برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه نام یکتای مطلق
بله1- گواهینامه داری؟
پایه 22- پایه چنده؟
فکر نکنم .. حالا باید دید .3- اگه پایه 2 داری میخوای پایه یک بگیری؟
174- از چند سالگی فروم بازی رو شروع کردی؟
همین خوبه .5- از رشته دانشگاهیت خوشت میاد؟ اگه نه دوست داری رشتت چی بود؟
فکر نکنم ! دیگه خونه آخرش فوق لیسانس خواهد بود ! در اصل هیچ وقت واسه درس خوندن به خودم فشار نیاوردم ، به قول بچه ها گفتنی ... عشقی می خونیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید6- تا دکترا ادامه میدی؟
امکاناتش فراهم نشده .7- Voltmodding انجام دادی؟
8- چه نوع کولینگی را برای Cpu بیشتر دوست داری؟
AIR Cooling high end رو ترجیح میدم . به نظرم خودم نسبت به کولینگ های دیگه P/P بهتری داره . البته کولینگ های 24/7 مد نظر بود .
آره عزیزم ، تو رو 3 تا دوست دارم !9- منو دوست داری؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید10- به نظرت توی این تاپیک میسوزی یا جزغاله میشی؟
ASUS P5K11- P5K یا P35-DS3L؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...................... شهریار برفی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید12- شهریار و بیشتر دوست داری یا پرسپولیسو؟!
no one برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید13- استقلال قهرمان میشه یا پیام خراسان؟!
ها !14- خداد عزیزی شبیه جکی چن هست؟
مگه دست خودشه که برنگرده ! پا میشیم میرم با بچه ها کیسش رو گروگان میگیریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید15- آرمان برمیگرده؟
علوم مهندسى : برش عمودى تصوير جانبى16- پروفایل یعنی چی؟!
کامپيوتر : سيستم پرسنلى ذخيره انبوه کامپيوتر
معمارى : برش عمودى
شيمى : برش عمودى
روانشناسى : نيمرخ
علوم هوايى : برش نما
علوم نظامى : نيمرخ خصوصيات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 رنگه !17- اسپم برات چه رنگیه؟
یادم نیست ... . ولی به گمانم پاک کردم !18- تا حالا پستای منو پاک کردی؟
امروز حال نداشتم برم شرکت ( کارآموزی ) ، دو در کردم ، الان هم خیلی ریلکس دارم آب آلبالو میخورم و فروم گردی میکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید19- الان داری چه کار میکنی؟
نه فعلا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید20- به نظرت زیاد شد؟!

Bookmarks