نقد کنید دوستان !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
نقد کنید دوستان !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من وقتی از کسی نقد میکنی علاوه بر نکات منفی باید نکات مثبت را هم تذکر بدی تا طرف مقابل اونا رو در خودش تقویت کنه:
1- در بحثهایی که دارن از موضوع اصلی خارج میشن دخالت میکنید اما هیچوقت برخورد شدید نمیکنید که کاربر شوکه بشه و دیگه به اینجا نیاد. این خیلی عالیه!
2- در کمک کردن به دیگران در بحثهای سخت افزاری به خوبی فقط در موقع لزوم شرکت میکنید و در تاپیکها متکلم وحده نیستین.
همین دو تا بسه!
در مورد نکات منفی فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه! (البته فقط فعلا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
M A H R A D (09-04-08)
Administrator
از اظهار لطفتون ممنون عماد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر موارد منفی هم هستم
سپاس
PCminister (09-04-08)
سلام مهراد جان واقعا" فعالیتت در بخش سخت افزار حرف نداره همیشه فعال بودی و اطلاعاتت بروز بوده و است
ولی یه چیزی این مدت ها خیلی فعالیتت کم شده خیلی کم میای فروم جریان چیه درس داری ؟
و یه چیزی دیگه اینکی چرا یاهو نمیای ؟
موفق و سربلند باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام بهنام جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم گفتم ، مدتیه که دیگه کمتر پست میزنم و سعی میکنم بیشتر نظارت کنم
در انجمن سخت افزار هم دوستان باسوادی هستند که دیگه نیازی به پست زدن بنده نیست
یاهو هم میام ولی کم ، دلیلش رو هم نمیدونم!
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
به آقا محمد خوش امد میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 04-05-08 انجام شده است
al pacino (02-05-08)
|
|
कभी हार
دوست عزیزمون محمد جان ( Trance ) زین پس تا مدتی مورد نقد شما عزیزان قرار میگیرند ...
محمد جان خوش اومدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (04-05-08)
من در خدمت تمامی بچه های گل pcnetwork هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (سئوالات سخت سخت نپرسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Labyrinth (11-05-08)
بيش از حده ممکن تو اين فروم من از شخصيته ايشون خوشم مياد
يکی از کاربران و مديران خيلی خوب و فعال فروم هستن
نقده اساسيم اينه اگه بيشتر اخبار دنيايه کامپيوتر و نت رو در انجمن قرار بدن بهتره
البته بقيه اخبارم رو همه منواله گزشته قرار بدنا
Trance (26-06-08)
سلام محمد جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشی مرد .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه بگم که با نام کاربریت Trance خیلی حال میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حضورت توی فروم خیلی پررنگه ... به جرآت میشه گفت تنها کسی که توی هر پستش یه چیز جدید یاد میده خودتی ... می خوامت به شددددددت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطالبت همیشه جزو اولین پست هایی هست می خونم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم خسته نباشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks