ممنون ساسان جان.
کاملا درسته این آخرین قهرمانی اینتر هست.
فصل بعد فصل توفان یووه هست.
الکس دلپیرو هم که آقای گل شد.
واقعا خوشحال شدم.
Printable View
ممنون ساسان جان.
کاملا درسته این آخرین قهرمانی اینتر هست.
فصل بعد فصل توفان یووه هست.
الکس دلپیرو هم که آقای گل شد.
واقعا خوشحال شدم.
کاملا درسته رامین عزیز .
دوستان دو خبر بسیار خوشحال کننده که یکیشو رامین عزیز داد ، ولی من متن کامل خبر که از سایت یوونتوس.آی آر هست رو به همراه یک خبر دیگه میزارم که بخونید و به تیفوسی بودن خودتون افتخار کنید . :love:
الکس آقای گل سری آ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکشنبه 29 اردیبهشت - عصر امروز رقابت های سری آ به پایان رسید و هواداران یوونتوس با اینکه از شرایط تیم اشان مطمئن بودند نتایج دیدار جنوآ را دنبال می کردند تا سرنوشت عنوان اقای گلی فصل جاری مشخص شود. جنوآ در برابر اتالانتا تن به شکست دو بر صفر داد تا الساندرو دل پیرو کاپیتان دوست داشتنی بیانکونری ها با به ثمر رساندن بیست و یک گل در صدر جدول گلزنان بیاستد و اقای گل مسابقات سری آ فصل 2008 - 2007 را از ان خود کند. به این ترتیب الکس دل پیرو با زدن 21 گل ( 3 پنالتی )، دیوید ترزگه 20 گل ( 2 پنالتی )، بوریلو 19 گل ( 5 پنالتی ) در رده های اول تا سوم جدول گلزنان ایستادند. کسب عنوان اقای گلی مسابقات در شرایطی کاملا متفاوت برای پینتوریکو بسیار ارزشمند است و انتظار میرود دونادونی بهترین مهاجم فصل را به تیم ملی کشورش دعوت نماید. زوج برجسته بانوی پیر با به ثمر رساندن 41 گل یکی از موفق ترین خطوط حمله را تشکیل دادند و نشان دادند این دو همواره در کنار یکدیگر برای یوونتوس افتخارافرینی می کنند. ایستادن یوونتوس در سکوی سوم مسابقات و قرار گرفتن دو مهاجم سرشناس این تیم در صدر گلزنان نشان شکوه و عظمت سیاه وسفید پوشان یووه است و هواداران بیانکونری در انتظار فصل رویایی اینده خواهند بود.
سه بیانکونری نامزد کسب با تعصب ترین بازیکن سال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکشنبه 29 اردیبهشت - تیفوسی های بانوی پیر همواره در توصیف بازیکنان تیم محبوب اشان از صفت متعصب و یا وفادار استفاده می کنند و یکی از دلایل این عنوان را تبعید یووه به سری ب و ماندن ستارگان بزرگ و سرشناس بیانکونری می دانند که با تمام مشکلات در کنار تیم ماندند و با تلاش و جنگندگی فراوان یووه را به خانه اصلی خود بازگرداندند و این فصل نیز با وجود سختی ها با کسب نتایج مطلوب راهی لیگ قهرمانان اروپا نمودند. ستارگان بیانکونری با تمدید قراردادهای خود با یووه وفاداری خود را ثابت کردند و امروز گروهی منتخب از مسولین فیفا نام یازده بازیکن متعصب باشگاهی را اعلام داشتند تا اخر هفته از میان این اسامی یک نفر به عنوان متعصب ترین بازیکن برگزیده شود. اما دیدن نام سه بازیکن سیاه و سفید پوش یووه در این لیست، نظریه هواداران یوونتوس را تایید کرد. الساندرو دل پیرو، دیوید ترزگه و جان لوئیجی بوفون سه مهره محبوب بیانکونری هستند که در کنار گونزالس، بکام، گیگز، توتی، کارلوس، فیگو، کاناوارو و انری برای تصاحب این عنوان مبارزه خواهند کرد. البته پیش بینی می شود شانس گونزالس، گیگز، توتی، دل پیرو ، ترزگه و بوفون بیش از سایرین باشد. امیدواریم در پایان نام یکی از بازیکنان بانوی پیر را به عنوان متعصب ترین بازیکن باشگاهی ببینیم.
به شخصه امیدوارم کاپیتان الکس بزرگ ، این عنوان رو نصیب خودش کنه و باعث خوشحالی همگان بشه .
:party:
من واقعا نمیدونم کجاش اسپم بود؟؟؟؟
یکی به من بگه؟؟
رامین جان پستشون پاک شد .
مشکلی نیست عزیز .
ممنون ، ساسان .
:give_rose::great:
چلسی ؟ هرگز ، ممنون هستم
سه شنبه 7 خرداد 1387 - البین اکدال بازیکن جوان و تازه وارد بیانکونری که به تازگی قرارداد چهار ساله ای با یوونتوس منعقد کرده خیلی زود مورد توجه سایر تیم های اروپایی قرار گرفته و اخباری در خصوص پیوستن وی به تیم های اروپایی مطرح شد. در اخرین ساعات روز گذشته چند منبع خبری از علاقه چلسی به جذب اکدال خبر دادند، اما در واکنش به انتشار این اخبار، البین اکدال گفت : چلسی ؟ هرگز، ممنون هستم. اما من بازیکن یوونتوس هستم و به تازگی به این تیم بزرگ پیوستم. حتی ترجیح می دهم بر روی نیمکت یووه بشینم تا به تیمی دیگر منتقل شوم. یوونتوس تنها تیمی است که به ان فکر می کنم.
بازگشت المیرون ؟؟؟
شایعاتی در خصوص بازگشت سرجیو المیرون به یووه شنیده می شود.. هافبک ارژانتینی اسبق بیانکونری ها که فرصت خوبی برای بازی کردن با پیراهن یووه نداشت و حضور موفقی نیز در این تیم تجربه نکرد و در نتیجه ژانویه گذشته باشگاه را ترک کرد با توافق می تواند بار دیگر بیانکونری شود. صحت این خبر کاملا مشخص نیست اما منابع خبری که این خبر را منتشر کردند این امر را غیر ممکن نمی دانند
چند اسکودتو از یووه دزدیده شد ؟
سه شنبه 7 خرداد - ماچلو لیپی مربی دوست داشتنی و بزرگ دنیای فوتبال که همواره تیفوسی های بیانکونری علاقه وافری به وی دارند و همچنان منتظر حضور دوباره او بر روی نیمکت یوونتوس هستند در گفتگویی حاضر شده بود و در خصوص مسائل فوتبال صحبت می کرد، بحث به جایی کشیده شد که دوران مربیگری وی در شهر تورینو و باشگاه یووه مطرح شد و در ادامه لیپی که به دنبال شوخی کردن بود به ناگاه عصبانی شد و گفت : چند اسکودتو از یووه دزدیده شد ؟ اگر بخواهیم بحث را ادامه دهیم و در خصوص موضو مشخصی صحبت کنیم می بایست به این سوال جواب دهید، چند اسکودتو از یووه دزدیده شد ؟ با این سخنان به نظر می رسد مربی اسبق بیانکونری ها نیز به مانند بیانکونری های جهان همچنان به این تیم علاقه دارد و منتظر کسب افتخارات بزرگ این تیم بزرگ است.
توجه یووه به بهرامی
گفته می شود شرایط بهرامی در تیم لاتزیو مناسب نیست و این بازیکن خواهان فسخ قرارداد با ابی و اسمانی های ایتالیا شده است. در همین رابطه و پس از انتشار چنین خبری، گفته شد این بازیکن مورد توجه سران یووه واقع شده و در صورتی که شرایط وی با باشگاه فعلی اش مشخص شود بیانکونری ها حاضر به مذاکره با این بازیکن خواهند بود. گفتنی است به زودی برای روشن شدن وضعیت استانداردو مذاکراتی صورت خواهد گرفت.
بوفون : یوونتوس می تواند اکویلانی را جذب کند
سه شنبه 7 خرداد 1387 - جان لوئیجی بوفون سنگربان اتزوری ها که همراه سایر ملی پوشان اماده رقابت در یورو می کند در خصوص احتمال پیوستن اکویلانی به یووه گفت: یوونتوس می تواند اکویلانی را جذب کند، فصل اتی ما در لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهیم شد، اکویلانی یک بازیکن خوب وشایسته است و به این مسئله ایمان ندارم که بتواند در کنار جالوروسی ها افتخارات زیادی کسب کند. او نیاز دارد در تیمی بزرگ تر بازی کند، یووه تیمی ایده ال به شمار خواهد رفت. تصور می کنم می توانیم این بازیکن بزرگ را در کنار خود ببینیم. بوفون که پس از دل پیرو سمبل بیانکونری ها محسوب می شود می افزاید : اینکه سمبل تیمی به مانند یوونتوس می شوی به واقع زیباست، پس از مدتی بازیکنانی که سمبل به حساب می ایند می خواهند بار دیگر پیروزی و افتخار را تکرار کنند. در یووه چنین امری به راحتی دیده می شود. همواره دل پیرو را پیش روی خود داریم، یک سمبل و مهره ای دوست داشتنی که به ما انگیزه ادامه فعالیت می دهد، از الکس برای تلاش و کمکش برای رساندن تمام بازیکنان یووه به شرایط ایده ال تشکر می کنم. وی تاکید کرد که بیانکونری در فصل جاری فوق العاده ظاهر شد و کاری را انجام داد که باورکردنی نبود، فصل اتی نیز شاهد یوونتوسی به مراتب بزرگ و قدرتمند تر خواهیم بود. سنگربان شماره یک جهان در خصوص سه بازیکنانی که میتوانند بیانکونری شوند نیز چنین پاسخ داد؛ امائوری ؟ امیدواریم دریوونتوس نیز روند شکوفایی خود را طی کند، تصور بودن او در یووه خوش ایند است، مطمئنا او از پیوستن به یوونتوس احساس خوشبختی خواهد کرد. الونسو و اکویلانی ؟ همچنان به جذب اکویلانی مصر هستم او شایسته تر است. البته بایستی درباره این موضوعات به اینده و مبلغ پیشنهادی نیز توجه زیادی شود.
وین بریج در یک قدمی یووه
گفته می شود وین بریج برای بیانکونری شدن مشکل خاصی پیش روی ندارد و با موافقت مدیران دو باشگاه می تواند راهی یووه شود. اخبار رسیده حاکی از پیشنهاد 4 میلیون یورویی چلسی برای فروش این بازیکن است. شاید طی روزهای اینده شاهد پیوستن بریج به یووه باشیم
جمعه صبح ساعت 10 امائوری بیانکونری خواهد شد
ماریانو گریمالدی مدیر برنامه های آمائوری در مصاحبه ای با Stadio News گفت : تمام مشکلات برای انجام این انتقال این بازیکن به یوونتوس حل شده اند و امائوری را بازیکن یوونتوس بدانید .آمائوری جمعه صبح ساعت ۱۰ با یوونتوس قرارداد امضا خواهد کرد و از ان به بعد به صورت رسمی به عضویت باشگاه یووه در خواهد امد . همچنین گریمالدی دلیل امضا نشدن قرارداد در روز سه شنبه را حضور نداشتن نوچرینو و لانزافامه - که به قرار است به پالرمو منتقل شوند - اظهار کرد و گفت این بازیکنان در روز پنجشنبه برای نوشتن قرارداد حاضر خواهند شد.در ضمن آمائوری سالینه مبلغ ۳.۵ میلیون یورو و تسهیلات دیگری را از یوونتوس خواهد گرفت .