هواوی b315 قیمت نو 4750 دیجی کالا
هواوی b310 قیمت نو نتونستم پیدا کنم. اگه دوستان راهنمایی کنن

و یه دونه Huawei B310s-927 هست توی یک سایت دست دوم 1450 و به جای لوگوی هواوی نوشته ooredoo
و یه دونه
Huawei B315s-22 هست توی یک سایت دست دوم 2600 با لوگوی هواوی

من خودم الان مودم zte mf79u دارم که توی کارای عادی خوب عمل میکنه(با سرعت 12 مگ هم دانلود کردم) ولی برای کاری که من میخوام خوب نیست حالا برای چی میخوام الان توضیح میدم
راستش من از برنامه geforce NOW که استریم آنلاین بازی هست استفاده میکنم به این صورت که بازی روی سرورهای انویدیا اجرا میشه و فقط ما تصویرش رو میبینیم و داده های کیبورد و موس ما برای سرور ارسال میشه و البته خودتون استاد هستید دیگه
حالا مشکلم اینه که با گوشی a72 و a11 ساسونگ توی ساعات خلوتی شبکه(اگه نت خوب باشه) بدون هیچگونه لگ و افت کیفیت میتونم بازی رو اجرا کنم که تازه گوشی a11 یک گوشی پایین رده هست اما با این مودم تا حالا نتونستم حتی یک بار با کیفیت و بدون لگ اجرا کنم و به این نتیجه رسیدم که فقط مشکل از مودم هست که packet loss زیاد داره(مخصوصا توی کیفیت بالا)

*- حالا به نظر شما مشکلم با خرید مودم b310 هواوی حل میشه؟ یا به عبارتی کارایی مثل گوشی a11 و a72 داره؟
*- مدل b310s-927 و b310s-22 بجز باند چه فرقی دارن و 22 بهتر هست یا باقی مشخصه ها؟
*- دست دوم b310 چقدر میارزه؟