاپیکِ گیمینگی میشه که زدن و برای بعضی ها (مثل افترافکت) نیازه که برای بودجه ها و کاربردهای مختلف ، نزدیک به 10 سیستم متفاوت ، برای کاربردهای متفاوت ارائه بشه . چون کاربرد بعضی از این نرم افزارها ، و همچنین پلاگین ها و همچنین سنگینی پروژه و ابزارهای متفاوت و بعضی از موارد دیگه ، در تعیین سیستم نقش داره که پیشنهاد سیستم را متفاوت میکنه .
قطعا لازمه علاوه بر دسته بندی موضوعات (همون ژانر نرم افزاری) که نیازمندی های کلی توضیح داده میشه ، برای هر نرم افزار هم بگن که چه قطعاتی (و حتی با جزئیات بیشتر) ، لازم هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا مطمئنید؟
برید توی نظرات همون تاپیک ها بخونید و ببینید چند نفر فقط نام نرم افزارهای خاص را بردن (که نرم افزارهای گرافیکی مثل افترافکت و پریمیر و فتوشاپ در اونها بیشتر از همه به چشم میخوره) که پرسیدن چه سیستمی تهیه کنن یا اینکه پرسیدن که کدوم شماره ی سیستمی که در اون تاپیک معرفی شده ، برای نرم افزاری خاص که نام بردن ، بهتره تا تهیه کنن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کحا همچین چیزی میگید؟
هیچ کس ، آشنایی کامل با چیزی با این سطح از گستره ی علوم نمیتونه داشته باشه .
من که سهل هستم (اون هم فقط در حوزه ی خودم که اندکی برنامه نویسی سی شارپ هست) ، حتی استادم در اون انجمن (که میشناسید) هم همچین ادعایی نداره چه برسه به من!
من هم با خیلی از نرم افزارها اصلا کار نکردم یا آشنایی بسیار کمی دارم یا گاها اصلا هیچ آشنایی ندارم. منتها سعی میکنم از سایت اصلی اش ، سیستم مورد نیازش را چک کنم (که گاها و یا اغلب موارد ممکنه به دلایلی دقیق نباشه که علت اش طولانی هه) به اضافه ی سایت های معتبر که بررسی هاشون را میذاره را چک کنم و کلا تحقیق کنم . اما باز هم ممکنه همه ی این موارد ، کافی نباشه و تجربه ی آدم ، مواردی را هم به اینها اضافه کنه و ... .
اول اینکه آقای مدیر خودشون باید بخوان (اصلا فکر نکنید درباره ی خودم میگم . بلکه روال کلی را میگم) .
یعنی فرضا در انجمن ، یه ظرفیتی از آدم ها وجود داره که مدیرای انجمن باید دنبال شون بگردن و ازشون استفاده کنن (مثل همین آقا امیر حسین که در همین مدتی که ازشون شناخت پیدا کردم ، در سطح اطلاعات خودشون واقعا خیلی خوب و با کمترین اشتباهات و بیشترین فایده ، عمل کردن اون هم با توضیحات خیلی خوب و قانع کننده و مخصوصا مهترین نکته ای که ازشون متوجه شدم و آدم های محدودی این ویژگی را دارن و ویژگی بسیار مهمی هست اینه که تقریبا بیشترِ حرفاشون ، سند معتبر داره حالا چه خودشون سند ارائه میکنن یا اینکه لینک سندشون را نمیدن اما بررسی که میشه ، متوجه میشن که حرف شون سند رسمی داره که این ویژگیِ یه محقق خیلی خوب هست) .
من یادم میاد سال ها پیش با مدیران یه انجمنی (که سایت شون از قدیم تا حالا یکی از پر بازدیدترین هاست) مشکلی داشتم . ایرادات بسیاری بر اونها وارد بود اما نکته ی بسیار مثبتی که داشتن این بود که دنبال همچین قضیه ای بودن . یعنی مدیر یا مدیران انجمن ، دنبال بچه های انجمن میگشت و چه در اون انجمن و حتی مطالب آموزشی شون را در سایت شون ، منتشر میکردن . اون هم آموزش های خیلی سطح پایین تر و با پایه ی علمی سست تر و آماتورتر .
این طوری ، از ظرفیت علم مردم (ولو در اول کار، آماتورتر باشن) استفاده میشه و تحول مهمی میتونن انجام بدن .
به هر حال ، آقا امیر حسین که میگه قبلا بهشون گفتن .
