بوفون : یوونتوس می تواند اکویلانی را جذب کند

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سه شنبه 7 خرداد 1387 - جان لوئیجی بوفون سنگربان اتزوری ها که همراه سایر ملی پوشان اماده رقابت در یورو می کند در خصوص احتمال پیوستن اکویلانی به یووه گفت: یوونتوس می تواند اکویلانی را جذب کند، فصل اتی ما در لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهیم شد، اکویلانی یک بازیکن خوب وشایسته است و به این مسئله ایمان ندارم که بتواند در کنار جالوروسی ها افتخارات زیادی کسب کند. او نیاز دارد در تیمی بزرگ تر بازی کند، یووه تیمی ایده ال به شمار خواهد رفت. تصور می کنم می توانیم این بازیکن بزرگ را در کنار خود ببینیم. بوفون که پس از دل پیرو سمبل بیانکونری ها محسوب می شود می افزاید : اینکه سمبل تیمی به مانند یوونتوس می شوی به واقع زیباست، پس از مدتی بازیکنانی که سمبل به حساب می ایند می خواهند بار دیگر پیروزی و افتخار را تکرار کنند. در یووه چنین امری به راحتی دیده می شود. همواره دل پیرو را پیش روی خود داریم، یک سمبل و مهره ای دوست داشتنی که به ما انگیزه ادامه فعالیت می دهد، از الکس برای تلاش و کمکش برای رساندن تمام بازیکنان یووه به شرایط ایده ال تشکر می کنم. وی تاکید کرد که بیانکونری در فصل جاری فوق العاده ظاهر شد و کاری را انجام داد که باورکردنی نبود، فصل اتی نیز شاهد یوونتوسی به مراتب بزرگ و قدرتمند تر خواهیم بود. سنگربان شماره یک جهان در خصوص سه بازیکنانی که میتوانند بیانکونری شوند نیز چنین پاسخ داد؛ امائوری ؟ امیدواریم دریوونتوس نیز روند شکوفایی خود را طی کند، تصور بودن او در یووه خوش ایند است، مطمئنا او از پیوستن به یوونتوس احساس خوشبختی خواهد کرد. الونسو و اکویلانی ؟ همچنان به جذب اکویلانی مصر هستم او شایسته تر است. البته بایستی درباره این موضوعات به اینده و مبلغ پیشنهادی نیز توجه زیادی شود.

وین بریج در یک قدمی یووه
گفته می شود وین بریج برای بیانکونری شدن مشکل خاصی پیش روی ندارد و با موافقت مدیران دو باشگاه می تواند راهی یووه شود. اخبار رسیده حاکی از پیشنهاد 4 میلیون یورویی چلسی برای فروش این بازیکن است. شاید طی روزهای اینده شاهد پیوستن بریج به یووه باشیم