پسورد یوزر رو بزن
کاربر شهرسختافزار
از ویندوز XP به 7 میشه وصل شد ولی از 7 به XP پسورد میخواد، کسی بلده کمک کنه لطفا.
(نمیدونم قبلا کسی پرسیده بوده یا نه ولی گذاشتم دیگه)
کاربر شهرسختافزار
پسورد یوزر رو بزن
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز گرفتی مارو؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونستم چی باید بزنم که دیگه این پست رو نمیزدم.
کاربر شهرسختافزار
چه سوالی پرسیدم، هیشکی بلد نیست!
دقیق و واضح بگید کجا ؟ شما باید برید تو تنظیمات Network Connection در کنترل پنل و از داخل Advanced Sharing تنظیم کنید که رمز نخواد
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrr771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز
من هم یه شبکه کوچیک ( در حد کافی - گیم نت ) دارم و سرورم هم ویندوز سون و کلاینت هام xp هستن
دلیل اینکه پسورد میخواد اینه که شما درایوی رو توی ویندوز xp شیر نکردین و تنظیمات امنیتی اون رو لیمیت کردین
من هم بارها این مشکل رو داشتم ، ولی بعد از شیر درست درایو ، مشکلم حل شدش .
Naser_68 (11-09-11)
کاربر شهرسختافزار
آقا ممنون از راهنماییت، درایوی که تو XP شیر نبود درایو C بود که اونم شیر کردم ولی بازم نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks