با عرض پوزش از مدير فروم بايد به اطلاعتون برسونم كه بنده خودم ميدونم كه NAT چيه و PPPOE چيه ! و پروتكل چيه ! و سرويس چيه ! به ندازه كافي هم اطلاع دارم كه به شما بگم كجاي دنيا استفاده ميكنن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين حرف خود شماست :
یا تو مودم تنظیم بشه که به محض اینکه مودم روشن شد خود مودم به ISP وصل میشه و با کامپیوتر شما شبکه میشه که در این حالت مودم ( روتر ) حکم NAT رو پیدا میکنه
وقتي ميگي حكم NAT رو پيدا ميكنه ! اگه 2 ماه تجربه كاري داشته باشيد متوجه ميشين كه تمام ISP ها و كارشناس هاي فني ! واسه اينكه قاطي نكنن ميگن NAT واسه اينه كه ميگم لطفا از اول بخونين كه من به سعيد جان هم گفتم كه اينجا ايرانه و اصطلاح همينجوري درست ميشه ! شما يهو مياي اينجارو ميخوني و با يه لحني جواب ميدي انگار داري با يه مبتدي يا مثلا رفيق چند ساله خودت حرف ميزني! تنها چيزي كه توي اين فروم ها رعايت نميشه همين نكات ريز اخلاقي در نحوه جواب دادن به سوال هاست !
واسه اينكه ادب رو رعايت كرده باشيم و باب دوستي باز شه من دكمه تشكر رو ميزنم باشد كه شما هم به رسم ادب چنين كنيد!
نا سلامتي ما يه خورده شبكه بلديم آخه ! يه عمر آدمين بزرگترين ارگان دولتي هستيم! يه كوچولو بلت شديم ! اگه باور نميكنيد بگيد تا Sharing code رو همين جا در دست رس همگان بگذارم.
با تشكر
IKIA Administrator

Bookmarks