AMD>INTEL (02-07-14), Morteza.m1371 (02-07-14), Shahryar (03-07-14)
انجام شد دوست گرامی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mprteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید فعالیت بیشتر شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
AMD>INTEL (02-07-14), Morteza.m1371 (02-07-14), Shahryar (03-07-14)
تشکر فراوان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه سوال: چطور میشه نام کاربری را تغییر داد اصلا میشه چون من به جای Morteza.m1371 نوشتم Mprteza.m1371.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نام کاربریتون اصلاح شد مرتضای عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Morteza.m1371 (03-07-14), Shahryar (03-07-14)
درود خدمت مهراد گرامی
مهراد عزیز امکان تعویض نام کاربری وجود داره؟
SOHR@B
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
Shahryar (03-07-14)
|
بله الان میبینید که امکان داره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===
دوستان دقت کنید که این تاپیک مربوط به عنوان کاربری هست.
درخواستهای خودتون رو برای تغییر نام کاربری برای من PM کنید.
سپاس
*MoJtAbA* (03-07-14), AMD>INTEL (15-07-14), Reza Eshraghi (03-07-14), Shahryar (03-07-14), SOHR@B (05-07-14)
من یه موضوع راجع به routing and switching سیسکو می خوام در حد ccna خیلی هم واردم و میخوام در مورد اون دوست های گلم رو راهنمایی کنم. به نظر من خیلی مفیده(تا 4 یا 3 ماه دیگه مدرکش رو می گیرم)
فرید عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و خوشامد؛
شما محل مناسبی رو انتخاب نکردید. توصیه میکنم اگر آموزش یا مقاله خاصی در نظر دارید از انجمن شبکه استفاده کنید:
شبکه
سپاس
سلام میشه عنوان کاریری من رو به RAD Studio Coder تغییر بدید؟
سلام
میشه نام کاربری من رو به player یا shinobi تغییر بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام شد دوست عزیز. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط نیکوئی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که قبلاً هم گفته شد این تاپیک مخصوص عنوان کاربری هست، نه تغییر Username.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تغییر Username به من PM بزنید. (اون دو تا اسمی که گفتید قبلاً هر دوی اونها ثبت شده و امکانش نیست)
سپاس
*MoJtAbA* (01-08-14), abbasghamary (01-08-14), alksdj (02-08-14), AMD>INTEL (01-08-14), mehrdad_ab (01-08-14), نیکوئی (01-08-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks