آخ آخ اینو منم هستم
.
.
.
آقا مهدی رو صندلی نشستی ؛ ته نگیری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بریم سراغ سوالا:
1. کلاس چندمی؟درست چه طوری بود؟ (شاگرد اول از آخر یا برعکس)
2.مهد کودک کجا میرفتی؟
3.بهترین فیلمی که به ما پیشنهاد می کنی ، ببینیم ؟ ایرانی-خارجی
4.اطلاعات سخت افزاری رو بیشتر از کجا یادگرفتی ؟(غیر از پی سی نت)
5.آشپزی بلدی ؟ (غیر از تخم مرغ)
6.کی زن می گیری ؟دختر آرزو هات کیه؟( بار بی ،شنل قرمزی،مادربزرگش،فرشته پینوکیو،عزت الله انتظامی،
سوفیا لورن ، آنجلینا جولی ، رو نالدینیو ،آمیتا باچان،گوگوش ،همه ی دخترای دانشگاتون ؛ من پیشنهاد دیگه ای به ذهنم نمی رسه ، ز یادتم هست !پس ما چی؟)
6.چند تا می گیری حالا؟
6. یا مجردی حال می کنی ؟
6. از خدا چند تا بچه می خوای یا خودتم ز یادی هستی ؟ اولی دختر یا پسر باشه ؟
7. چند بار اومدی تهران ؟ نظرت چیه در مورد تهران؟(جنگله نه؟!)
8.من الان 1 میلیون تومن بهت میدم ( بدون مانیتور فقط کیس ) برا خودت سیستم ببندی چی میبندی ؟
(قطعات و بنویس)
9.نظرت در مورد عکس آوارتار من چیه ؟ 1.بی مزه 2. بچه گونه3.عوضش کن(چی بزارم؟)
آقا می تونی یه لحظه از رو صندلیت پاشی(خنک شی)...... گفتم یه لحظه ....بشین بابا بشین !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10.چه کاری انجام میدی غیر از درس خوندن(که نمی خونی) آمارتودارم! (الاف،بی کار ،می چرخیم....)
11.تا کی فکر می کنی ،عمر کنی ؟(ایشالا که 100 سال هم عمر کنی)
12.یه سوال از من بپرس؟
باتشکر ازشما مجید(راستی ....می تونی پاشی؟باید بریم یه صندلیه دیگه بخریم !)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(سوال های بالا صرف خندیدن و شوخی با مهدی جان بود ،ناراحت نشی یه وقت . . . . نه اینکه جواب ندی هان ،دونه به دونه جواب می دی )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks