اگر بیاد خوبه. رفیبق عزیز ما هست. فقط یخورده کم پیداس. امیدوارم ببینه و بیاد اعلام امادذگی کنه
Administrator
بله ، بهنام جان قبلا روی صندلی نشستن.
میگم محمد جان (MOHGOLD) هم قبلا اعلام آمادگی کرده بودااا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
Keih@n.G (08-05-08)
|
|
خودتون گفتید بعد ساسان من هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برید پستهای قدیم رو ببینید بعد ساسان منم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
Administrator
خب چون محمد جان فعلا کم پیدا هستند بنابراین میریم سراغ سید امیر جان
نام تاپیک تغییر کرد
بسم الله !
Keih@n.G (08-05-08)
خوب صندلی داغ با حضور سید امیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین سوال رو من می پرسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان چند سا ل داری.چند سالی توی اینترنتی.و بیشتر به چی علا قه داری اگه یه موقعی کا مپیوتر رو ازت بگیرن چی کار می کنی .به چه بخشی از کا میپوتر علا قه داری.موسیقی هم گوش میدی.چه سبکی رو بیشتر دوست داری.سئوال ها خوب بود.یا نه تغییر ش بدم.
Keih@n.G (08-05-08)
حق آب و گل داره
اخرین فیلمی که دیدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سواار هواپیما شدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاحالا شده جورابتو بکشی رو شلوارت بری بازار ایران بهت بخندن ملت؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موضعتو مشخص کن. اخرش فایر یا اپرا؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیگار کشیدی یا میکشی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داهاتتون کجاس؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساز میزنی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوس دختر داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
من دقیق 19 سال و 3 روز ( البته بیشتر جاها میگم 20 ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سوم راهنمایی تو نت بودم ( 14 سالگی )
من بیشتر به سخت افزار و گرافیک علاقه دارم ( بستگی داره در چه موردی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سر میگذارم به بیابان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به نرم افزار و سخت افزار خیلی علافه دارم ولی سخت افزار رو یکم بیشتر میپسندم
آره بیشتر سبک ها رو گوش میدم ولی ترنس و راک رو خیلی بیشتر میپسندم ( توی ترنس فقط شیلر ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نیاز نیست تغییر بدی !!
Keih@n.G (08-05-08)
قطب نمای طلایی ، رمبو
نه سوار نشدم
آره این اتفاق افتاد ( زیاد روی نکن بد میبینی ها سعید !! )
بیشتر فایر کار میکنم ( نسخه سه ، بتا سه )
نه برای من سیگار یعنی مرگ ( بوش بهم میخوره نفسم بالا نمییاد چه برسه بکشم )
نزدیک های اصفهان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادم دبیرستان تنبور میزدم ولی الان زیاد یادم نیست !!
چی بگم والا ( بهشون نباید بگی دوست دختر چون سنها همه بالای 21 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بیشتر دوستیشون جنبه شغلی داره ( با اولین برخورد حساب کار دستشون می یاد )
Keih@n.G (08-05-08)
|
|
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
میبینم که سید امیر روی صندلی نشسته، شروع میکنیم:
1- چرا با ip35 pro لجی؟
2- از بین مادربرد های x38 کدومشو بیشتر دوست داری؟
3- اگر بهت بگن میتونی یکی از 45 نانومتریها رو مجانی برداری کدومشو برمیداری؟
4- cpu بعدیت چیه؟
اینا رو جواب بده ببینیم چی میشه!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Keih@n.G (08-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks