برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Eshghe_door برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31- نه زیاد .....چون من معمولا کاری نمیکنم که بخوام بعدا پشیمون بشم از انجام دادنش
32- میخوای بیای خونمون ؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا این که میخوای زنگ خونمون رو بزنی در بری ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ها ؟؟؟کدومش ؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدان انقلاب --- خیابان کارگر شمالی ----- خیابان نصرت غربی ------- از دادن پلاک خونه معذوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
33- پاپ
34داخلی راضا صادقی ، مقیم خارج سیاوش قمیشی ، داریوش ، و.......
35 - من بیشتر ایران قدیم نگاه میکنم ولی جدید ترین فیلمی که دیدم همون اخراجی ها بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36- سلامتی
37- سوپور شهرداری ( صبح ها بیام دم خونتون اشغال ها رو بردام برم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
38- سلامتی پدر و مادرم و خانواده و خودم و موفقیت در دانشگاه
39 - همین امروز بود که خدا رو شکر کردم چون یکی از مشکلاتی که داشتم برطرف شد
40 - اره چرا نمیشه ......به هر حال ادم های اجق وجق همه جا پیدا میشن

Bookmarks