پاسخ: ♥♥ کلوپ هواداران یوونتوس کبیر ♥♥
امائوری را بازیکن یوونتوس بدانید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چهارشنبه 28 فروردين 1387 - یک روز بزرگ برای امائوری، مهره ارزنده ای که توجه تیم های مطرح اروپایی را جلب کرده است. امروز یک روز مهم و سرنوشت ساز برای این بازیکن و باشگاه یووه محسوب می شد. به نظر می رسد نتایج مذاکرات مدیران یووه و پالرمو مثبت باشد و از این تاریخ می توانیم امائوری را بازیکن بیانکونری ها بدانیم. چند منبع معتبر ایتالیایی از بسته شدن پرونده جذب امائوری توسط یوونتوس خبر می دهند و اعلام داشتند از فصل اینده این ستاره با پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر در میادین سبز فوتبال حاضر خواهد شد. گفته می شود روابط بسیار نزدیک مدیران این دو باشگاه در به نتیجه رسیدن این مسئله تاثیر بسیار زیادی داشته است. زامپارینی از مذاکرات انجام شده با سران بانوی پیر بسیار راضی و خشنود است و همین مسئله سبب شد تا موضوع انتقال امائوری به یووه قوت بخشد، با این حال برخی منابع نیز ضمن تایید این خبر نوشتند با وجود اظهارات و توافقات اخیر ،همچنان بر سر مبلغ قرارداد مشکلات کوچکی وجود دارد و احتمال معاضه یکی از مهره های یووه مانند نوچرینو، مارکیونی و کریشیتو همراه با مبلغ درخواستی پالرمو که 13 میلیون یورو است وجود دارد.( سران یوونتوس خواهان پرداخت 10 میلیون یورو هستند). در هر حال شرایط کنونی نشان می دهد امائوری به بیانکونری ها خواهد پیوست و در فصل اینده همراه دل پیرو و ترزگه مهاجمین اصلی یوونتوس را تشکیل خواهد داد. بازیکن برزیلی چندی پیش در این خصوص اظهار داشت فرصت بازی در کنار دل پیرو را از دست نخواهم داد، او ستاره ای ارزشمند است که همواره حضور در کنار او برای سایر فوتبالیست ها مهم و حائز اهمیت است
افتخار بیانکونری شدن را از دست نمی دهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چهار شنبه 28 فروردین - امائوری ده الیورا مهاجم برزیلی صورتی و سیاه پوشان پالرمو که شدیدا مورد توجه سران بیانکونری قرار گرفته و به نظر می رسد فصل اینده با پیراهن سیاه وسفید این تیم در میادین حاضر شود در خصوص انتشار اخبار روزهای اخیر مبنی بر پیوستنش به بانوی پیر گفت : یوونتوس یک تیم بسیار مهم با تاریخ و حیاتی بزرگ است، پیوستن به یووه رویای زیبا و بزرگ من است اما من در حال حاضر تنها به پالرمو فکر می کنم و برای این تیم بازی می کنم. تمام تلاش خود را می کنم تا همراه پالرمو به برتری برسم و پس از اتمام فصل باید تصمیم نهایی گرفته شود. وی به توجه سران بانوی پیر اشاره کرد و اظهار داشت : قرار گرفتن نام من در لیست باشگاه یوونتوس برایم یک پیروزی تلقی می شود، یووه یک تیم بزرگ است و از کودکی رویای چنین تیمی را داشتم. امائوری از یوونتوس به عنوان باشگاهی بزرگ نام می برد که برای تمام فوتبالیست ها بازی در ان یک افتخار به شمار خواهد رفت. برای یک فوتبالیست حضور در چنین تیمی که با تاریخ شکوهمندی همراه است مهم خواهد بود و من می دانم که با حضور در این تیم می توانم به زیبایی های فوتبال دست یابم. تصور می کنم برای دست یافتم به این پیروزی باید رشد کنم و همچنان بکوشم تا به قدرت بیشتری برسم. این مهره برزیلی با ارزش از حمایت خانواده اش به عنوان اصلی ترین عامل برای رسیدن به ارزوهایش نام می برد و از انان تشکر می کند، خانواده ام به من کمک کردند تا من به رویاهای کودکی خود برسم. من هر سال از سال گذشته قدرتمند تر می شوم و این رشد را در خود می بینم، امیدوارم سال اینده بهتر و شایسته تر از زمان حال باشم. مهاجم 27 ساله پالرمو در پایان بار دیگر تاکید کرد که پیوستن به بانوی پیر افتخار بزرگی است که او حاضر به از دست دادنش نخواهد بود.
منبع خبر ها مثل همیشه Juventus.ir .
کانون هوادارن یوونتوس کبیر در ایران .
:love:
همه چیز برای یووه اسان است ( یوونتوس 3 - 0 پارما )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پنج شنبه 29 فروردین - یک پیروزی بزرگ و زیبای دیگر در شبی به یاد ماندنی به نام بانوی پیر ثبت شد. یوونتوس در دیدار برابر پارما به برتری پر گل سه بر صفر دست یافت تا نشان دهد همه چیز برای این تیم بزرگ اسان و راحت است حتی در سخت ترین شرایط. یووه در شبی که چند غایب بزرگ را در خود می دید با ارائه یک بازی بسیار دیدنی و خوب سه امتیاز بازی را از ان خود کرد تا فاصله خود را با تیم های چهارم و پنجم جدول افزایش دهد و شانس حضور در لیگ قهرمانان را پر رنگ تر نماید. یوونتوسی ها در دیدار عقب افتاده میزبان ابی و زرد های ایتالیا بودند و از همان ابتدای بازی یک نمایش تماما هجومی و سرعتی را اغاز نمودند. در شروع بازی پارما نیز حرکاتی از خود نشان داد اما خیلی زود یاران سیاه و سفید پوش یووه بازی را کامل از ان خود کردند تا نشان دهند برتری برابر میلان اتفاقی نبوده است. رانیری تیم خوبی را روانه میدان کرده بود و هماهنگی خوبی را نزد این تیم مشاهده می کردیم. بازی به 20 دقیقه نخست خود نرسیده بود که ترزگه با هنر خود و از روی همکاری دل پیرو و صالی امیجیچ به گل رسید تا بانوی پیر از حریف پیش بیافتد. به ثمر رسیدن گل در این دقایق شوق بیانکونری را نشان می داد و ثابت می کرد این تیم به سه امتیاز بازی چشم دارد. با گذشت زمان این تیم میزبان بود که بیش از پیش به بازی سرعت می داد و به دنبال فرصتی برای باز کردن مجدد دروازه حریف بود. دل پیرو همچون دیدارهای گذشته بسیار عالی ظاهر شد و تا به ثمر رساندن گل فاصله ای نداشت اما موفق به این امر نشد. در ادامه نوبت به تکمیل نمایش خوب پالادینو رسید تا گل دیگری برای یووه به ثمر برساند و خیال مربی و هواداران تیم را اسوده تر نمایند. این گل نیز از روی حرکت عالی و هماهنگ بیانکونری ها خلق شد و نشان داد رانیری شاگردانش را به خوبی با سیستم و روش مد نظرش وقف داده است. در طول بازی یوونتوس و سیستم بازی این تیم نکته خوبی را ثابت کرد، نکته ای که نشان داد مربی تیم به خوبی حریف را شناسایی کرده و راه غلبه بر حریف را می داند و به یارانش نیز اموزش داده است. در نیمه نخست شاهد سرعت بالای بازی بودیم که با اتمام 45 دقیقه اول از سرعت ان کاسته شد. نیمه دوم را پارما خوب شروع کرد اما این اغاز قدرتمند تنها 5 دقیقه دوام داشت و بوفون با واکنش های همیشگی و دیدنی خود از باز شدن دروازه یووه جلوگیری کرد. ضربات مهاجمین پارما برای سنگربانی به بزرگی بوفون موثر ثمر نبود. در اواسط بازی کمی از هیجان دیدار کاسته شد و در این لحظات رانیری دست به تعویض زد تا بار دیگر یووه میدان دار بازی باشد. ورود ندود و تیاگو ثمر بخش بود و این دو توانستند نشاط را به بازی بازگردانند. همین تغییر موجب گل سوم بانوی پیر شد، مورونه مدافع حریف تحت فشار قرار داشت و سرانجام با ضربه تیاگو دروازه خودی را گشود تا زننده گل سوم برای حریف باشد و یوونتوس را با سه گل پیش بیاندازد. با این گل یووه توانست اقتدار خود را ثابت نماید و تا پایان بازی با ارائه یک بازی اصولی توانست سه امتیاز را از ان خود نماید تا یک پیروزی ارزنده دیگر را در کارنامه داشته باشد و با امید بیشتری چشم به دیدار ها و هفته های اتی داشته باشد.
ترکیب و امتیاز بازیکنان یوونتوس
بوفون 6، گریگرا 6، کیه لینی 6، استانداردو 6، مولینارو 5/6، صالی امیجیچ 7، کامورانزی 5/6، نوچرینو 5/6، پالادینو 5/7، ترزگه 5/6، دل پیرو 5/6
صحبت های پایانی دیدار
در پایان این بازی چهره های بیانکونری شاداب و خندان بود، کلودیو رانیری مربی تیم در گفتگوی پایانی بازی حاضر شد و گفت: خیلی خوشحالم زیرا توانستیم فرم ایده ال خود را در این بازی نیز حفظ نماییم و برابر پارما نیز پیروز باشیم. در این بازی نیز اتفاق بازی برابر میلان رخ داد و شاگردانم فوق العاده ظاهر شدند از انان ممنونم. رانیری در ادامه اظهار داشت: خیلی زود پیش افتادیم و همین مسئله به ما کمک کرد، در نیمه نخست بسیار عالی و دیدنی ظاهر شدیم و گل های خوب و ارزشمندی به ثمر رساندیم. وی به کسب سه امتیاز نیز اشاره کرد : به واقع سه امتیاز بسیار حساس و مهم را از ان خود کردیم و با این شرایط به لیگ قهرمانان خیلی نزدیک شدیم. در حال حاضر تنها به دیدار اینده خود فکر می کنیم و به برتری در ان رقابت.
رافائله پالادینو که در این دیدار فرصت بازی کردن به دست اورد و یکی از بهترین بازیکنان تیمش بود، البته شاید بهترین بیانکونری لقب خوبی برای او در این شب باشد. رافائله که نقش موثری در پیروزی و گلزنی یوونتوس داشت در پایان بازی گفت : دلم برای گلزنی تنگ شده بود و خوشحالم که امشب نمایش بزرگی ارائه کردیم. به نظرم من بهترین هدیه را دریافت کردم زیرا فردا روز تولد من است و من از این بابت بسیار خرسندم. در حال حاضر احساس خوشبختی دارم برای خودم و برای تیمم. گلزن دوم بانوی پیر در ادامه می افزاید: در این بازی به روزهای اوج و شکوه خود نزدیک شدیم و امیدوارم هر چه سریعتر لیگ قهرمانان را بازی در این رقابت ها را همراه یووه تجربه کنم. وی معتقد است شروع طوفانی و بازی سرعتی یووه در پیروزی تیم نقش مهمی داشت و این تیم در هفته های اتی چهره واقعی یوونتوس بزرگ را نمایان خواهد کرد.
جدول رده بندی سری آ
اینتر 75 امتیاز - رم 71 امتیاز - یوونتوس 64 امتیاز - فیورنتینا 56 امتیاز - میلان 52 امتیاز - سمپدوریا 52 امتیاز - اودینزه 51 امتیاز - جنوا 45 امتیاز
دانلود گل ها و دریافت تصاویر بازی
برای دانلود گل های دیدار تیم های یوونتوس 3 - 0 پارما به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه فرمایید .
برای دریافت تصاویر دیدار تیم های یوونتوس 3 - 0 پارما به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه فرمایید .
یک بار دیگه قدرت یوونتوس به همگی ثابت شد ، به امید پیروزی های مکرر یووه در بازی های آینده :love::party:
منبع خبر Juventus.ir کانون هوادارن یوونتوس کبیر در ایران
فقط خواستم سلامی به هوادارهای یووه کرده باشم.
دوستان یووه ای شما هم فعالیت کنید اینجا بابا .
فقط من هستم که خبر ها رو میزارم .
:yes:
بازی با آتالانتا رو هم 4 - 0 بردیم !
3 تاشو الکس عزیز زد یکیشم ترزگل .
به امید صعود یووه به لیگ قهرمانان اروپا :love::party:
نقل قول:
بازی با آتالانتا رو هم 4 - 0 بردیم !
3 تاشو الکس عزیز زد یکیشم ترزگل .
به امید صعود یووه به لیگ قهرمانان اروپا :love::party:
به امید قهرمانی یووه در لیگ قهرمانان اروپا در سال آینده!
اون که بله stream عزیز .
بازی امروز یووه رو دیدید ؟!
5 - 2 لاتزیو رو زد !!!!
این یووه همون یووه ایه که همه منتظرش بودند .
متن خبر بازی رو میزارم از سایت Juventus.ir هست ، فقط بخونید .
سلام سوپر یووه به لیگ قهرمانان
یکشنبه 8 اردیبهشت - بيانکونري با 5 گل برابر لاتزيو به پيروزي رسيد تا خود را در ليگ قهرمانان اروپا ببيند، يک برتري زيبا و ارزشمند در خانه نصيب يووه شد تا در اولين فصل بازگشت شکوه يووه بار ديگر نمايان شود . رسيدن به هدف ابتدايي و مهم يک تيم مي تواند لحظه اي ديدني و لذت بخش را رقم زند زماني که بازي اغاز شد روح مبارزه و تلاش در چهره تک تک بيانکونري ها ديده مي شد، يک تيم با بهترين بازيکنان در درون زمين ايستاده بود و به دنبال کسب يک پيروزي ديگر بود، يک تيم بزرگ که در اولين بازگشتش نگاه ها را معطوف خود کرد و روزهاي بزرگ حياتش را ياداوري کرد رانيري بهترين تيم را راهي ميدان کرده بود و شاگردانش با درک درست سيستم و برنامه هاي مربي خيلي زود بازي را در دست گرفتند، لاتزيو اولين حمله ديدار را به روي دروازه يووه ايجاد کرد اما نتيجه اي نصيبش نشد، با گذشت 15 دقيقه از شروع بازي يوونتوس مزد حملات گسترده و بازي خوب خود را گرفت و توسط مدافع پيش تاخته خود به گل رسيد، يک گل از کيه ليني که بازي را به سود يووه پيش مي برد، اين يک شروع طوفاني به حساب مي امد اما اين شروع به خوبي ادامه يافت و با گذشت 6 دقيقه اين بار نوبت به کامورانزي مي رسيد تا هنر خود به همراه بازي بسيار مطلوبش را با به ثمر رساندن گل ثابت نمايد مائورو با حرکتي زيبا دروازه لاتزيو را باز مي کند و تا دومين گل يووه زده شود و نويد يک ديدار پرگل را داشته باشد، يوونتوسي ها بسيار عالي ظاهر مي شوند و تمام لحظات بازي از حريف بهتر و قدرتمند تر بازي مي کنند تا در نهايت به گل سوم خود دست مي يابند، گلي زيبا که از ارسال پاس کيه ليني به دست مي ايد، الکس به زيبايي توپ را از ان خود مي کند و مدافعين پيش روي را کنار مي زند و با ضربه دقيق زننده گل سوم تيمش مي شود تا هجدهين گل فصل را در کارنامه داشته باشد اين پايان يک نيمه بزرگ و پر گل نبود، درست يک دقيقه بعد از گل سوم، نوبت به ترزگل مي رسد، به مهاجمي تيزهوش و گلزن که جشن بيانکونري ها را کامل نمايد و تا يک نيمه پر گل را براي يووه ثبت برساند نيمه نخست با اين نتيجه به پايان مي رسد، تا اميد بازگشت به ليگ قهرمانان پررنگ تر از هميشه شود، يووه با اين برتري مي تواند خود را در ليگ اروپايي ببيند و به هدف برجسته اش در طول فصل دست يابد نيمه دوم شروع مي شود، نيمه اي که يووه همان يووه نيمه نخست نيست، کمي تحليل رفته و سرعت بازي نيمه نخست ديده نمي شود شاگردان دلو روسي بهتر ظاهر شده اند و موقيعت هاي را بر روي دروازه يووه ايجاد مي کنند تا نشان دهند تيم ضعيف و کوچکي نيستند ده دقيقه از شروع بازي مي گذرد و بيانکي با ضربه ديدني بوفون را تسليم خود مي کند اين اولين گل مهمان است و ياران لاتزيو را به بازي بهتر وا مي دارد، چند دقيقه بعد پس از حملات لاتزيو، اين تيم به گل دوم خود مي رسد تا زنگ خطر براي بيانکونري به صدا در ايد، فاصله به دو گل رسيده و خطر هر لحظه دروازه سياه و سفيد پوشان را تهديد مي کند اين گل، حرکت بيشتر را به يووه تزريق مي کند و ياران يوونتوس به خود مي ايند، اما چندان براي بازکردن دروازه حريف تلاش نمي کنند و سعي مي کنند سرعت بازي را بکاهند و حملات انان را دفع نماید راه براي نفوذ بيشتر لاتزيو بسته شده و ندود و کامورانزي به خوبي از نفوذ انان جلوگيري ميکنند، در دقايق انتهايي بازي کاملا از سرعتش کاسته شده و تجربه بيانکونري ها اين تيم را در استانه پيروزي بزرگ ديگري قرار ميدهد در حالي که همگان منتظر شنيده سوت پايان بازي هستند، مدافع گلزن بانوي پير پنجمين گل يووه را به ثمر مي رساند و تا شادي يک برتري افزايش يابد کيه ليني يووه را پنج گله و خود را دو گله مي کند تا در عصري ديدني و زيبا يوونتوس با به ثمر رساندن 5 گل بار ديگر راهي ليگ قهرمانان اروپا شود و جشن صعود به اين رقابت هاي مهم و معتبر را برگزار نمايد اين پيروزي همراه با صعود به مسابقات جام باشگاه هاي اروپا براي تمام بيانکونري ها جهان لذت بخش خواهد بود .
ترکیب و نمرات بازیکنان یوونتوس
بوفون 6 - گریگرا 6.5 - لگروتالیه 6 - کیه لینی 7.5 - مولینارو 5.5 - کامورانزی 7.5 - سیسوکو 6 - زانتی 6.5 - ندود 6.5 - دل پیرو 6.5 - ترزگه 6
صحبت های پایانی دیدار
يک يووه بزرگ با نمايشي بزرگ خود را اماده حضور در مسابقات اروپايي فصل اينده مي کند، کلوديو رانيري مربي پيروز اين تيم در گفتگوي پاياني بازي گفت : يک تشکر بزرگ از پسرانم، زيرا اين بازي و پيروزي اسان نبود، پسرانم با ارائه يک بازي ديدني و جذاب هيجان را به ما هديه دادند و در پايان يووه را سربلند نمودند ما به انچه که مي خواستيم دست يافتيم و اين براي ما بسيار مهم و حائز اهميت است به همه تبريک مي گويم ، رسيدن به اين جايگاه اسان نبود، به هيچ عنوان اسان نبود تا پايان فصل همچنان مي کوشيم تا برتري را از ان خود نماييم وي تاکيد کرد، تمام بازيکنانم مانند قهرمان ظاهر شدند و کوشيدن تا يوونتوس مطرح را نمايان سازند پسرانم در اين بازي عالي بودند و عالي کار کردند گل زدن در ابتداي بازي اسان نيست و يووه اين حرکت را به زيبايي انجام داد از وي مي پرسند، ايا بهتر از اين نيز خواهيد بود؟ بله، همه چيز خوب پيش مي رود و من در تيم بزرگي را مي بينم که شکوه را به ارمغان اورده است ما مي خواهيم پيروز شويم و به دست مي اوريم انچه که مي خواهيم و ان را نزد خود نگاه مي داريم .
مائورو ژرمن کامورانزی زننده گل دوم بیانکونری ها نیز در پایان بازی ضمن بزرگ توصیف کردن نمایش یووه گفت: به هیچ عنوان کار ساده و راحتی نبود، خیلی خوب بازی کردیم و این پیروزی را با تلاش و دوندگی از ان خود کردیم. از همان ابتدا می خواستیم دروازه حریف را بگشاییم و موفق شدیم یک نیمه پر گل را به نمایش بگذاریم. این بسیار مهم است که می توانیم نتایج خوب و بزرگی کسب کنیم و به انچه می خواهیم دست یابیم. مهم رسیدن به هدف بود که به ان رسیدیم. خیلی خوشحالیم به دلیلی اینکه به لیگ قهرمانان صعود کردیم و در حال حاضر به رده دوم چشم داریم و می خواهیم اخرین تلاش ها را برای رسیدن به سکوی دوم انجام دهیم. ما تلاش خود را انجام می دهیم تا دومی را از رمی ها بگیریم؛ در هر حال به ثمر رساندن 5 گل برابر لاتزیو کار ساده ای نیست اما ما موفق شدیم.
جدول رده بندی سری آ باشگاه های ایتالیا
اینتر 81 امتیاز - رم 75 امتیاز - یوونتوس 70 امتیاز - فیورنتینا 60 امتیاز - میلان 58 امتیاز - سمپدوریا 56 امتیاز -
جدول گلزنان سری آ باشگاه های ایتالیا
بوریلو ( جنوا ) 19 گل - ترزگه ( یوونتوس ) 19 گل - دل پیرو ( یوونتوس ) 18 گل - موتو ( فیورنتینا ) 17 گل -
اینم یه والپیپر که برای عاشقان دلپیرو ساختم
فوق العاده زیبا بود رامین جان ، ممنون عزیز . :love:
دوستان این فصل هم با قهرمانی اینتر (البته آخرین قهرمانی ! ) تموم شد .
یوونتوس هم سوم شد و به لیگ قهرمانان اروپا سال آینده راه پیدا کرد .
به امید قهرمانی بانوی پیر ، تبریک به همه ی تیفوسی های عزیز .
:great::party: