من مثل همیشه شاکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا حسین جان امکان نداره قدت 190 باشه چون طبق اندازه هایی که از روی عکسش گرفتم نزدیک به 183 تا 186 هستی این یک خالی گنده به طور مثال بگم یخچال 20 فوت امرسان 193 سانته یعنی تو از اون 3 سانت کوتاه تری .... حالا ولش کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر لب پرتگاه باشی دوست داری کی هلت بده توی دره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدامس یا شکلات ؟
به نظرت هوش خر بیشتر یا اسب ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت در مورد من ؟
چه دلیلی داشت اون روز زنگ زدی گفتی ببخشید شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا انقدر قلیون رو دوست داری ؟
اگر کسی بخواد بکشدت دوست داری چطوری به قتل برسی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رابطه سوسک با دمپایی رو با مهادله درجه یک شرح بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت بین سگ و توله خرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر روز عروسیت یکی با آجر توی سرت بزنه چه حالتی میشی ؟ نظرت چیه ؟
چندتا خواننده که سبکشون پاپ هست نام ببر !
فعلا اینها رو جواب ده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم چنتا بپرسم چون خیلی دوست دارم.
من خودت که دیدی نمیتونم قلیون بکشم. چجوری میتونم بکشم( میخام معتاد شم) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اثر مواد مخدر و دود رو بدن چیه؟ ( اثر مثبتش)
تاحالا عاشق شدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هواپیما سوار شدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گشت ارشاد بت گیر داده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم دختر و پسرتو چی میزاری در اینده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا انقدر منو اذیت میکنی؟ چرا گیر میدی یزور بریم قهوه خونه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بزنم فکتو بیارم پایین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سید جان خیلی مخلصیم عزیز
خوب قدم 190 هست دیگه اگه دوست داری یه روز حضوری بیا قدم رو ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خدا من هنوز جوونم ارزو دارم .... دوست ندارم کسی هلم بده
ادامس
هوش اسب بیشتره
پسر مهربون ، دوست داشتنی ، عزیز خودم ، کمی جنجالی ، در مجموع پسر ماهی هستی ...میخوامت داش
اخه یه نفر تو گوشیم به اسم امیر سیو بود من هر چی فکر کردم که این کی میتونه باشه به نتیجه ایی نرسیدم برا همین زنگ زدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دیگه هر چی یه چی دوست داره ما هم قلیون خوشمون میاد این شعر رو یه بار هم گفتم دوباره میگم : این مکانیست که از او بوی وفا می اید ..... این مکانیست که هم شاه و گدا می اید ... جان من بیا منزل ناپاکان نیست .... این سرایی ست که دل با دلدار می اید
دوست دارم راحت بمیرم .... مثلا وقتی خواب بودم یارو بیاد خفتم کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رابطه سوسک با دمپایی : ما سوسک رو 2ایکس فرض میکنیم دمپایی رو ایکس فرض میکنیم
2x+2=x
معلوم یه طرف مجهول یه طرف
2x-x=2
x=2
به عبارتی دمپایی 2 بار خورد تو سر سوسک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا جانور شناسی نخوندم ... نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسی روز عروسیم من رو با اجر بزنه : اگه مردم که هیچی بیچاره عروس ولی اگه زنده بمونم خودم بعدا شخصی به حسابش میرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا صادقی ، احسان خواجه امیری ،
قربونت عزیز ...یا علی مشهد
Keih@n.G (08-05-08), Mahdi_Moosavi (05-05-08)
داش سعید خیلی میخوامت ... عزیزی داشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست داشتی معتاد شی کاری نداره که یه هفته پشت سر هم با من بیا قهوه خونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره تا دلت بخواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه سوار نشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره یادمه اون موقعه ایی که فشن بودم گشت ارشاد گیر داد ولی شانسی که اوردم این بود که من رو ننداخت تو ماشین کلم رو کرد توی سطل اب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پسر بود میزارم ابوالفضل اگه دختر بود میزارم زهرا ( البته هر چی خانمم بگه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب سعید جون دوست دارم استخون بندی بدنت محکم بشه برا همین میگم بریم قهوه خونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شما اقایی اصلا بزن چکی مون کن ما بازم خاک زیر پاتیم
Emperatour (05-05-08), Keih@n.G (08-05-08)
خیلی خوشحال شدم حسین نشسته روی صندلی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم سوالات من:
1- با سخت افزار چقدر آشنایی داری؟
2- تا حالا شده سیستمتو اورکلاک کنی؟
3- AMD داری یا intel؟
4- ظرفیت هاردت چقدره؟ چقدرش موسیقی هست؟
5- با modern_talking آشنایی داری؟ بهترین آهنگشون به نظر تو؟
6- با سازها آشنایی داری؟ اگه داری بیشتر از کدومشون خوشت میاد؟
همینا فعلا بسه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ی عماد جون ... اقایی ....
1- در حد معمولی ( اسم قطعه ها رو خوب بلدم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- یا بسم الله ... شوخی شهرستانی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- من که نمیدونم اینا کاربردشون چیه ولی محض احتیاط intel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- ظرفیت هاردم 80 هست من اهنگ هام رو ارشیو میکنم و تو دی وی دی میریزم ولی اگه بخوام حساب کنم همین 40 گیگ فکر کنم بشه ( فقط 18 تا فول البوم دارم )
5- نه زیاد اشنایی ندارم باهاش .... اهنگاش رو هم فکر نکنم گوش کرده باشم
6- کم و بیش با ساز ها اشنایی دارم از سنتور و کیبورد خوشم میاد
قربونت عزیز
یا علی مشهد
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 05-05-08 انجام شده است
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (05-05-08)
خوب بعدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاریکی رو دوست داری ؟ ( کی به کیس تاریکیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دیزی سنگی خوردی تا حالا ؟ چند بار
نظرت درباره پیپ چیه ؟
تا حالا با نوش مک قلیون ساختی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیگار میکشی ؟ تریاک چی ؟ شیره ؟ کلا چی میکشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین نوع زغال ؟ از بین اینها بگو (توجه کن برای جوجه و قلیون میگم )
زغال لیمو ، زغال سنور ، زغاله انبه ، زغال بارمک
برای اینکه بتونی جواب بدی باید زغال شناس باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین آدامس ؟ شیک ، خروس ، اوربیت ، اولیپس ، خرسی ، شوک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سنی که در اون ازدواج میکنی ؟
چندتا بچه دوست داری داشته باشی
فعلا اینها رو جواب بده هنوز هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاکر سید عزیز هم هستیم
اره تاریکی رو دوست دارم .... حال میده تو جنگل باشی یه اتیش روشن کنی یه قلیون تنگش .... به به چه شود
اره دیزی سنگی خوردم .... معمولا تو جاده های شمال نگه میداریم یه دیزی سنگی پشت بندش قلیون کوک میشیم و دوباره حرکت میکنیم
پیپ هم چیز خوبیه
نه تا حالا نساختم
نه من اصلا اهل دودو و دم نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین زغال برای کشیدن قلیون زغال لیمویی و بس
بهترین ادامس : هر چی پیش اومد خوش اومد .. مهم اینه که ادم مشغول باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خرسی رو بیشتر دوست دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به دخترایی که قصد ازدواج با من رو دارن باید بگم که من میخوام تحصیلات خودم رو در مقطع کارشناسی ادامه بدم .. اون موقعه تصمیم نهایی رو میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ازدواج چیه بابا ... ادم اسیر میشه .... تا جوونی باید حالش رو ببری .... فردا که زن بگیری باید مدام مطیع زنت باشی
فرزند کمتر ..... همسر بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این رو پشت یه کامیون خونده بودم خیلی قشنگ بود ..
یا علی مشهد
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 06-05-08 انجام شده است
Emperatour (06-05-08), I M A N (06-05-08), Keih@n.G (08-05-08), Labyrinth (06-05-08)
|
اشتباه تو همنجاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زعال انبه بهترین و گرونتریم زغال است که فقط کسایی که قلیون کش حرفه ای هستن میکشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب برای اینکه یکم اطلاعاتت هم بیشتر بشه میگم هرکدم چه مصرفی دارن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زعال لیمو که برای قلیان و درست کردن بالمرغ به کار میره و دلیلش هم اینه که بو نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زغال سنور برای گرم کردن استفاده میشه این هم به دلیل دیر خاکستر شدن این زغال هست
زغال انبه بهتریم و مرغوب ترین زغال جهان که فوق العاده سبک و همجنین خوش سوخت میباشد
زغال برمک هم که جزو زغالهایی هست که توی پاکت مغازه ها میفروشن که هرچی چوب به درد نخوره میکنن زغال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا سوال :
خانواده شما چند نفره ؟ چند تا خواهر چند تا برادر ؟ چند تا مادر و پدر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورم بابا بزرگ و ... است
توی خانوادتون مرد سالاریه یا زن سالاری ؟
رابطه ات با موزیک کلاسیک ؟
در مورد یبک ترنس چی میدونی ؟
چرا توی چت باکس هی میای میگی .... ؟ چه دردی داری بگو تا برات دارو تجویز کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه نوع مسافرتی دوست داری مجردی یا خانوادگی ؟
فعلا بسه خسته شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داش امیر من نمیدونم چه حکمتیه که الان یک ماهه دارم حس میکنم میخوای بالاخره یه جوری من رو ضایع کنی ولی بیخیالی سیر میکنیم داش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زغال لیمویی بهترین زغال برای کشیدن قلیونه همین وبس اگه دوست داری میبرمت 100 تا از قهوه خونه دار ها بپرسی و ببینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما جوابات :
خانواده ما 4 نفر هست ... یه خواهر بیشتر ندارم ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب معلومه دیگه 2 تا بابا بزرگ دارم 2 تا مامان بزرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی خانوادمون عقل سالاریه ... یعنی هر کی حرف منطقی بزنه .. حرفش مورد تایید قرار میگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از موسیقی کلاسیک هم خوشم میاد مخصوصا گلپا و بنان
در مورد بیک ترنس چیزی نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا سید جون .....ز خوشحالان عالم هر که را دیدم غمی دارد
مسافرت فقط مجردی .. بری حالش رو ببری ...
Keih@n.G (08-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks