ترجمه متن بالا : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اوایل دنبال یه سایت برای PSP میگشتم که با یه سایت IRPSP آشنا شدم بعد از اون سایت با سایت بازی سنتر آشنا شدم و در بخش PSP گشت میزدم و میدیدم که همه FAQ و راهنمای هارو یک یوزر به نام ساسان کی مینویسه من از یوزر خیلی خوشم اومد و دیدم تو آموزش یه لینک هست اومدم PC رو دیدم یکسال و نیم پیش بعد عضو شدم ولی دیگه نمیدونم تا ..... یک روزه دوباره اومدم و فروم رو دیدم و یادم نبود عضو هستم دوباره عضو شدم و تصمیم به فعالیت گرفتم و بعد که یوزر جدیدیم یادم اومد کیهان 350 به آقا مهدی گفتم پاک کردن و اوایل بازی آپلود میکردم ولی بعد در کنسول فعال شدم و با ساسان هم دیگه آشنا بودم و بعد ساسان هی میگفت در زمینه PSP فعالیت کن که بعدا براش یه بخش جدا زدیم و بنده همکار شدم دی):
البته بعدا فهمیدم با شهریار تو یه مدرسه ایم دی): یه بار هم اومد دمه کلاس دیدمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دیروزش تو فروم خفتش کردیم گفت فردا به سرعت فیزیکی خدمتت میرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسف For انگلیسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترجمه توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks