خب عزیزان دفترچه هه چی میشه :کسی میتونه با امضای خودش بره بگه دفترچه مفقود شده بدون هیچ مدرک
کاربر شهرسختافزار
خب عزیزان دفترچه هه چی میشه :کسی میتونه با امضای خودش بره بگه دفترچه مفقود شده بدون هیچ مدرک
M3RS4D 50062 (17-03-15)
کسی که دفترچه رو داره باید صاحب حساب باشه و به هرکسی نمیدن.(البته تا اونجایی که من میدونم توی بانک پارسیان به این صورت هست ,توی بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-03-15)
کاربر شهرسختافزار
رفیق صاحب دفترچه خودم هستم :اما چون به سن قانونی نرسیدم یکی از من بزرگتر حق برداشت داره چون امضا را یکی از بزرگتر از من کرده :اما سوال من این بود که:همون شخصی که حق برداشت داره بدون صاحب حساب که من باشم بدون بردن من به بانک بگه که دفترچه مفقود شده باشه اما دفترچه هه به نام منه بدون هیچ مدرک صاحب بانک یه دفترچه دیگه بهش میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (17-03-15)
بله ,خودش حساب رو باز کرده دیگه. نیازی به حضور شما نداره که ,چه برای برداشت چه برای مفقودی دفترچه حساب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
ببینید قانون این رو میگه :
- اشخاص محجور شخصا نمی توانندحساب افتتاح کنندوافتتاح حساب برای آنهامی بایست باکسب نظرازواحدحقوقی بنک باشد.
«اشخاص زیر محجوروازتصرف دراموال وحقوق خودممنوع می باشند:
الف:صغاریعنی کسی که به سن بلوغ نرسیده باشد
ب:اشخاص غیررشیدیعنی کسی که ازرشدزشدکامل برخوردارنباشدوتصرفات اودراموال وحقوق مالی خودعقلانی نباشد
ج:مجانین
درخصوص این سه دسته افرادولی قانونی آنهامی تواندنسبت به افتتاح حساب اقدام نماید.
یعنی تا رسیدن به شرایط سنی قانونی ولی شما صاحب حساب شماست !
البته گفتم اینا قانونه ولی در عمل . . .
M3RS4D 50062 (17-03-15)
کاربر شهرسختافزار
یعنی اون کپی شناسنامه که از من گرفت و روی دفترچه و عابر بانک و ... اسمما نوشت و کپی شناسنامه چند تا ورق پیش خودش نگه داشت الکیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks