بله بایست امکان مدیریت هم باشه ... ضمنا ADSL نامحدود 512 رو می خوایم بین تمام کاربران ساختمان شیر کنم تا همه استفاده کنن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته همونطور که گفتین ... سیم کشی هم یک مقدار سخته به خصوص واسه ساختمانی که از قبل ساخته شده اجرای سیم کشی جدید مشکلات زیادی داره . . در واقع در این صورت هم باز بایست در هر طبقه یک مودم وایرلس دیگر نصب کنیم تا اعضای داخلی هر طبقه از اون استفاده کنن . چون بیشتر استفاده کننده ها لپ تاپ دارن و از وایرلس استفاده می کنند .
اگر از رمز های 128 بیتی و نرم افزار های امنیتی استفاده بشه نمی شه از هک جلوگیری کرد ؟ ...
روش های کاری که می فرمایید رو اگر به صورت آموزش تصویری و عملی داشته باشید جایی من ببینم ممنونم .
من روش اینترنت ADSL شیر شده با وایرلس مرکزی رو در مجتمع های زیادی از جمله شهرک اکباتان تهران و دانشگاه ها دیدم برای راحتی استفاده ای که داره سعی بر استفاده از چنین روشی هست .
سپاس از همه دوستان






پاسخ با نقل قول

Bookmarks