فکر میکنم قرار 5 روز بود....
شهریار جان شما گفتید که قانونی باشید اما انگار که.........:97:
فکر میکنم قرار 5 روز بود....
شهریار جان شما گفتید که قانونی باشید اما انگار که.........:97:
سلام علیکم...دوستان اندکی صبر کنید...بنده با شهریار حرف میزنم اما الانم درست نیست که مصطفی پاشه...پس نظر بنده اینه که دوستان بذارن 5 روز مصطفی بشینه بعد دو روز باقی مونده این اخوی بیاد بگذرونه...خوبه؟؟؟:83:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovergod14loversand
ببین دوست من...من تمایلی به نشستن روی این صندلی ندارم و اگر این تاپیک رو به وجود آوردم فقط برای آشنایی بیشتر با بقیه بوده....
اما من میخوام بدونم چرا مدیرانی که از بقیه میخوان که قانون رو رعایت کنن خودشون قانونها رو زیر پا میگذارن؟؟؟؟ به نظر تو این درست؟
شما اگر تخلفی دیدید از مدیران حتما بگید ما پیگیری میکنیم...اما در زمینه این چیزها دیگه خودتون رو ناراحت نکنید...ما خلاصه در خدمتیم...هر مشکلی هستش بگید از طریق پیغام خصوصی در میون بگذارید...که اینجا هم شلوغ نشه...
خودت قضاوت کن : درسته من روز سوم بلند بشم و کسی دیگه جای من بشینه و بگید که بعدا شما دو روز رو میشینید؟؟؟؟ خداییش اگه تو بودی ناراحت نمیشدی؟ مخصوصا اگه این تفکر خودت باشه؟:182:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovergod14loversand
|
سلام...ببین رفیق بنده نمیدونم دلیل شهریار چی بوده اما اگر آن شد بهش حتماً میگم که درست نبوده طبق قوانین تعیین شده عمل نکنه...شما هم ناراحت نباش جو اینجا دوستانه هستش مطمئنم غرضی درکار نبوده...خلاصه ما پیگیری میکنیم...
دوستان عزیزم سلام خوبین؟
والا من روز اولی که صفحه ی اول این تاپیک را دیدم مثل اینکه این قانون نبود درسته ؟ و بعدش هم که گذشت .... ولی در هر صورت اشتباه از من بوده و من شخصا از بهادر عزیز عذر خواهی کردم در پی امی حالا دیگه ایشون اگه می خواند بگین که ادامه بدیم با بهادر و اگر هم مشکلی ندارند بریم سر مصطفی ...
باتشکر شهریار
بالاخره بهادر یا مصطفی ؟
عجب این صندلی داغه ها !!
بابا حالا هی ما را بگذارید رو صندلی داغ هی بردارید بابا خب این ماتحتمون ترک برداشت بس که داغ و سرد شد !!!
آقا از الان 2 روزر بهادر را انجام میدیم و بعد نوبته من.
من شروع میکنم: دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks