مخلصم داش عماد گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- شوخیت گرفته ؟؟؟؟ اگه بیای کتاب های دوران تحصیلم رو ببینی یه تا خوردگی توش پیدا نمیکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط می ذاشتم تو کیفم و میبردم مدرسه فقط موقعه خرداد یادم می افتاد درس هم دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی با این وجود معدل دیپلم 17 شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- پایین ترین نمره تحصیلیم ( استغفر الله ) خدایا توبه !!!!!! نمره 1 ( یک ) بود اون هم از درس ریاضی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- اره خوشم میاد و اگه حس و حالش رو داشته باشم میرم تو بهر اهنگ و از اون فاز مثبت میگیرم
4- من کلا با بیشتر بازی ها حال میکنم و تقریبا تو همشون یه چیزایی بلدم که خوب شطرنج هم شامل حالش میشه ( البته یه زمانی مسابقه دادم و تا مقام سومی پیش رفتم )
5- راستش من زیاد تو خط بازی نیستم اگه بیای سی دی بازی هام رو ببینی یه pro 6 پیدا میکنی یه سان اندریاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....
6- تلویزیون ایران هم که طبق معمول اشغال پخش میکنه ولی خوب با اخبار و فیلم های طنزش بیشتر حال میکنم
یا علی مشهد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks