برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما که مدعی هستی یک پزشک بدون آزمایش نمی تونه تشخیص بده و در نتیجه کاری هم انجام نمی ده ، بدون آزمایش از کجا فهمیدی که چیزیش نیست؟آخه بنده خدا که چیزیش نیست
استرس رو از خود دور کنید و به شدت از خود درمانی پرهیز کنیم
چون متنی که من نوشتم رو درست نخوندی اشتباه برداشت کردی
ایشون تعداد ضربان قلب رو می خواست که من به روش علمی براشون توضیح دادم
از اون طرف بعضی از علت هایی که سبب می شه رو براش نوشتم تا دید کلی به قضیه پیدا کنه و بتونه تصمیم درستی بگیره
اگه درست خونده باشی می بینی که نوشتم حتما باید بره اکو برای تشخیص بیماری قلبی و نگفتم که بیماری قلبی داره و روش برچسب بیماری نزدم حتی ورزشکارهای سالم هم می رن اکو قبل از مسابقات پس چطوری می گی که من کلی دارو براش تجویز کردم
من فقط طرز پیاده روی صحیح برای تقویت عضلات قلب و چربی سوزی و روش درمان ضعف استخوان ها رو براش توضیح دادم مثلا تخم مرغ یا سیب از نظر شما تجویز دارو محسوب می شه
با توجه به اینکه حدس زدم مشکل قلبی نیست من فقط سه داروی معده رو براش نوشتم که باز اگه رفت دکتر معده و دکتر براش امپرازول نوشت بدونه که عوارض پنتوپرازول کمتره
البته شاید شما بگی که اگه دکتر امپرازول نوشت حتما امپرازول نیازه؟
جواب اینه که خیلی از دکترها به بیمار اهمیت نمی دن و خیلی هاشون معمولا همیشه از یک نوع دارو استفاده می کنن
مثلا داروی سایمیتیدین با خیلی از دارو ها تداخل داره و بهتره که از رانی تیدین استفاده بشه و دکترها چون به فکر جیب خودشون هستن این شرایط رو در نظر نمی گیرن
ندیدی که یک پزشک همزمان دو یا سه مریض رو ویزیت می کنه توی یک اتاق (برای پول)
من فقط خواستم بدونه که پنتوپرازول برای معده بهتره (اون هم در شرایطی که اگه پزشک خواست بنویسه)
من در نوشتم فقط یک دید کلی به ایشون دادم اگه فهم و برداشت شما در همین سطحه این دیگه مشکل شماست
ضمنا یکی از نزدیکان بنده پزشک هستن و من هر از گاهی کتاب های ایشون رو می گیرم و مطالعه می کنم برای بالا بردن اطلاعات عمومی
(من هرگز برای ایشون نسخه تجویز نکردم)
Bookmarks