alksdj (27-03-13), mehrdad_ab (28-03-13), Rezasam1 (27-03-13), smrbh (27-03-13)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان مگه ایام عید نمیشه از GPRS استفاده کرد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور کلی این بود که در ایام عید که در اوج بار اپراتور ها هست،کیفیت را بررسی و نظر سنجی کنیم.چون بیشترین خطای خودشون را در این ایام نشون میدن و این خطاها میتونه مربوط به افت کیفیت GPRS هم بشه.
همین که نظرتون را بیان کردید از GPRS ایرانسل،نظر سنجی شما را تکمیل کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم هم در مواردی به همراه اول رای میدم،اما بازهم تاکید میکنم،ما نسبت به انتظاراتی که از اپراتورها داریم،میخواهیم سطح کیفیتشون را بررسی کنیم.
alksdj (27-03-13), mehrdad_ab (28-03-13), Rezasam1 (27-03-13), smrbh (27-03-13)
من هم دقیقا" استفاده کردم از اینترنت همراه در طول عید 2 بار استفاده کردم کلا" تا به امروز نشده که از اینترنت ایرانسل ناراضی باشم تا حالا ندیدم قطع باشه کارم رو همیشه انجام داده
نمیدونم شاید بخاطر اعتباری بودن خطم پیامکها دیر برسه البته نمیدونم ربطی داشته باشه یا نه
alksdj (27-03-13), mehrdad_ab (28-03-13), Over_Cracker (27-03-13), smrbh (27-03-13)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من خودم همراه اول دارم
ولی بیشتر از ایرانسل راضی هستم
هرچند وقتی کار واجب دارم هر جفتشون بجای برقراری ارتباط پیام های عجیب و غریب ارسال می کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (28-03-13), Over_Cracker (28-03-13), Rezasam1 (28-03-13), smrbh (28-03-13)
کاربر شهرسختافزار
گرچه تو ایام عید اپراتورها از لحاظ کیفی افت زیادی داشتنئ مثلا یکی با همراه اول با من که ایرانسل دارم تماس میگرفت وقتی من دکمه جواب رو می زدم دوباره همون شماره برام پشت خط میومد و تو حالت پشت خط می موند ؟؟!!
Over_Cracker (28-03-13), Rezasam1 (28-03-13), smrbh (28-03-13)
Administrator
اگه بخوایم فقط کیفیت سرویس SMS رو در ایام نوروز در نظر بگیریم انتخاب من همراه اوله.
ولی فارغ از این موضوعات، عدم بهبود عمده در کیفیت سرویس دهی در نوروز هر سال، باعث تأسفه.
این موضوع با توجه به سود میلیاردی این اپراتورها (که فقط ناشی از ارسال SMS در نوروزه) اصلا قابل توجیه نیست. (برای تخمین سود این شرکتها کافیه چندتا ضرب ساده انجام بدید)
سپاس
Over_Cracker (30-03-13), Rezasam1 (30-03-13), smrbh (31-03-13), STUXNET (06-04-13)
کاربر شهرسختافزار
درود.
سپاس از همه ی دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند.
در جمع بندی نهایی و با توجه به رای کاربران،نتیجه این شد که هیچ یک از اپراتور های تلفن همراه با توجه هزینه های دریافتیشون،خدمات قابل قبولی را ارائه نمی کنند! اما ایرانسل نسبت به سابقه کمتری که داره تونسته همپای همراه اول،رضایت کاربران را جلب کنه و اما کیفیت بهتر ایرانسل در سرویس های متنوعی(مثل GPRS) که داره،یک برتری محسوب میشه نسبت به همراه اول.
M A H R A D (08-04-13), Shahryar (08-04-13), smrbh (09-04-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks