فکر کنم دو سال پیش ثبت نام کردم کارتش نبومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم دو سال پیش ثبت نام کردم کارتش نبومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
eff (12-12-12), loyal (05-12-12), masoud7khat (16-11-12), mehrdad_ab (09-10-12), omid1223 (17-10-12), rosbina (11-11-12), sarbhava (16-12-12), sh.maghami (22-11-12), Shahryar (09-10-12), عمو-509 (05-12-12)
|
|
कभी हार
وحید جان ، این قسمت را از سایت را ببینید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نتیجه نگرفتید حتماً تماس بگیرید .- در صورتی که بعد از طی مدت زمانی معادل چهار الی پنج ماه بعد از تکمیل فرم کارت اهدای عضو خود را دریافت نکرده اید می توانید گزینه ارسال مجدد را انتخاب کنید. ( لازم به ذکر است که گزینه ارسال مجدد قبل از مدت زمان لازم برای دریافت کارت غیر فعال می باشد ).
من هم وضعیتم قرمز بود که امروز تماس گرفتم و الان دوباره آبی هست و قراره حل بشه مشکل پرونده . مثل اینکه سایت تولدم 1390 خورده بوده !
با این اوصاف تا الان 10 نفر اهداء کننده مشخص از شهر سخت افزار داریم ! فکر میکنید میتونیم این رقم را به 100 تا برسونیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
mehrdad_ab (09-10-12), Rezasam1 (11-10-12)
کاربر شهرسختافزار
ادمو یاد مردن میندازه
کاربر شهرسختافزار
سلام من عضو هستم
کاربر شهرسختافزار
من تازه ثبت نام کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ام
کاربر شهرسختافزار
سلام . من کارت اهدا اعضا را دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks