اگر به سن قانونی نرسیده باشید . قیم شما اجازه برداشت از حساب رو دارد . برای اطلاع بیشتر باید از بانکی که حساب دارید سوال کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام اگه من پولی به بانک بذارم که به سن قانونی نرسیده باشم که صاحب بانک بگه که یکی از خودت بزرگتر باید بیاد امضا بده چون تو حق برداشت را نداری :بعد که امضا داد و به نام من حساب باز کرد که بانکه بعد دفترچه ای میده که برای انتقال وجه و برداشت الزامیست نگهداری بشه :بعد همین شخصی که یکی از اقوام من بشه بیاد به بانکه بگه دفترچه مفقود شده و بانکه یک دفترچه جدید باز کنه بدون اطلاع من{البته کلاهبرداری کنه :دفترچه اولی نزد خودم اما به صاحب بانک دروغ بگه :بگه مفقود شده} و تمام پول های منابا دفترچه جدید ی که خودش باز کرده همین شخصه برداره تکلیف بنده چی میشه ؟
آخرین ویرایش توسط ali.. در تاریخ 16-03-15 انجام شده است
|
|
ali.. (14-03-15), Optimus Prime (17-03-15)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز :اینا خودم میدونم :منظور سوالم چیز دیگه ست
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز پس چی شد
شما میری شکایت میکنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
انوقت پولا بر میگردونن
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام : از اینجا هم میشه این کارا کرد http://mebank.ir/index.aspx?siteid=1...=1&pageid=8825
آخرین ویرایش توسط ali.. در تاریخ 16-03-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (16-03-15)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
البته قانونا نیاز به قیم داره ولی خیلی از بانکها همینطوری با هر سنی برای شما حساب باز می کنند ، و در ضمن می تونید با گرفتن عابر بانک دیگه هر دم به بانک مراجعه نکنید .
کلاهبرداری و دزدی هم در هر صورت و توسط هر شخصی ممکنه اتفاق بیفته می خواد آشنا باشه یا غریبه ، شما نباید با کسی برید حساب باز کنید که اصلا بهش اعتماد ندارید !
AMD>INTEL (16-03-15), M3RS4D 50062 (16-03-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام.خیلی راحت باکارت ملی چون مفتح حساب اصلی کسیه که امضاء مچ باشه میره,بافیش باجه دریافت میکنه!!!حالاشما بدو تاکلی هزینه کنی,شکایت کنی,حرفتم اگر اثبات بشه,شاهدببری پیش قاضی عزیز,حالا بگیریدپرتقال فروش را!!باکارت بانکی بهتر وامنیت بیشترافتتاح حساب نوجوانان کن!
کاربر شهرسختافزار
خب عزیزان دفترچه هه چی میشه :کسی میتونه با امضای خودش بره بگه دفترچه مفقود شده بدون هیچ مدرک
M3RS4D 50062 (17-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks