آره دلم خيلي امپراطور و سعيد و بهادر ميخواد كه بريزن سرم رگباري!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------------------------
خوش اومدی ... !!!! ( احیانا شلوار برزنتی بپوش ! ) :d
به شما بيشتر مياد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این تکیه کلامت پ خ چیه ؟
پيغام خصوصي...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- اگه بهت بگم حاضرم یوزرم را چند روز بهت بدم ( بر فرض محال ! ) اولین کاری که می کنی چیه ؟
اولبن كار ينه كه قربون صدقت ميرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش يزر ميگرم
آيديمو ميكنم ادمين
پسوردم عوض ميكنم
بعد تو ميكنم عضو جديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و هر چي مديره بجز چند نفر بن!
كاش ميشد تو پيسيورلد اين كارو كرد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چه طور شد به این شکل وارد دنیای وب شدی ؟
بابا من اصلا تا 1 سال پيش اهل اينترنت نبودم
يهو ديدم كه اي دي اس المون وصل شد
چپيدم تو پيسيورلد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- اگه بخوای به خودت یک ریتینگ بدی چند میدی از 10 ؟
به خودم 8 ميدم چون عقلم كم بود كه به پيسنتورك اومدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- اگه من تمامی آی دی هایی که همه جا داری را هک کنم چی کار می کنی ؟
ميام اصفهان دهنتو خورد ميكنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم ميرم با چند تا هكر سايتتو هك ميكنم و كاراي سوال 2 انجام ميدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- دوست داری بعدا چه کاره بشی ؟
روش فكر نكردم ولي شايد خواننده شم برم خارج!آهنگاي حامدو بخونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- تا حالا شده از یکی خیلی متنفر بشی ؟ ( به جز من :d )
از تنها كسي كه متنفرم تويي!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- اگه بهت بگند می تونی 3 تا سایت را از وب حذف کنی اون سه سایت کدوم سایت ها هستند ؟
پيسيورلد پيسينتورك(!) مجيد انلاين
9- تا حالا کتاب شنگول و منگول و معدن طلا را خوندی ؟
آره يه روزشنگول و منگول و حبه انگور ميرن معدن طلا شهريارو ميبينن فرار ميكنن(چه بي مزه!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - نظرت در مورد بیتی که در امضام هست چیه ؟
دقيقا نميدونم چه گفته ولي
ميگه هر كسي شد دوست من
اسرار منو ميدزده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks