برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سید جان خیلی مخلصیم عزیز
خوب قدم 190 هست دیگه اگه دوست داری یه روز حضوری بیا قدم رو ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خدا من هنوز جوونم ارزو دارم .... دوست ندارم کسی هلم بده
ادامس
هوش اسب بیشتره
پسر مهربون ، دوست داشتنی ، عزیز خودم ، کمی جنجالی ، در مجموع پسر ماهی هستی ...میخوامت داش
اخه یه نفر تو گوشیم به اسم امیر سیو بود من هر چی فکر کردم که این کی میتونه باشه به نتیجه ایی نرسیدم برا همین زنگ زدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دیگه هر چی یه چی دوست داره ما هم قلیون خوشمون میاد این شعر رو یه بار هم گفتم دوباره میگم : این مکانیست که از او بوی وفا می اید ..... این مکانیست که هم شاه و گدا می اید ... جان من بیا منزل ناپاکان نیست .... این سرایی ست که دل با دلدار می اید
دوست دارم راحت بمیرم .... مثلا وقتی خواب بودم یارو بیاد خفتم کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رابطه سوسک با دمپایی : ما سوسک رو 2ایکس فرض میکنیم دمپایی رو ایکس فرض میکنیم
2x+2=x
معلوم یه طرف مجهول یه طرف
2x-x=2
x=2
به عبارتی دمپایی 2 بار خورد تو سر سوسک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا جانور شناسی نخوندم ... نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسی روز عروسیم من رو با اجر بزنه : اگه مردم که هیچی بیچاره عروس ولی اگه زنده بمونم خودم بعدا شخصی به حسابش میرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا صادقی ، احسان خواجه امیری ،
قربونت عزیز ...یا علی مشهد
Bookmarks