من هم قبلا گفته بودم که کمک هایی میکنم . یا اسنادی میدم که طبق اونها مطالب شون را پیش ببرن که پیدا کردن این اسناد هم چندان سخت نیست .
نه خیر . منظورم همچین روالی نیست .
البته این در جای خودش هم مهم هست که قطعه ی خوب از برند خوب با ارزش خرید خوب معرفی کنید .
منظورم اینه که فرضا در بازی های غیر استراتژیک ، بصورت متوسط ، بین 4 تا 6 هسته استفاده میشه . پردازنده ای بیشتر از این تعداد هسته ی فیزیکی ، ارزش خرید را بسیار پایین تر میاره . یا فرضا اینکه رم 32 گیگ ، در موارد بسیار نادر از بازی ها شاید مورد استفاده قرار بگیره (فرضا یکی دو تا احتمالا) .
و همچنین در بعضی از نرم افزارها .
و اینکه توضیح بدن که فرضا بیشتر از 6 هسته در بازی های غیر استراتژیک ، فرضا در کدوم مواردی که چندان اهمیت زیادی نداره ، استفاده میشه و ... .
اینکه شما برای بازی غیر استراتژیک بیای 12900k اون هم در 3 سیستم آخر پیشنهاد بدی که اختلاف بسیار کمی با 12600k داره (بصورت میانگین ، اختلاف 4 درصد در FHD اون هم با احتساب بازی های استراتژیک ، وگرنه خیلی کمتر از 4 درصد میشد) و همچنین اختلاف نه چندان زیاد با 12400 داره (میانگین ، اختلاف 13 درصد در همون شرایط وگرنه فقط در بازی های غیر استراتژیک باز هم کمتر میشد) و یا رم 32 گیگ در 3 سیستم آخر پیشنهاد بدی که این مقدار رم ، ممکنه اصلا مورد استفاده قرار نگیره یا فقط در موارد نادری از یکی دو تا بازی اون هم ممکنه قرار بگیره و مواردی از این دست ، اینها که ربطی به سیستم و قطعه و برند نداره .
اختلاف زیر 10 درصد که اصلا حس نمیشه . بین 10 تا 20 درصد ممکنه اون هم اندکی حس بشه (که البته با اورکلاک ، بخش قابل توجهی از این اختلاف را میشه بهش رسید . البته بحث اورکلاک نیست) . عموما ، اختلاف بالای 20 و مخصوصا 30 درصد قابل لمس هست .
بله ، میشه فقط در یک مورد آخر ، همچین سیستمی اون هم با ذکر این مورد که ارزش خرید بسیار کمی دارن و اختلاف کارایی شون تقریبا در اغلب موارد حس نمیشه ، نام برد . نه در 3 مورد .
یا اینکه سیستم برای ریزولیشن بالاتر که پیشنهاد میدن ، به همراهش cpu اش را هم قویتر پیشنهاد میدن .
در حالی که کاملا برعکس هست . چون با افزایش ریزولیشن ، بار کاریِ گرافیک ، بیشتر میشه . یعنی تصویری را که قبلا در 10 میلی ثانیه رندر میکرد ، الان ، زمان بیشتری برای رندر باید بپردازه (فرضا 15 میلی ثانیه) در حالی که افزایش ریزولیشن ، تقریبا افزایش بار کاری برای cpu را ایجاد نمیکنه . در نتیجه cpu ، زمان بیشتری انتظار میکشه برای تولید فریم بعدی (برای ارسال به گرافیک) . بنابراین در این حالت ، کارت گرافیک ، گلوگاه بیشتری برای cpu ایجاد میکنه و نه تنها به cpu ی قویتری نیاز نیست ، بلکه cpu ی ضعیف تر هم میتونه کافی باشه .
در بالا توضیح دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من آشنایی کامل دارم و هم قبلا گفته بودم ، که گفتن من مهم نیست. خواستن اونها مهم هست . هزاران نفر خیلی بهتر از من حتی در این انجمن وجود دارن که مدیران باید خودشون پی شون بگردن (فرضا ممکنه من وقت همکاری باهاشون را نکنم که مهم نیست . هر چند اسناد را برای بررسی بهشون میدم . مهم اینه که این دوستان دنبال آدم های محقق بگردن . آدم هایی که به تحقیق ، اون هم با سند رسمی و معتبر ، اهمیت میدن) .
Bookmarks