درود
دوستان من تقریبا 15 دقیقه که میدوم ضربان قلبم سریع افزایش پیدا میکنه یه جورایی مثل تپش قلب میشه روش صحیح دویدن بر اساس ضربان قلب چی هست؟
(سمت چپ قفسه سینه م درد میکنه البته بعضی وقت ها این درد ایجاد میشه و میدوم تا بهتر بشه ولی بدتر میشه )
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند سالته
salpc (06-09-16)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23 سال
(متاسفانه وقتی عددها رو می نویسم چب به راست و راست به چپ رو قاطی می نویسه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاترین میزان ضربان قلب شما به صورت زیره
220 - 23 = 197
البته این ماکزیممه
اگه در حالت عادی ورزش کنی میزان ضربان قلب شما 60 درصد ماکزیمم ضربان قلب شماست یعنی در حالت نرمال که ورزش کنی ضربان قلب شما 118 تاست
اما در صورت ورزش مداوم می تونی اون رو به 80 درصد هم برسونی یعنی 157
...........................................
معمولا کسانی که دچار ناراحتی قلبی هستن وقتی قلبشون درد بگیره یک درد کلی و مبهم توی قفسه سینه شون احساس می کنن مثل اینکه یک کوه افتاده باشه روی سینه شون که باید سریع به اورژانس مراجعه کنن
اما اگه به کسی که قلبش درد گرفته بگن محل درد رو نشون بده و اون فرد بتونه نشون بده پس ناراحتی قلبی نیست بلکه می تونه از عواملی نظیر ورم معده (که می زنه به دیافراگم) ، آسیب دیدن ریه ، آسیب نای ، ریفلاکس و ... باشه
........................
چون قلب حساس ترین عضو بدنه و هیچ کس نمی تونه باهاش شوخی کنه پس شما مراحل زیر رو انجام بده
1- برای اینکه بفهمی مشکل قلبی داری یا نه حتما باید بری اکو
راهی به غیر اکو نداری
2- آزمایش چربی خون و تري گليسريد ( چون ممکنه به علت گرفتگی رگ ها مخصوصا در قسمت قلب، با ورزش کردن احساس درد کنی)
....................................
این درد از موارد دیگه هم ناشی می شه
یکی اینکه ممکنه به علت مصرف کم لبنیات استخوان ها ضعیف شده باشن مخصوصا دنده ها که موقع ورزش با فشار وارد شدن درد بگیرن و حتی ممکنه شکسته بشن و این یک خطر بزرگ برای قلبه
درمان : برای اینکه استخوان های محکمی داشته باشی باید کارهای زیر رو با هم انجام بدی
1- روزی 15 دقیقه بعد از ساعت 2 بعد از ظهر بری زیر نور مستقیم آفتاب و کف دست هات رو به سمت خورشید بگیری برای ویتامین D (کلاه یادت نره چون از چشمهات مواظبت کنی)
2- خوردن شیر چون هم کلسیم داره و هم فسفر و هم پروتئین
3- خوردن لبنبات
4- خوردن سیب
5- خوردن تخم مرغ ( که هم پروتئین داره و هم ویتامین D)
6- پیاده روی
بدون انجام دادن همه موارد بالا اگه فقط کلسیم بخوری استخوان هات محکم نمی شه
...............................
در ضمن اول باید بری اکو مطمئن بشی بعد بری پیش متخصص داخلی(معده) چون اگه بری پیش متخصص معده و بگی قلبم درد می کنه می گه اول برو اکو ببین ناراحتی قلبی نیست بعد بیا و یه پول ویزیت الکی هدر می دی
.............................
حالا فرض می کنیم شما مشکل قلبی نداری پس این درد می تونه یا از گرفتگی رگ ها باشه یا ورزش نکردن به مدت طولانی
پس شما به مدت یک ماه شبها برو پیاده روی
هفته اول 10 دقیقه آروم راه برو (برای گرم شدن) و 10 دقیقه دیگر رو هم به تدریج سرعت خودت رو افزایش بده تا به عرق کردن برسی ولی نباید به دویدن تبدیل بشه
با اینکار هم یواش یواش چربی های داخل خونت می سوزن و هم ماهیچه های قلبت قوی می شن
و نهایتا تو هفته چهارم به 45 دقیقه پیاده روی برسون ولی در تمام لحظات به قلبت توجه کن اگه درد گرفت سرعتت رو کم کن و اگه خیلی درد گرفت آهسته آهسته از سرعتت کم کن و برو خونه
راستی پیاده روی می کنی وقتی تموم شد سریع نری خونه باید 5 دقیقه هم آهسته راه بری تا قلبت به ضربان طبیعی برسه
....................................
به هیچ عنوان نباید از دویدن استفاده کنی حتی اگه کسی ناراحتی قلبی داشته باشه و قلبش درد بگیره حتی نباید راه بره
.................................
داروهای معده هم برای ترش کردن و ریفلاکس و ورم معده هم معمولا یا رانی تیدین است یا امپرازول
امپرازول دو نوعه یکی امپرازول یکی پنتو پرازول که پنتوپرازول عوارض جانبی کمتری نسبت به امپرازول داره
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 06-09-16 انجام شده است
salpc (06-09-16)
آخه بنده خدا که چیزیش نیست (انشاالله ) فقط یه تپش قلب موقع دویدن که طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما همه جور بیماری اعم از قلبی ، عروقی ، گوارشی و ... رو براشون نام بردید و حتی نسخه دارویی هم پیچیدید . حتی پزشک هم بدون کلی آزمایش و عکس و MRI و CT اسکن ، اندوسکوپی و کلونوسکوپی و ... نظر نمی ده چرا که بسیاری از دردها و مشکلات بدن می تونه فقط به خاطر یه سندورم ساده (مثلا IBS) باشه .
استرس رو از خود دور کنید و به شدت از خود درمانی پرهیز کنیم .
AMD>INTEL (06-09-16), salpc (06-09-16), خبات کریمی (06-09-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما که مدعی هستی یک پزشک بدون آزمایش نمی تونه تشخیص بده و در نتیجه کاری هم انجام نمی ده ، بدون آزمایش از کجا فهمیدی که چیزیش نیست؟آخه بنده خدا که چیزیش نیست
استرس رو از خود دور کنید و به شدت از خود درمانی پرهیز کنیم
چون متنی که من نوشتم رو درست نخوندی اشتباه برداشت کردی
ایشون تعداد ضربان قلب رو می خواست که من به روش علمی براشون توضیح دادم
از اون طرف بعضی از علت هایی که سبب می شه رو براش نوشتم تا دید کلی به قضیه پیدا کنه و بتونه تصمیم درستی بگیره
اگه درست خونده باشی می بینی که نوشتم حتما باید بره اکو برای تشخیص بیماری قلبی و نگفتم که بیماری قلبی داره و روش برچسب بیماری نزدم حتی ورزشکارهای سالم هم می رن اکو قبل از مسابقات پس چطوری می گی که من کلی دارو براش تجویز کردم
من فقط طرز پیاده روی صحیح برای تقویت عضلات قلب و چربی سوزی و روش درمان ضعف استخوان ها رو براش توضیح دادم مثلا تخم مرغ یا سیب از نظر شما تجویز دارو محسوب می شه
با توجه به اینکه حدس زدم مشکل قلبی نیست من فقط سه داروی معده رو براش نوشتم که باز اگه رفت دکتر معده و دکتر براش امپرازول نوشت بدونه که عوارض پنتوپرازول کمتره
البته شاید شما بگی که اگه دکتر امپرازول نوشت حتما امپرازول نیازه؟
جواب اینه که خیلی از دکترها به بیمار اهمیت نمی دن و خیلی هاشون معمولا همیشه از یک نوع دارو استفاده می کنن
مثلا داروی سایمیتیدین با خیلی از دارو ها تداخل داره و بهتره که از رانی تیدین استفاده بشه و دکترها چون به فکر جیب خودشون هستن این شرایط رو در نظر نمی گیرن
ندیدی که یک پزشک همزمان دو یا سه مریض رو ویزیت می کنه توی یک اتاق (برای پول)
من فقط خواستم بدونه که پنتوپرازول برای معده بهتره (اون هم در شرایطی که اگه پزشک خواست بنویسه)
من در نوشتم فقط یک دید کلی به ایشون دادم اگه فهم و برداشت شما در همین سطحه این دیگه مشکل شماست
ضمنا یکی از نزدیکان بنده پزشک هستن و من هر از گاهی کتاب های ایشون رو می گیرم و مطالعه می کنم برای بالا بردن اطلاعات عمومی
(من هرگز برای ایشون نسخه تجویز نکردم)
salpc (06-09-16)
|
احتمال خیلی زیاد مشکلی نداری ولی خوب اگه شک داری یه نوار قلب بگیر .(معمولا در مشکلات قلبی سمت چپ قفسه سینه درد می کنه و بالعکس سمت راست قفسه سینه درد می کنه یا مثلا سوزش سر دل پیدا می کنی یا مثلا زانوهات درد می کنه (خیلی خیلی بی ربط به نظر می رسه) و ... )
ولی خوب 15 دقیقه دویدن برای کسی که تمرین نداشته زیاده و بعد یه مدت ورزش و نرمش بهتر میشه .
salpc (06-09-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیش متخصص قلب یه تست ورزش بده
salpc (06-09-16), خبات کریمی (06-09-16), علی حسنی (06-09-16)
اینجا فقط محلی برای تبادل افکار و تجربیات هست نمی دونم شما چرا ناراحت میشی
به هر حال به فرموده شما ما که نمی فهمیم ، سطح فکری و فهم ما پایینه، ولی تعجب می کنم چرا به جامعه پزشکی و پزشکان محترم توهین می کنید ؟
یا علی
salpc (06-09-16), خبات کریمی (06-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks