سئوالتون خیلی کلیه

اگر امکان سیم کشی دارید که سیمها را به یدونه سوئیچ نصب میکنید ( اگر مودمتون به تعداد کافی خروجی نداشته باشه ) و اونو به مودم وصل میکنید

اگر امکان سیم کشی ندارید به جای سیم باید از وایر لیس استفاده کنید که تجهیزاتش یکم گرون در میاد ( روی هر کامپیوتر باید کارت شبکه وایرلس نصب شود و اکسس پوینتتون هم باید در مرکز ( مثلا در طبقه دوم یا سوم ) نصب بشه )

در حالت وایرلس شما امکان قطعی و هک شدن دارید و این حالت را توصیه نمیکنم

البته شما در این حالتها نمیتونید مدیریتی روی باند داشته باشید و همه کامپیوترها به صورت اشتراکی از اینترنت استفاده میکنند

اگر میخواهید روی شبکه مدیریت هم داشته باشید بفرمائید تا توضیح بدم
بله بایست امکان مدیریت هم باشه ... ضمنا ADSL نامحدود 512 رو می خوایم بین تمام کاربران ساختمان شیر کنم تا همه استفاده کنن .
البته همونطور که گفتین ... سیم کشی هم یک مقدار سخته به خصوص واسه ساختمانی که از قبل ساخته شده اجرای سیم کشی جدید مشکلات زیادی داره . . در واقع در این صورت هم باز بایست در هر طبقه یک مودم وایرلس دیگر نصب کنیم تا اعضای داخلی هر طبقه از اون استفاده کنن . چون بیشتر استفاده کننده ها لپ تاپ دارن و از وایرلس استفاده می کنند .
اگر از رمز های 128 بیتی و نرم افزار های امنیتی استفاده بشه نمی شه از هک جلوگیری کرد ؟ ...
روش های کاری که می فرمایید رو اگر به صورت آموزش تصویری و عملی داشته باشید جایی من ببینم ممنونم .

من روش اینترنت ADSL شیر شده با وایرلس مرکزی رو در مجتمع های زیادی از جمله شهرک اکباتان تهران و دانشگاه ها دیدم برای راحتی استفاده ای که داره سعی بر استفاده از چنین روشی هست .
سپاس از همه دوستان