shahab_blaster (21-01-09), Shahryar (14-09-10), ViViD (22-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من خیلی پشیمونم...
آخه بیشتر اون کارار. کردم...
من صادقانه اعتراف میکنم وجدان کاری رو زیر پا گزاشتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
shahab_blaster (21-01-09), Shahryar (14-09-10), ViViD (22-01-09)
راستش من آدم بی وجدانی نیستم فقط یک بار یه CPU نیم سوز شده داشتم که در حالت Ideal دماش روی 80 بود و وقتی هر برنامه ای که نیاز به پردازش داشت رو اجرا میکردم دما میرفت بالای 100 و ریست میکرد!!!
منم دیدم وضعش خیلی خرابه بردم پیش سخت افزار کاری که میدونستم ملاکش واسه تست تصویر دادن و بالا اومدنه و بهش فروختم...حالا اون چیکار کردش دیگه نمیدونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 21-01-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازم ميگم دويتان بيايم دروغ رو از زندگيامون حذف كنيم
حداقل نگيم حرفيو و سكوت كنيم به جاي دروغ گفتن
ashkan.h (13-09-10)
HWBOT Crew
راستش هرکسی تو زندگیش بالا پایین داشته...
و هیچ کس خوب مطلق و بد مطلق نیست...
همین که تو اتوبوس جاتو به یه بزرگنر می دی... واسه تاکسی که وایمیستی اگر آدم سالخورده ای ببینی می ذاری اون سوار شه...
آدم محتاج ببینی کمکش می کنی... (منظورم گداهای تاجر نیست!) یکی که واقها احتیاج داره...
و کلی کارای کوچیک دیگه... که آدم با انجامشون احساس خوشحالی و راحتی خاصی می کنه... سبک می شه!!
پس هیج کدوم ما بد نیستیم... همون طوری که هرکسی پاک به دنیا میاد... ولی خودش تصمیم می گیره چه پایانی داشته باشه...!!
من خودم در حدی نیستم که حرف بزنم ولی همون طوری که شهاب جان گفتن اگر دروغ رو از زندگی حذف کنیم خیلی راحت تر و بهتر می تونیم زندگی کنیم...
بازم جسارت منو ببخشید...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (13-09-10), kakihot (07-08-10), Labyrinth (21-01-09), Mehdi_Full (21-01-09), shahab_blaster (22-01-09)
عضو VIP شهر سختافزار
ببینید دوستان اصلا بحث این که کی خوبه و کی بد هست اصلا نمیخوایم که خودمون رو هم سرزنش کنیم به نظر بنده اگر به دو چیز اعتقاد داشته باشیم تمام
این مسائل به آسونی حل میشه یکی، بدست آوردن مال حلال هست و دوم ، اعتقاد به روزی خداوند
به نظر من اگر بتونیم دروغ رو کمتر کنیم و صادق باشیم روزی خداوند از بنده قطع که نمیشه بلکه بیشتر هم خواهد شد
در کل همه چیز به اعتقادها بستگی داره این که چطور باید به حق دیگران احترام گذاشت .
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (21-01-09), ashkan.h (13-09-10), shahab_blaster (22-01-09), ViViD (22-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بنام حق
منم صادقانه و متاسفانه اعتراف میکنم که در قدیم وجدان کاری رو زیر پا گذاشتم ... و بعد از هر کدوم ضربش رو هم خوردم ... و در موارد مخالف خیرشو دیدم و این بهم ثابت شد که دیگه واسه همیشه به حق خودم قانع باشم و خدا از ما راضی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (13-09-10), shahab_blaster (22-01-09)
چیزی رو که نباید فراموش کرد اینه که هردستی بدیم از همون دست میگیرم پس اگر یجا زیر آبی رفتی باید انتظار این رو داشته باشند که جوابش رو بگیری
یک مورد رو همیشه در نظر بگیرد اونم اینه اگر طرف هم نفهمه که ما کاری که باید انجام بدیم رو انجام ندادیم آیا خودمون هم نمیفهمیم ؟ شاید آره و شاید هم خیر این است سوالی که باید از خودمون بکنیم
اگر وجدان رو زیرپا نگذاشتیم و انصاف داشتیم اون موقع انتظار داشته باشیم دیگران هم با ما اینگون باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 21-01-09 انجام شده است
Armin-N (21-01-09), ashkan.h (13-09-10), D J V A H I D (14-09-10), Mehdi_Full (21-01-09), shahab_blaster (22-01-09), Shahryar (14-09-10)
کاربر شهرسختافزار
من قبلا از این کارها میکردم اما الآن به این نتیجه رسیدم که اصلا کار انسانی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
از دوستان عزیز خواهشمندم این مساله رو جدی بگیرن ... واسه یادآوری خوبه ... حداقل به درد من خیلی خورد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم کاملا موافقم.در قرآن مجید هم آمده و معنیش اینه:مکر نکنید که مکر خدا بالاترین مکرهاست.
من تا حالا خیلی بش فکر کردم.امید دارم که همیشه راهه راستو برم.
Shahryar (14-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks