پاسخ: بررسی چیپست zx297520v3
هواوی b315 قیمت نو 4750 دیجی کالا
هواوی b310 قیمت نو نتونستم پیدا کنم. اگه دوستان راهنمایی کنن
و یه دونه Huawei B310s-927 هست توی یک سایت دست دوم 1450 و به جای لوگوی هواوی نوشته ooredoo
و یه دونه Huawei B315s-22 هست توی یک سایت دست دوم 2600 با لوگوی هواوی
من خودم الان مودم zte mf79u دارم که توی کارای عادی خوب عمل میکنه(با سرعت 12 مگ هم دانلود کردم) ولی برای کاری که من میخوام خوب نیست حالا برای چی میخوام الان توضیح میدم
راستش من از برنامه geforce NOW که استریم آنلاین بازی هست استفاده میکنم به این صورت که بازی روی سرورهای انویدیا اجرا میشه و فقط ما تصویرش رو میبینیم و داده های کیبورد و موس ما برای سرور ارسال میشه و البته خودتون استاد هستید دیگه
حالا مشکلم اینه که با گوشی a72 و a11 ساسونگ توی ساعات خلوتی شبکه(اگه نت خوب باشه) بدون هیچگونه لگ و افت کیفیت میتونم بازی رو اجرا کنم که تازه گوشی a11 یک گوشی پایین رده هست اما با این مودم تا حالا نتونستم حتی یک بار با کیفیت و بدون لگ اجرا کنم و به این نتیجه رسیدم که فقط مشکل از مودم هست که packet loss زیاد داره(مخصوصا توی کیفیت بالا)
*- حالا به نظر شما مشکلم با خرید مودم b310 هواوی حل میشه؟ یا به عبارتی کارایی مثل گوشی a11 و a72 داره؟
*- مدل b310s-927 و b310s-22 بجز باند چه فرقی دارن و 22 بهتر هست یا باقی مشخصه ها؟
*- دست دوم b310 چقدر میارزه؟
B310 باید موجود باشه با قیمت تو رنج 1800-2200 بسته به گارانتیش (ورژن اورجینال آنلاک یونیورسال)
B315 هم قیمتی که نوشتین خیلی گرونه و نهایت باید یک میلیون گرون تر از 310 باشه.
برای 310 هم باید آنتن بخرید تا اینترنت استیبل تری بهتون بده.
از نظر کیفیتی و سرعت هم توی تست هایی که با همه ی سیم کارت ها انجام دادم خیلی بهتر از گوشی جواب میداد، حتی گوشی های بالارده سری اس و نوت
و سرعت 80 با ایرانسل و 100 با همراه اول گرفتم (طبیعتا جا با جا هم فرق داره آنتن دهی و سرعت و بعضی مشتریام سرعت ایرانسل بیشتر داشتن)
تی پی لینک هم مودم خوب داره
این ورژن هایی که مال یه اپراتور خاص هستند مثل ooredoo و انلاک شدند ممکنه کارایی ضعیفتری داشته باشن از نسخه ی شرکتی انلاک؟
و اینکه مشکل من اینترنت استیبل هست نه سرعت بالا
خواستم بدونم این مودم بهتر/مساوی مودم الانم هست؟(از لحاظ packet loss وکیفیت سرویس دریافتی) چیپستش هم همونه که نوشتم توی موضوع
آخه میخوام اینو بفروشم اونو بخرم
ورژن های اپراتورهای دیگه رو نخرین چون آپدیت های فریم ویر روشون جواب نمیده.
و این آپدیت ها هم مهم هستن و خیلی وقتا باعث بهینه شدن خیلی چیزا میشن.
از نظر استیبل بودن هم وقتی آنتن ها رو وصل کنید مشکلی نباید باشه. مگر اینکه جایی باشید که وافعا آنتن دهی کم باشه و نیاز به آنتن outdoor باشه.
با این حال باید اپراتور های مختلف رو روش تست کنید ببینید با کدوم بهترین کیفیت رو میگیرید.
از نظر کیفیت هم توی مودم های سیم کارتی هواوی مودم هاش بهتر از بقیه جواب میدن تو ایران.
3 :تعداد فایل پیوست
آقا من یه تست انجام دادم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آی پی مودم و گوشی رو پینگ کردم تا پاسخگویی مودم رو بسنجم و در حالی که پینگ میکردم مرتب تست سرعت میگرفتم که شرایط طبیعی بشه یعنی هم دانلود داشته باشم هم آپلود هم پینگ. عکس اول که packet loss نداره مربوط به گوشی A11 هست و دومی مربوط به مودم و سومی سرعت ارسال و دریافت بسته در برنامه geforceNOW هست. من اومدم با برنامه که تو تصویر مشخصه ping tester professional پارامترها رو تنظیم کردم و تست گرفتم و متاسفانه مودم packet loss داره و گوشی نداشت. نمیدونم این تست تا چه حد درست هست.
حالا این میزان از packet lost طبیعی هست؟ یا اصلا توی یک شبکه محلی نباید وجود داشته باشه؟
توی شبکه محلی نباید پکت لاس باشه.
اگر قراره از مودمی که میخواید چن نفر همزمان استفاده دانلود و آپلود کنن مودمی بگیرید که MU-MIMO داشته باشه حتما
بین این سه مودم کدوم ارزش خرید بالاتری داره؟
در حد نو، گارانتی idh هست، آنلاک یونیورسال 2700 *** Huawei B525s-23a
1450 *** Huawei B310s-927
در حد نو، آنلاک یونیورسال 2600 *** Huawei B315s-22
خب مودم B525s یک رده بالاتر هست.
همچنین از cat 6 با سرعت دوبرابر اون یکی مدل ها پشتیبانی میکنه.
اما برخلاف مدل 315 داخل جعبه ش آنتن ها وجود ندارند و باید جدا خریداری بشن.
و تعداد کانکشن های همزمانی که ساپورت میکنه هم دو برابر هست.
و یک سوال دیگه همزمان مودم b612s-25 مبین نت با قیمت 3 تومن نمایندگی سرکوچمون هست که میتونم بخرم و آنلاک کنم
بین دو مودم b612s-25, b525s-23a کدوم رو پیشنهاد میدید?
توی دریافت سیگنال و پایداری بهتر، کدوم بهتر عمل میکنه؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه گزینه ها زیاد شدن
612 خب بهتره و 4 x 4 MIMO هم داره.
اگر از آنلاک شدنش مطمن هستین گزینه بهتری هست.