ashkan.h (24-09-10), mohammad1985 (02-10-10)
امروز دیگر رمقی برای زندگی برایم نمانده.مثل مرده ای شده ام که هرروز چند ساعت از گور بیرون می آورندش ، وقتی لیاقت مرگ یافت، دوباره به گور می برندش.من به دنیایی نگاه می کنم که دیگر تاب زندگی در آن را ندارم.من هنوز نمی دانم که چگونه می توان زیست وقتی هیچ چیز خوشحالم نمی کند.هنوز نمی توانم درک کنم که چگونه انسان از زیر بار درد بی آرزو ماندن جان سالم به در می کند.روزهاست که دنبال آخرین موفقیت و لبخند واقعی زندگیم می گردم.هست اما از آن دوردستهای گذشته ی زندگیم می باشد.عجیب است من این روزها صحنه ای را خیلی گنگ و مات می بینم اما یادم نمی آید از کجا به من سرایت کرده.
در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت
خلیج همیشگی فارسPersian Gulf
ashkan.h (24-09-10), mohammad1985 (02-10-10)
|
|
دوستان کسی مبتلا به این گونه موارد شده تا به حال آیا؟
همه مبتلا به زندگی کردن هستند .
به زودی به این وضع عادت میکنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرژیل میگه زمان بر همه چیز پیروز میشه حتی ذهن های ما!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
ashkan.h (24-09-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چیزائی که گفتین نشون میده که آدم واقع بینی هستید و احتمالا متولد همین ماه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد ناراحت نباشید چون به زودی درک این واقعیت در شما کامل میشه و بعد ار اون درک ، راه استفاده از حماقت ساختگی رو میاموزید
و زمانی که اون رو آموختید بهتر از انسانهای دیگه میتونید خوشحال یا ناراحت بشین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Administrator
ashkan.h (24-09-10)
اگر توذهنیت خود را روی بخش تاریک زندگی ات تنظیم کنی و مشکلات گذشته را مرور کنی،در شرایطی به مراتب سخت تر را به زندگی فعلی ات می آوری.
گذشته را رها کن.
تو تنها کسی هستی که میتوانی زندگی ات را که لیاقتش را داری خلق کنی.اگر عمدتا خودت را متوجه همان چیزی که میخواهی بکنی همینطور که احساسات خوب از خودت پخش میکنی قانون جذب به تو واکنش نشان میدهد.
تو طراح سرنوشت خودت هستی،تو نویسنده ی کتاب زندگی ات هستی.
شادی درونی محرک موفقیت است.
افکار شادتر اساسا به بیوشیمی شادتر،یعنی جسمی سالم تر و شادتر منجر میشود.
از خودت سوال کن:لذت من در چیست؟ وقتی جواب سوال را پیدا کردی،خودت را به انجام آن مقید کن و لذت ببر.
نویسنده:جک کالفیلد
"از کتاب کلید کاربردی قانون جذب"
آخرین ویرایش توسط ashkan.h در تاریخ 24-09-10 انجام شده است
من نه آبشارم که هردم سر به زیر آرم
من آن کوهم که دست آسمان در دست خویش دارم/
من نه آن ساقه ی خم گشته ی ژولیده ی یاسم
من همان سرو بلندم،لانه ها در قلب خویش دارم/
من نه آن جوی ضعیف کوچه هایم
آن خروشان بحر مواجم،بسی ناگفته ها در کام خویش دارم...
(اشکان)
مردم به همان اندازه خوشحال هستند که تصمیم میگیرند خوشحال باشند
"آبراهام لینکلن"
من یک روز هم کار نکردم،همه ی کارهای من جنبه ی تفریح و سرگرمی داشت
"توماس ادیسون"
هنر شاد بودن،در قدرت تقطیر شادی ناشی از موارد پیش پا افتاده نهفته است
"هنری وارد بیچر"
من نه آبشارم که هردم سر به زیر آرم
من آن کوهم که دست آسمان در دست خویش دارم/
من نه آن ساقه ی خم گشته ی ژولیده ی یاسم
من همان سرو بلندم،لانه ها در قلب خویش دارم/
من نه آن جوی ضعیف کوچه هایم
آن خروشان بحر مواجم،بسی ناگفته ها در کام خویش دارم...
(اشکان)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks