دوست عزیز این صحبت شما این قدر واضح و غیر منطقی هست که نیازی به ادامه بحث از جانب بنده یا شخص دیگری نداره که ارسال اسپم و خرابکاری از دید شما + تلقی میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیدگاهتون برای خودتون محترم هست اما سعی در تحمیل آن به هزاران هزار کاربر فارسی دیگه نکنید ....
نمیدونم کدوم قسمت صحبتهام، ارسال اسپم و خرابکاری رو مثبت عنوان کردم. اگر بفرمایید ممنون میشم.
اما مثل اینکه صحبتهای من کمی نامفهوم بوده، حرف من اینه که اگه پستی بده و خرابکارانه محسوب میشه، اجازه بدید کاربران در موردش قضاوت کنند و شخص مور نظر رو به چالش بکشند. نه اینکه پست پاک بشه و کاربران اصلا اطلاعی از اینجور خرابکاری ها پیدا نکنند. این مثل این میمونه که یه پارچه سفید رو که روش لک افتاده به جای اینکه تمیزش کنیم، روش رو با یه پارچه تمیز بپوشونیم و پارچه رو تمیز جلوه بدیم. نظر من اینه که اینطور عملکرد برای این هزاران هزار کاربر مفیدتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما جایی را بفرمایید که شما یا شخص دیگری انتقادی مودبانه و منطقی از این شرکت ها کرده و تیم مدیریت برخورد کردند
شما ابتدا بفرمایید معیارتون برای انتقاد مودبانه و منطقی چیست؟ در ضمن من به پست های پاک شده فروم دسترسی ندارم که بتونم نمونه بهتون ارائه کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

چراکه در غیر این صورت هدف اصلی شما از ایجاد این تاپیک و انتقاد های شدیدتون بر همگان آشکار خواهد شد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی متشکرم از شما که، با وجودی که فکر میکنید انتقادات من در این تاپیک شدید هست، عکس العملی نشون ندادید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دوست دارم نظر شما و بقیه دوستان رو در مورد "هدف اصلی ام رو از ایجاد این تاپیک" بدونم. بنده از اینکه هر فکری در موردم بشه هیچ ابایی ندارم و پذیرای انتقاداتون در مورد این تاپیک و پستام هستم.

با احترام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید