D J V A H I D (05-03-10), EhsanHF (20-06-10), esyoo (05-03-10), javadshahvand (17-07-10), Labyrinth (05-03-10), nima_hl (05-03-10), ripek (05-03-10), Saeed-Milan (05-03-10), serpens13 (05-03-10), SOHR@B (06-03-10), vandelin (05-03-10)
سلام ..
خب بعد از مدتی که این انجمن مجددا ت------ خورده و تا حدودی فعال شده من چند مورد به ذهنم رسیده که برای دوستان مطرح می کنم. اول اینکه نوع تاپیک هایی که اینجا زده شده ( تا به الان ) موضوعات خوب و مناسبی نداشته و بصورت مقطعی کاربرد داشته.
اگر قرار هست انجمن شبکه فعال بشه بهتره مباحث بصورت درست و حسابی مطرح بشه و بصورت فنی هم روی اون کار بشه. من نمی دونم دوستان چقدر علاقه مند هستن به پیگیری این موضوع و بهمین دلیل بوده که این تاپیکو می زنم تا بتونیم به میزان علاقه مندی و فعالیت خودمون آشنا بشیم.
اگر تمایل دارید بخش شبکه فعال بشه باید :
1. مجموعه موضوعاتی رو مطرح کنید که بشه روی اون ها کار کنیم و مطلب ارایه کنیم. نه صرفا یک تاپیکی که تنها یک سوال ساده توش باشه و یکسری جواب غیر کاربردی هم ارایه شه. پیشنهاد من اینه که مثلا بیاید مباحث ویندوز XP یا سرور ( مثلا سرویس ها ) رو بصورت تاپیک ارایه کنید و دوستانی که بلد هستن مطلب خودشون رو ارایه بدن یا حداقل لینک های مرجعی بدن که کاربردی باشه.
2. دوستان باید اعلام آمادگی کنن چه از لحاظ فنی و چه زمانی که ایا توانایی دارن اینجا رو یه ت------ی بدیم یا نه.
خلاصه اگر تمایل دارید اعلام کنید :)
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
D J V A H I D (05-03-10), EhsanHF (20-06-10), esyoo (05-03-10), javadshahvand (17-07-10), Labyrinth (05-03-10), nima_hl (05-03-10), ripek (05-03-10), Saeed-Milan (05-03-10), serpens13 (05-03-10), SOHR@B (06-03-10), vandelin (05-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برادر Extreme بسیار عالی و به جا بود و قدرت مدیریت انجمن بار دیگه به من ثابت شد خوب تا اینجا پاچه خواری بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شوخی کردم اون واقعیتی بود که من دیدم بگذریم.
من همین جا اعلام آمادگی کامل می کنم چه از لحاظ زمانی چه منبعی البته باید این رو بگم منم مثل خیلی ها اول کارم ولی با تمام وجود دراین بخش کار می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (05-03-10), nima_hl (05-03-10), ripek (05-03-10), Xtreme (05-03-10)
کاربر شهرسختافزار
با تشكر از مدير محترم
منم البته آماده هستم ! و حتما كاري كه گفتبن رو پيگيري ميكنيم
Saeed-Milan (05-03-10), Xtreme (05-03-10)
Saeed-Milan (21-06-10)
کاربر شهرسختافزار
بنظر من باید کمی دیگه منتظر بمونیم و از راه اندازی بخش شبکه خود داری کنیم بنظر من یک شروع خوب خیلی بهتر از یک شروع زود ولی بی برنامه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EhsanHF (21-06-10)
کاربر شهرسختافزار
شما دسته بندی رو انجام بدید کاربر بقیه رو انجام میده
|
|
کاربر شهرسختافزار
بنده هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم
عضو VIP شهرسختافزار
منم تا جایی که علم محدودم اجازه بده . هستم .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
کاربر شهرسختافزار
شما روش اسم بزار ما صداش کنیم
کاربر شهرسختافزار
من میتونم کمک کنم منتها بنظر من نمیشه کل دروس تخصصی مثلا MCSE یا سیسکو رو اینجا باز کرد منتها یسری موارد کاربردی هستش که میشه جلو رفت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks