اون بستگی به این داره که چطورگردش هوای سیستمتون رو درست ومرتب کنید
برای من که سیستمم داغ میکنه فایده ای داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
کاربر شهرسختافزار
اون بستگی به این داره که چطورگردش هوای سیستمتون رو درست ومرتب کنید
amirpcmax (18-08-14)
|
|
خب ببخشید که وقتتون رو میگیرم ، اگه بخوام این پردازنده ای که شما میگین رو بگیرم باید پاور رو عوض کنم ؟ بقیه قطعات رو چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر از توجهتون ولی یک میلیون و صد و پنجاه تومن کمه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه در مورد حداکثر امکانات مین و سی پی یو برام بگید ؟
این چه مدل cpu است ؟
رم دقیقا چه مدلی ؟
-----
راستی جواب سوال قبلیم رو ندادید
---
البته فعلا که با همین سیستم برنامه نویسی و طراحی میکنم بزووووووووور کفایت میکنه ( امان از بی پولی )
آخرین ویرایش توسط amirpcmax در تاریخ 21-08-14 انجام شده است
سوکت 1150 نه یک میلیون و صد و پنجاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش رو زدم جلوش
cpu از سری هاسول ولی سلرونش هست فرکانسش هم 2.7 گیگاهرتز قیمت 99 تومن
مادربرد گیگابایت هست تا corei7 4790 ساپورت میکنه . اگر قصد ارتقا داشته باشی بعدا میتونی قیمت حدود 208 تومن
رم هم 4 گیگ ddr3 از شرکت کینگستون حدود 130
ارتقای سیستم فعلی ارزش ندارد . چون خیلی قدیمی هست
بهش فکر میکنم ولی پول ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا یه کیس کامل که بتونه برام windows 8.1 و visual studio 2013 و 3ds max 2013 ساپورت کنه چند در میاد ؟ ( هر چی مطمین تر و ارزونتر بهتر چون من با همین سیستم فعلیم هم اینارو کار میکنم (
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks